SphynxRazorCoafura Top Knot - Ghid vizual pentru bărbați (7 stiluri diferite)

Este timpul să-ți redefii aspectul? Vrei să-i dai o răsucire literală a cocului tău de bărbat? Faceți cunoștință cu nodul de sus. Nodul de sus este format dintr-un coc de păr mai mic format nu la coroană, ci exact în vârful capului. Și, deși s-ar putea să crezi că visele tale coc de bărbat nu pot fi îndeplinite, nodul de sus este un aspect ideal pentru cei dintre noi care au puțin mai puțin bob.

Pinterest

Cum să obțineți un nod superior ?

Deci cum obții un nod de sus, te întrebi? Părul de pe spate și pe părțile laterale ale capului trebuie tuns, nu tuns cu foarfecele. Acest lucru creează un aspect uniform care va unifica nodul de sus și îl va face cel mai vizibil. Acesta este, de asemenea, elementul care separă top knot vs man bun .

Deconectat Undercut Top Knot

Stil de îmbrăcăminte pentru bărbați
Cum să faci un nod superior?

După cum sugerează și numele, un nod superior este situat în partea de sus a capului tău, de obicei în centru. În primul rând, începeți prin a identifica poziția nodului superior. Apoi, adună-ți tot părul și leagă-l așa cum ai face cu un coc de bărbat. Rezultatul este un nou „completează”. Acesta este un stil grozav pentru băieții cărora le place cocul de bărbați, dar nu doresc să aștepte luni pentru a le crește părul!


Cum să stilați și să întrețineți nodul de sus?

La fel ca cocul de bărbat, tendința de top knot necesită îngrijire și întreținere. Deoarece nu ai atât de mult păr cu care să faci față, poți scăpa fără să folosești balsam. Cu toate acestea, rutina de șamponare ar trebui să pună toată atenția asupra acelor plete și a scalpului. Acest lucru vă va menține nodul de sus în formă de vârf.

Tipuri de noduri superioare:

1/23

StevenK / Shutterstock.com


Curly Top Knot și Undercut

Un home-run pentru bucleții de acolo! Tot ce trebuie să faceți este să vă legați nodul și să lăsați capetele libere să-și facă treaba. Un aspect foarte simplu, fără niciun efort.

2/23

@criztofferson

Undercut Taper Fade

Nu TREBUIE să aveți o linie dreaptă care să despartă decupajul dacă acesta este stilul pe care doriți să îl faceți sport. Nodul de top la modă este mai mult decât suficient pentru a aduce puțină viață întregului vibe „scruffy” pe care îl primim de la această herghelie.

3/23

@top_shelf.cuts


Undercut Curly Top nod

Poate o coafură să fie mai îngrijită decât aceasta? The partea de sus este bucle groase cu un nod superior obraz, care este destul de informal aici. Părțile laterale sunt decolorate pentru acel aspect îngrijit, plus linia scurtă este doar o atingere dulce a stilului.

4/23

@ommeeed

Nod vopsit albă ca Zăpada

O, mama vopselelor! Platina este cu siguranță o culoare îndrăzneață, dar poate duce această tunsoare la un nivel cu totul nou, aducând un plus în plus.

5/23

Shutterstock

Laturile ras Nod de sus

Deci, îți place aspectul unui nod de sus, dar nu inconvenientul de a avea părul lung? De ce să nu optezi pentru un nod în partea de sus cu părțile laterale total zumzăite?

6/23

sursă

High Skin Fade Top Knot

Iată o altă variație a decupării nodului de sus, unde este folosită o decolorare mare pe părțile laterale. Acest aspect ultra modern este o alegere excelentă pentru băieții de toate vârstele.

7/23

Halay Alex/ Shutterstock.com

Nod înalt și elegant

Nodurile superioare și cocurile pentru bărbați pot arăta deosebit de creative atunci când permiteți părului facial - perciune, barba și toate - să crească în jurul feței. Acest stil proaspăt cu siguranță nu sacrifică masculinitatea.

8/23

mimagephotography / Shutterstock.com

Nodul de coc cu cap complet

Cu noduri, aveți o alegere nelimitată cu privire la cât de mult sau cât de puțin păr să legați în coc. În plus, puteți varia lungimea părului din jurul capului pentru a obține cocul la dimensiunea potrivită. Aici, tot părul este strâns împreună pentru un nod mare și maiestuos.

