SphynxRazorHoroscopul tău lunar din aprilie prezice un vârtej de schimbare

Focul sezonului Berbec face ravagii luna aceasta și te face să sfârâie de dorință. Eliberați-vă inhibițiile și valorificați puterea care arde în interiorul vostru, pentru că acest semn cardinal de foc nu se reține. Renunță la grija că te miști prea repede, pentru că Berbecul prosperă atunci când se simte de neoprit. Îmbrățișați horoscopul lunar al lunii aprilie 2022, pentru că dorește să profitați de toate acestea cardinal semn de foc trebuie sa ofere.

Pe măsură ce o lună nouă în Berbec umple cerul pe 1 aprilie, această lună este în mod clar la un început dinamic. Această lună nouă se referă la atingerea obiectivului și la depășirea fricii de eșec. În loc să te gândești prea mult la fiecare lucru mic, lasă puterea voinței tale să te conducă către succes. Cu toate acestea, pe măsură ce soarele își unește forțele Chiron — vindecatorul rănit — s-ar putea să vă simțiți *extra* sensibil la critici. Amintiți-vă – chiar și cele mai mari legende din istorie au făcut greșeli pe parcurs. Și ceea ce face o legendă atât de legendară este faptul că nu au renunțat niciodată.

S-ar putea să te întâlnești cu câteva scăderi de viteză și puncte fără fund până pe 4 aprilie. Acesta este momentul în care Marte – planeta conducerii – se va trânti în închisoarea rigidă a lui Saturn – planeta restricției – ceea ce ți-ar putea încetini mișcarea până când s-ar putea simți ca tine. nu te misti deloc. Deși s-ar putea să te oprești chiar înainte de a începe, această aliniere între cele două planete malefice ale astrologiei ar putea duce la ceva incredibil în continuare. Lasă promisiunea gratificației întârziate să te ghideze atunci când lucrurile devin grele.

Din fericire, toată această luptă se va simți că merită până pe 12 aprilie. Pe măsură ce Jupiter – planeta aventurii și expansiunii – își unește forțele cu Neptun – planeta imaginației și empatiei – în Pești spirituali și cu inima deschisă, ar putea evoca o descoperire artistică majoră. O eră a creației și a compasiunii abia începe, așa că nu vă scufundați doar degetele de la picioare într-o lume fantastică; sari direct în capătul adânc, pentru că apa este în regulă. Pe măsură ce o lună plină în Balanță echilibrată, frumoasă și orientată spre parteneriat dansează prin cer pe 16 aprilie, va aduce chiar claritate și vindecare relațiilor voastre. Îmbrățișează romantismul și dragostea pe care știi că o meriți.


Soarele intră în Taurul împământat și superb pe 19 aprilie, amintindu-vă că fiecare navă trebuie să-și elibereze ancora în cele din urmă. Simțiți pământul sub picioarele voastre, conectați-vă cu împrejurimile și îmbrățișați stabilitatea de care aveți nevoie pentru a crește puternic și a prospera. Cu toate acestea, anul acesta, sezonul Taur poate simți orice * în afară de * previzibil. Pe măsură ce o eclipsă de soare în Taur se sparge prin cosmos pe 30 aprilie, te-ar putea conduce către ceva care pare la fel de neașteptat pe cât schimbă viața. Sezonul eclipselor revine din nou, aducându-te în pragul schimbării și împingându-te către destinul tău suprem. Îmbrățișează ceea ce universul îți rezervă.

Iată ce ar putea însemna pentru tine astrologia lunii aprilie, în funcție de soarele tău și/sau semn în creștere :


Tânără cu păr roz în picioare în fața florilor de primăvară, îmbrățișând ora lunară din aprilie 2022...

recep-bg/E+/Getty Images

Berbec

Începeți să vă cunoașteți la atât de multe niveluri diferite luna aceasta. Pe măsură ce îți îmbrățișezi sinele autentic, înveți cum să aliniezi polaritățile din tine. Ungeți diferența dintre spiritualitatea voastră și ego-ul vostru. Conectează punctele dintre mintea ta și inima ta. Pe măsură ce descoperiți aspectele neexploatate ale cine sunteți, veți dobândi o mai bună înțelegere a ceea ce *aveți* nevoie. Universul îți arată ceea ce nu poți supraviețui fără și ce trebuie să creezi.


Taurul

Ai îngropat atât de multe secrete în adâncul psihicului tău, dar cu cât le lași mai mult acolo, cu atât devine mai greu să înțelegi de ce te simți atât de greu în interior. Puneți-vă în introspecție și împăcați-vă cu ceea ce vă tulbură. Lasă totul afară și îmbrățișează terapia, pentru că meriți o carte curată. Înălbiți petele din viața voastră și începeți din nou, pentru că universul are ceva sălbatic planificat pentru viitorul vostru. Rămâneți pe fază pentru a afla ce capitol începe următorul.

zodia Gemeni

Luna aceasta, îți amintești cât de mult îi iubești pe ceilalți. Deși este ușor ca frica ta de a nu te potrivi niciodată cu ceilalți să devină în cele din urmă resentimente, îți dai seama că există putere în a fi o persoană ciudată. De fapt, felul în care ai experimentat respingerea te pune într-o poziție frumoasă de a-i ajuta pe alții atunci când și ei se simt ocoliți. Atingeți-vă puterea pentru a face din această lume un loc mai bun, pentru că câștigați o reputație care se bazează pe dragoste și leadership.

