SphynxRazorGăzduiește o petrecere de ceai Bridgerton pentru sezonul 2 cu aceste idei drăguțe TikTok

Bridgertonpare să fie vorba în oraș – sau cel puțin în rețelele sociale – acum că sezonul 2 va avea premiera pe Netflix vineri, 25 martie. Primul sezon al serialului a avut un impact dramatic asupra tuturor, de la modă și decor. A făcut din Regencycore o estetică la care să încerci și ceva care să inspire chiar și petrecerile tale de ziua de naștere și întâlnirile cu cele mai bune. Pentru a sărbători premiera sezonului 2, poate doriți chiar să vă inspirați dinBridgertonIdei de petreceri de ceai pe TikTok pentru propria ta „lovitură remarcabilă a sezonului”.

ABridgerton-Petrecerea de ceai inspirată este de fapt o modalitate drăguță de a sărbători episoadele noi alături de cei în cameră și de prietenii tăi. În timp ce sorbiți niște ceai, puteți să vărsați și să vă mâncați din momentele preferate din ceasul de maraton. AcesteBridgertonTea party TikToks vă poate oferi chiar câteva idei proaspete pentru a Bridgertonpetrecerea de mireasă pe care o planificați . Desigur, nu aveți nevoie de o scuză pentru a vă arunca aBridgertonceai. Un ceai în parc poate fi o alternativă excelentă la brunch-ul tipic de duminică și ocazia perfectă de a face niște fotografii Regencycore demne de Insta și pentru „Gram”.

Derulând prin acesteaBridgertonIdei de ceaiuri de la TikTok, veți găsi inspirație pentru orice, de la decorul mesei până la rețete de sandvișuri. Tot ce trebuie să faci este să găsești rochia potrivită cu mâneci umflate sau cu flori care să fie diamantul sezonului și ești gata să petreci ca regina.

01

Faceți din asta un picnic de ceai

Un TikToker arată câteva idei de petrecere a ceaiului Bridgerton de la TikTok.

TIC-tac


Dacă vremea este frumoasă afară, s-ar putea să doriți să o faceți a Bridgertonpicnic de ceai . Inspirându-se din TikToker @stephhhcardenas , pune o pătură mare pe care să stea toți prietenii tăi. În centrul păturii tale, ai un a masa plianta (199 USD, Anthropologie) unde vă puteți amenaja ceștile de ceai, prăjiturile și vazele cu flori în interior.

02

Îmbrăcați partea în stil Regency

Aceasta este șansa ta de a curăța acea rochie elegantă care stă în spatele dulapului tău. ABridgertonceaiul este ocazia perfectă de a purta Rochii Regencycore și mănuși lungi albe, așa cum se arată în TikToker @keelyncostello videoclipul lui. De asemenea, puteți să înmânați evantai cu pene invitaților și să aprindeți câteva Bridgertonlumânări (18 USD) pe Etsy pentru a crea starea de spirit.


03

Adăugați Wisteria suspendată

Agățarea glicinei este una dintre ideile de părți de ceai Bridgerton de la TikTok.

TIC-tac

TikToker @chelseaasoflate avea o piesă centrală superbă de glicine atârnată deasupra lor Bridgertonmasa de ceai . Acest lucru este de fapt foarte ușor de replicat. Găsiți doar câteva glicine false (24 USD, Michaels) și atârnă-l de tavan cu bandă adezivă transparentă.


04

IncludeBridgertonRecuzită

A Bridgertonceai trebuie să aibă câteva semne din cap la spectacol în decor. TikToker @iamemmamumford face asta perfect cu servetele de albine (7 USD, Amazon) și carduri de cotații pe masă. Există chiar și unii Bridgertonrecuzită (7 USD, Etsy) pentru un colț de cabină foto acoperit cu glicine.

05

Îmbrățișează Decorul pentru ceașcă de ceai

Acest TikToker prezintă idei de petrecere a ceaiului Bridgerton pe TikTok, cum ar fi decorul cănii de ceai.

TIC-tac

Pentru unii Bridgertondecor ceai inspo , consultați TikToker @wildmintpicnicexperience videoclipul lui. Unele idei drăguțe includ perle pe suportul de tort și a cloș de sticlă (11 USD, Crate & Barrel) plin cu flori. O idee de decor super ușoară și adorabilă este să plasați niște flori în orice cești de ceai rămase care sunt stivuite una peste alta.

06

ServiBridgertonAperitive Tea Party

Dacă sunteți în căutarea unor delicioase Bridgertonaperitive de ceai pentru a servi, TikToker @fatimasfabkitchen recomandă sandvișuri cu castraveți, samosa și biscuiți pentru a se scufunda în ceai. Biscuiții sunt într-adevăr o necesitate și puteți chiar să pregătiți câteva arome diferite pentru a se combina cu diferitele ceaiuri pe care le veți servi.


07

Folosiți cuburi de zahăr în formă de trandafir

Pentru petrecerea dvs. de ceai Bridgerton, câteva cuburi de zahăr în formă de trandafir pentru ceai se potrivesc esteticii Bridgerton.

TIC-tac

O modalitate de a vă ridica pur și simplu Bridgertonceai este a avea cuburi de zahăr în formă de trandafir (6 USD, Etsy). TikToker @persianprincesshehe Cuburile de zahăr de trandafiri ale lui se potrivesc chiar și cu trandafirii de pe masa de ceai.

08

Planul ABridgertonPeisaj de masă Tea Party

Ta masa de ceai trebuie să fie perfect pentru imagine dacă vrei să impresionezi pe cineva ca Regina Charlotte. Pentru un tablou demn de Insta, urmați TikToker @talkingtables_tt plumbul lui. Veți dori să includeți flori, lumânări și suporturi pentru tort în culori pastelate. A avea niște cești de ceai floral și din epoca Regency și un ceainic este, de asemenea, un plus.

09

Serviți cupcakes cu flori

Prăjiturile florale sunt una dintre ideile de petrecere a ceaiului Bridgerton de la TikTok.

TIC-tac

Când vine vorba de Regencycore, cu cât mai multe flori, cu atât mai bine. Împreună cu glicinele agățate și vazele pline cu flori pe masă, puteți avea și câteva cupcakes florale ca TikToker @wisteria_voyage . Urmând un tutorial, puteți cu ușurință scoate-ți glazura într-un design cu petale de flori care este aproape prea frumos pentru a fi mâncat.

10

Includeți documentele Societății Lady Whistledown

Nu ar fi o Bridgertonceai fără vreo Lady Whistledown. Includeți documentele Societății Lady Whistledown în decorul mesei prin tipărirea unor note personalizate invitaților dvs., cum ar fi TikToker @haleyjohnson221 . Aceste hârtii pot fi folosite chiar și ca card de meniu, pe măsură ce enumerați ce ceaiuri și prăjituri pe care le veți servi.