SphynxRazorIgnorând un bărbat Scorpion Greșea cea mai rea pe care ai putea să o faci vreodată

Ignorând un bărbat Scorpion (greșita greșeală pe care ai putea să o faci vreodată)

Te simți iritat sau rănit de partenerul tău Scorpion?

Care ar putea fi motivul acestui sentiment - el este prea secret, gelos sau prea posesiv?

Și acum ignorarea lui este singura soluție pe care ai găsit-o pentru a-l face să-și dea seama de greșelile sale, astfel încât să-ți poată cere scuze? Pariez pe tine, aceasta este cea mai gravă greșeală pe care ai putea-o face vreodată. Continuați să citiți pentru a ști de ce ignorarea lui este o greșeală și la ce ar putea duce.

Cuprins
 • 1 Poate fi cea mai rea decizie a ta
 • 2 De ce să ignori un om Scorpion este o greșeală
  • 2.1 El nu știe ce este greșit.
  • 2.2 El este, de asemenea, un jucător de joc.
  • 2.3 El va gândi altfel.
 • 3 Ce ​​se întâmplă când îl ignori
 • 4 întrebări frecvente
 • 5 În concluzie

Poate fi cea mai rea decizie a ta

În general, ignorarea unui bărbat Scorpion este nu cea mai bună alegere dar cea mai proastă decizie de până acum. Semnul de apă Scorpion mascul este cel mai intens iubitor al Zodiacului. Deși există și alte zodiace cu semne similare (semn de apă), atributele unui Scorpion sunt foarte diferite. Scorpios sunt cam nebun când le place pe cineva.

Oricare ar fi motivul pentru care îl ignori, trebuie să-i spui bărbatului tău Scorpion ce a făcut greșit. Nimic apare gri pentru un Scorpios. Este fie negru, fie alb. Prin urmare, după ce îi spui ce a făcut greșit, cu siguranță se va regla.


Zicala „culegeți tot ce semeni” este ceea ce un bărbat Scorpion se aplică atunci când ia o decizie. Nu-l ignora, va riposta. Ia-l gelos, va reciproca. Doar fă-i orice, el va face la fel. Atunci de ce ar trebui să-l ignori?

De ce să ignori un bărbat Scorpion este o greșeală

El nu știe ce este greșit.

Dacă ignori un bărbat Scorpion fără să-i spui ce a făcut greșit pentru a merita ignoranța ta, el se va enerva . Pentru mine, ca Scorpion, nu pot să îmi cer scuze sau să apăr ceea ce nu am cu adevărat idee. Și acest lucru se aplică tuturor Scorpios.


Bărbații Scorpion sunt curioși de tot și, în același timp, foarte analitici. Dacă credeți că acordarea lui de tratament tăcut este cel mai bun mod de a face față cu el, asta îl va irita. Și odată ce un bărbat Scorpion se simte iritat, îi este greu să se calmeze.

Lasă un bărbat din Scorpion să știe ce a făcut sau a spus pentru a te supăra. Acesta este singurul mod de a se apăra sau de a-și cere scuze. Este un tip emoțional așa că ignorarea lui nu l-ar fi supărat. Spuneți-i doar ce a făcut el greșit și nu doriți să taci cu el din cauza asta.

El este, de asemenea, un jucător de joc.

Bărbații Scorpion se pricep și la jocuri, așa că nu încercați să faceți acest lucru cu ei. Ce înseamnă asta, dacă credeți că a face un om Scorpion gelos este cea mai bună decizie pe care o puteți lua doar pentru ca el să-și dea seama de greșeala sa sau chiar să vă revină, atunci esti sortit . De asemenea, va riposta. Deși represalia s-ar putea să nu fie imediată, dar el vă va face același lucru.

Nu ar fi nici un câștigător, nici un învingător. Va fi un joc corect. A ignora Scorpios sau a-i face gelosi pentru a vedea dacă va reveni la tine este riscant, nu-ți asuma un astfel de risc. Spune-i doar că ai nevoie de atenția lui.


Onestitatea este tot ce ai nevoie pentru a avea o relație mai bună cu un bărbat Scorpion. Nu încercați să vă jucați cu el, fără să-i alegeți apelurile și nici să nu răspundeți la textele sale. Ai putea avea noroc dacă partenerul tău Scorpion îi pasă mai puțin de acest lucru, dar majoritatea găsiți întotdeauna o cale de ieșire doar pentru a merge mai departe.

