SphynxRazorGhidul 2022 pentru dimensiunile aparatelor de tuns

Dacă ai rămas blocat acasă în ultimele săptămâni, atunci probabil că ești așteptat de mult pentru o tunsoare. Poate ați urmărit câteva tutoriale de tuns, dar încă sunteți confuz cu privire la dimensiunile mașinii de tuns. În acest ghid vizual, vă vom arăta cum arată fiecare dimensiune de mașină de tuns și vă vom inspira ceva stil.

1/9

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Ryan Gosling Clean Trim | Clippers Dimensiunea 0

O setare a mașinii de tuns la 0 va produce cea mai scurtă tunsoare posibil (în afară de a vă rade tot părul și a deveni chel). Vă oferă în mod eficient o decolorare a pielii peste tot, așa că această lungime este cea mai bună pentru tăieturi super scurte ca cel prezentat aici.

2/9

Zayn Maliks Aspect curat | Clippers marimea 1

Mașina de tuns #1 va lăsa aproximativ 1/8 de inch de păr pe cap, astfel încât părul tău va arăta semnificativ mai plin decât dacă ai fi folosit un #0. Este încă extrem de scurt, desigur, dar diferența este vizibilă.
3/9

Tom Hardy Slit | Clippers marimea 2

Cu o protecție nr. 2 (care corespunde cu aproximativ 1/4 dintr-un inch din păr), aveți de fapt câteva opțiuni de coafare, cum ar fi ceea ce Tom Hardy a făcut aici cu linia de păr tăiată.

4/9

lion radin / Shutterstock.com


Zachary Quinto Pocky Hairline | Clippers marimea 3

O dimensiune de protecție de 3 vă lasă cu 3/8 de inch de păr, iar la această lungime puteți vedea un corp serios părului. Chiar și trecerea de la #2 la #3 face o diferență enormă. Vă recomandăm numărul 3 dacă nu doriți să fiți foarte scurt.

5/9

Colecția Everett / Shutterstock.com


Curat Chris Evans | Clippers marimea 4

O mașină de tuns #4 vă va duce până la jumătate de inch de păr, ceea ce o face excelentă pentru stiluri curate și clare, cum ar fi cel pe care Chris Evans îl poartă aici.

6/9

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Crew Cut Ryan Reynolds obraznic | Clippers marimea 5

Mașinile de tuns #5 lasă, de asemenea, multă plinătate în păr, mai ales dacă părul tău este pe partea mai groasă. La această dimensiune, puteți experimenta și utilizarea mai multor dimensiuni de protecție pentru tuns pentru a crea părți mai scurte și un vârf puțin mai lung.

7/9

s_bukley / Shutterstock.com


Spikes scurte a lui Kellan Lutz | Clippers marimea 6

Dacă ai părul ondulat sau creț în mod natural, dar vrei ceva mai scurt, o protecție #6 poate fi setarea ta perfectă. Lasă suficient păr pentru a coafa – iată, Kellan Lutz se leagănă vârfuri scurte.

8/9

Joe Seer / Shutterstock.com

Topul mai lung al lui Aaron Paul | Clippers marimea 7

Iată un alt aspect pe care îl puteți realiza cu mai multe dimensiuni de tuns. Dacă părul ți-a crescut puțin și vrei să păstrezi o parte din acel volum, încearcă să lași vârful neatins și să folosești un #7 pe părțile laterale.

9/9

Justin Bieber cu Messy Top | Clippers marimea 8

În cele din urmă, o setare #8 lasă un centimetru întreg de păr pe cap, așa că această setare este ideală dacă aveți nevoie de o tunsoare, dar nu doriți să mergeți prea scurt. Aruncă o privire la modul în care Justin Beiber a folosit un #8 pe laterale și a lăsat partea superioară crescută pentru un aspect foarte corpolent.

Urmăriți diferite atașamente de tuns în acțiune