Cancer

Visele tale profesionale se concentrează luna aceasta. S-ar putea să realizezi cât de mult *dorești* ceva, forțându-te să acționezi față de orice ar fi asta. Lasă-ți temerile că nu vei fi niciodată suficient de bun, pentru că nu vei ști niciodată din ce ești făcut decât dacă încerci. Și sunt șanse, vei obține și mai mult din experiență dacă faci greșeli pe parcurs, pentru că pielea ta începe să se îngroașă în momentele dificile.

Un cuplu de tineri elegant, zâmbind împreună, vorbind despre horoscopul lunar din aprilie 2022 pentru zodia lor...

Delmaine Donson / E + / Getty Images


Leu

Îți extinzi orizonturile luna aceasta și îți amintești nu numai că vezi paharul ca pe jumătate plin, dar întotdeauna poate fi reumplut. Găsiți modalități de a vă umple propria ceașcă, pentru că nu vă puteți aștepta ca altcineva să o facă pentru dvs. Și pe măsură ce redescoperi cum să-ți îndeplinești propriile nevoi emoționale, s-ar putea să atingi un nivel de respect de sine care te ajută să realizezi *orice*. Ai încredere în destinul tău. Lăsați universul să vă arate pe ce cale trebuie să porniți chiar acum.

Fecioara

Înveți cum să te scufunzi fără să înoți luna aceasta. Când îți pasă de ceva, te trage și îți captează inima. Cu toate acestea, dacă nu îți respecți limitele, nu se știe ce s-ar putea întâmpla atunci când alți oameni urmează exemplul. Îmbrățișează dragostea și conexiunea de care ți-ai dorit, dar ține minte că nu ai nevoie de nimeni care să te completeze. Îmbrățișează faptul că ești mai mult decât suficient așa cum ești și orice altceva este pur și simplu o cireșă roșu aprins deasupra.

Livră

Relațiile tale evoluează luna aceasta, așa că fii atent la felul în care te simți față de oamenii din viața ta. Sunt șanse să existe o rană care are nevoie de vindecare, așa că îmbrățișează empatia așa cum o vezi din perspectiva altcuiva, fără a o invalida pe a ta. Chiar dacă te simți mult mai companie atunci când energia este ușoară și armonioasă, înveți cum să te înfățișezi. Respectul tău de sine merită să faci o scenă, așa că nu-ți fie teamă să zbârnești pene.

Scorpionul

Luna aceasta este totul despre pregătirea pentru plimbare cu rollercoaster-ul care urmează să vină. Ești în pragul unui lucru *mare*, așa că folosește acest timp pentru a-ți aduna toate rațele la rând. Organizați-vă, redefiniți-vă prioritățile și construiți-vă obiceiuri care să vă aducă la performanță maximă. Până la sfârșitul lunii, s-ar putea să observi că șansa se răspândește în relațiile tale. Indiferent dacă îmbrățișați o iubire mai profundă sau o prietenie mai puternică, devii și un partener mai bun în acest proces.

Tânără care stă lângă propria ei reflecție, gândindu-se la horoscopul lunar din aprilie 2022 pentru...

Dennis Aglaster / EyeEm/EyeEm/Getty Images

Săgetător

Vă profitați de puterile voastre creative luna aceasta. Îmbrățișează partea din tine care se simte suficient de curajoasă pentru a ieși în evidență, pentru că te-ai săturat să stai pe margine privind pe alții cum fac ceea ce îi face fericiți. Vindecă-ți inima prin creativitate, pentru că este cel mai vindecător lucru dintre toate. Oferă-ți răbdarea, compasiunea și confortul de care ai nevoie pentru a deveni persoana care ai fost întotdeauna menită să fii. Amintiți-vă - florile au nevoie de hrană blândă pentru a înflori.

Capricornul

Înveți ce face ca acasă să se simtă ca acasă. Paradisul unei persoane se poate simți ca iadul altei persoane, așa că nu lăsa pe nimeni să-ți spună de ce ai nevoie pentru a te simți întreg. Nu poți controla de unde vii, dar *poți* controla unde decideți să construiți un nou cuib. Pune-ți rădăcini suficient de puternice pentru a te susține, pentru că talentul tău are nevoie de stabilitate pentru a străluci cât se poate de strălucitor. Simțiți pământul sub picioare înainte de a vă decide să sari.

Vărsător

Vă îmbrățișați inteligența și inteligența luna aceasta, așa că petreceți timp învățând, studiind și punând întrebări. De fapt, s-ar putea să te simți în sfârșit gata să te deschizi despre ceva despre care ți-a fost greu să vorbești. Vindecă-ți vocea, pentru că te-ai tăcut de prea mult timp. Ai încredere că atunci când sari, universul va găsi întotdeauna o modalitate de a te prinde. Există întăriri norocoase care apar oriunde te duci, așa că mergi înainte fără ezitare.

Pești

Luna aceasta, înveți cum să muncești din greu *și* să te joci din greu. Pe măsură ce începe luna, este posibil să aveți chef să vă stabiliți obiective financiare inteligente și să luați decizii inteligente care ar putea da roade mai târziu. Întăriți-vă plasa de siguranță, pentru că aveți prea multe lucruri de făcut ca să vă faceți griji cu privire la ce ar putea merge prost în continuare. Îmbrățișează faptul că lucruri bune *se pot* întâmpla și cu siguranță ți se întâmplă. Aceasta ar putea fi una dintre cele mai frumoase luni ale întregului an, așa că profitați de ea cât mai bine.