9/23

@javi-the-barber

Undercut cu Taper Fade

Dacă ajungeți cu o masă de păr puțin mai subțire de legat în nod, poate doriți să uitați complet de nod. Cu doar câteva benzi de păr sau o bandă de cauciuc, puteți lăsa părul liber pentru un aspect de coadă de scorpion.

10/23

Pinterest

Undercut Top Knot

Elegantă și împreunată, ne place simplitatea acestei tăieturi. Poți oricând optează pentru o estompare pentru un plus de fler.

11/23

@alonsoclipperhands

Nod de sus împletit

Pentru a fi corect, această coafură necesită puțină îndemânare pentru a o realiza singur, mai ales dacă nu ai nicio idee cum să împletești părul, cu atât mai puțin pe al tău.

Acesta nu este un motiv pentru a nu învăța, nu? Cine știa că următoarea abilitate pe care ai putea să o asumi implică împletirea părului?

12/23

@barberdiaz

Design suprarealist cu Top Knot

Vrei ceva mai atrăgător pentru ochi? Verificați acest design minunat cu aspect spațial. Folosiți acest exemplu ca inspirație data viitoare când încercați să amestecați puțin lucrurile la frizeri.

13/23

@hairlichdeluxe

Undercut Low fade Top Knot

Coafura este ambele, densă și elegantă în același timp. Varful este gros si cu păr lung, cu o tăietură astfel încât părțile laterale să poată fi conice și apoi să aibă o decolorare scăzută pentru acea aspect elegant și suprem cu decolorare a tâmplei pentru acea barbă pentru a menține greutatea.

14/23

@j.wakeleyhair

Nod dens la scară superioară

Sincer, acesta este cel mai bun din ambele lumi. Are o cantitate destul de bună de păr de înnodat sau de lăsat liber. Dacă doriți să faceți un stil similar cu părul lung, aruncați o privire la selecția noastră de +10 coafuri lungi moderne pentru bărbați.

15/23

@mattjbarbers

Nod superior cu decuplare deconectată

O tăietură decolorată dramatic sau părțile laterale rase complet asociate cu un nod superior.

16/23

@taylorcutz1

Tâmple Ras Decupat

Această decupare cu nod folosește linia pe care am menționat-o mai devreme, plus câteva modele grozave de linie de păr, pentru a crea un stil care iese în evidență peste toate celelalte!

17/23

@barber.josh.o.p

Taper Faded Top Knot

Căutați un pic mai mult flare în coafura voastră cu nod? De ce să nu ridicați cocul, să nu completați cu păr facial sau chiar să nu o tăiați într-o linie? Iată o privire cu toate acele piese puse împreună.

18/23

@iisakkinummi

Nod ascuns cu laturi conice subdecupate

Dacă sunteți în căutarea unui stil de nod de top, care este puțin mai rezervat decât majoritatea, de ce să nu optați pentru un nod ascuns? Pentru acest aspect, nodul ascuns este combinat cu un păr facial tăiat cu grijă, dând un aspect tineresc, hipster.

19/23

Nodul de vârf al samurailor

Referindu-ne la samuraii din culturile antice asiatice, „coada de cal samurai” evită practica obișnuită de a forma un coc cu părul în cravată sau bandă, dar în schimb să formeze o coadă scurtă.

20/23

@nomadbarberbln

Top Knot cu That Fade

Cu siguranta imi place niste piese de notare! O decolorare conică care începe cu un centimetru de lungime a părului poate oferi aspectul pe care îl vedem mai sus.

21/23

@nunez.the.barber

Nod de sus gri

Indiferent de stadiul vieții în care te afli, un nod de vârf va oferi întotdeauna aspectului tău un avantaj mult mai cool decât multe tunsori de acolo.

Adăugați o decolorare înaltă și bărbierită și aspectul tău prost este complet!

22/23

@_techneek_

Top Knot și Fade mediu

Decolorarea percurilor care se amestecă în barbă și cât de strălucitor și sănătos arată părul lor este cu totul un plus pentru aspectul nostru!

23/23

@alexthebarber305

Fade subcutare nod superior

O degajare ușor decolorată asociată cu un nod superior.

Ultima moda