Flirting cu alți bărbați doar pentru a-l face gelos pentru că ai nevoie de atenția lui nu este nimic despre care să scrii acasă. Puteți face acest lucru întotdeauna în spatele lui, dar vă gândiți că, odată ce știe, în cel mai scurt timp, el va acoperi acest gest și veți fi rănit. Pot să vă garantez asta.

El va gândi altfel.

Așa cum am mai spus, bărbații Scorpion sunt analitici. Creierul lor se aruncă mereu în jurul unui eveniment care a avut loc. Ignorarea unui bărbat Scorpion fără motiv îi dă ocazie de a reaminti probleme decât s-a întâmplat în trecut.

Odată ce crede că motivul ignorării este pentru că a găsit un partener nou sau dacă ai găsit pe altcineva, atunci uită-l. Nu-l vei mai găsi niciodată. El va concluziona în mintea lui că ți-ai luat decizia și trebuie să facă același lucru pentru a nu se simți rănit.

Chiar dacă te iubește atât de mult și nu te poate uita niciodată, nu va reveni sau nu te va aștepta doar pentru că cere o explicație. El va începe să creadă că ești secret și a fi secretar este modul său de viață .

Ce se întâmplă când îl ignori

Odată ce bărbatul tău Scorpion observă și confirmă că nu îi acorzi o audiență și nici măcar nu îi oferi ceea ce vrea, el ar prefera să rămână înapoi și nu vreau să fie în preajmă tu mai. Și în loc să încerce să forțeze conversația cu tine, el ar prefera să te lase să fii. Când se întâmplă asta, doar începe să te pregătești pentru ca el să încheie relația.

Rețineți că, datorită naturii sale de joc și a dorinței de a riposta întotdeauna orice gest, el se va răzbuna înainte de a ieși din relație. Fie te va ignora, fie va găsi alte mijloace. Tot ce vrea este ca tu să ai aceleași sentimente ca ale lui. Prin urmare, nu ignorați un om Scorpion, indiferent de problema care ar fi. Dacă nu-ți place ceva despre el, spune-i.

Și dacă nu a greșit nimic, dar vrei să fii singur, spune-i că ai nevoie de un timp liniștit. Acesta este singurul mijloc de a-l lăsa să înțeleagă că nu-l ignori.

Pentru a fi sincer cu tine, nu există nimeni care să-i placă atunci când cineva îi ignoră, dar cel al unui bărbat Scorpion este extraordinar . Acest om ar fi mai degrabă bucuros dacă l-ai lăsa să înțeleagă de ce îl ignori. Ignorarea unui bărbat Scorpion este cea mai proastă decizie de luat vreodată. Deci nu-l ignorați.

După ce luați măsurile de precauție despre care am vorbit mai sus, în niciun moment relația dvs. cu un bărbat din acest Zodiac nu va fi cea mai pașnică și mai frumoasă dintre care ați fost vreodată.

Acum înțelegeți cum se simte când ignorați masculul Scorpion.

Întrebări frecvente

Scorpios încearcă să te facă gelos?

Scorpios sunt persoane imprevizibile. Sunt foarte vicleni, de aceea sunt adesea numiți „jucătorii de joc”. S-ar putea să fiți surprinși, dar luați notă Scorpios încercați întotdeauna să-i facă parteneri geloși doar pentru a confirma cât de mult îi iubiți.

Scorpios le place partenerii geloși?

Scorpios oameni geloși. Este natura lor să fie gelos. Gelozia, însoțită de curiozitate, este modul lor de viață. Ei vor găsi întotdeauna un mijloc de a confirma dacă partenerul lor îi iubește, făcându-i partenerul gelos. Prin urmare, le place partenerii geloși.

De unde știi dacă un bărbat Scorpion are sentimente pentru tine?

Aceasta este o întrebare eternă, care tratează sentimentele cuiva. Pentru a stabili dacă partenerul Scorpion are sentimente pentru tine, iată câteva semne de care trebuie să ai grijă:

1. Va fi gelos odată ce te va vedea cu un alt tip.
2. El te privește cu atenție.
3. El este curios despre tine.

In concluzie

Pentru a vă menține relația cu un bărbat Scorpion, trebuie să vă asigurați că eliminați ignoranța din atitudinea dvs., deoarece acest om urăște atunci când este ignorat. De asemenea, trebuie să mențineți comunicarea cu el din cauza modului în care se simt. Deși bărbații Scorpion nu vorbesc cu adevărat, contactul continuu cu partenerul lor înseamnă mult pentru ei. Creați timp pentru el.

Acest articol v-a ajutat să decideți dacă este corect să-l ignorați? Impartaseste-ti gandurile!