SphynxRazorHarry Styles a renunțat la lista de melodii, iar fanii cred deja că o renunță la Taylor Swift

Până când se trezește într-o altă poveste de dragoste a celebrităților monumental mediatizată, care inspiră un album de platină cu cel mai de succes debut din peste un deceniu, Harry Styles nu va putea lansa muzică fără ca fanii să se întrebe despre ce melodie este vorba Taylor Allison Swift .

După despărțirea lor, Taylor a scris un întreg album împuțit („1989”) pentru Harry.

Era încă un membru al celor acum-mort-și-îngropați O singura directie la acea vreme, dar când trupa a lansat „Perfect”, o melodie care nu numai că suna la fel ca hitul lui Taylor „Style”, dar făcea aluzie versurică la timpul petrecut împreună cu duo-ul, era clar că Harry era dispus să cânte – deși poate nu o bate – Taylor la propriul ei joc.

Harry și-a luat o pauză după despărțirea lui 1D, dar s-a întors săptămâna trecută cu „ Semnul vremurilor ”, single-ul principal de pe albumul său de debut solo.


Acum, tânărul de 23 de ani îi împărtășește pe a lui arta albumului și lista de melodii cu fanii, care sunt nerăbdători și gata să facă niște presupuneri îndrăznețe, în special în ceea ce privește o melodie intitulată „Ever Since New York”.

Ar putea această piesă să facă aluzie la „Welcome To New York”, o altă melodie din „1989” care detaliază minunile New York-ului din perspectiva unui rezident TriBeCa care nu trebuie să vadă niciodată restul orașului dacă ar alege să-l evite?


Twitter crede așa.

Această relație are cinci ani, așa că este o șansă lungă că oricare dintre aceste melodii sunt despre romantismul Haylor.


Cu toate acestea, „1989” ne-a oferit atât de multe melodii uimitoare de la Swift, încât nu putem să nu fim puțin lacomi când vine vorba de catalogul solo al lui Harry.

Aduceți acea dramă învechită. Mulți dintre noi îl vom înghiți cu plăcere ca pe o reducere la cuptor la Au Bon Pan cu o oră înainte de închidere.

Harry urmează să cânte „Only Angel” și „Ever Since New York” în „Saturday Night Live” pe 15 aprilie. Poate că versurile îl vor decide pe acesta pentru noi.

Citate: Harry Styles provoacă fani cu piesa de la New York, despre care cred că este despre Taylor Swift! (Hilton Perez)