SphynxRazorÎmi place mie? Semne și semne pe care le-ați ajuns la inima lui

Îmi place mie? Semne și semne pe care le-ați ajuns la inima lui

Te-ai săturat să te întrebi dacă îți place crush-ul?

Începe să se simtă dureros în timpul zilei despre un viitor împreună, doar pentru ca nimic să nu se întâmple?

Aș prefera să pur și simplu ști dacă acest tip special vrea să fie cu tine?

Am înțeles că poate fi dificil să întrebi un om despre acest lucru, motiv pentru care am creat ghidul de mai jos. Aceasta dezvăluie semnele poveștii că un bărbat este atras profund de o femeie.


Cu toate acestea, înainte de a lua act de aceste semne, este important să citiți cu atenție următoarele câteva propoziții.

Am petrecut mult prea mult timp investind în tipuri care nu erau interesate să fie cu mine.


Ani de zile, am fost văzut vreodată ca un „pic de distracție”. Nimic mai mult…

Sincer, am simțit că nu aș fi niciodată suficient de bun pentru a fi prietena nimănui.


Poate că sună relatabil? Ei bine, vreau să vă spun cum s-a schimbat totul pentru mine ...

Totul a început când am aflat despre un aspect puternic al psihologiei masculine numit „Instinctul eroului”.

Această mentalitate primară joacă un rol cheie în modul în care bărbații se simt față de femei în viața lor.

Dar numai dacă știi să-l declanșezi în creierul lor ...


Odată ce am descoperit cum să fac asta, bărbații au intrat Ale mele viața ar începe să arate mult mai mult interes pentru mine.

Această abilitate poate fi diferența dintre a fi văzută ca „următoarea fată drăguță” sau ca o femeie care merită să alunge ( citeste-mi povestea personala să învăț cum am făcut-o).

Este relativ simplu să activezi „Instinctul eroului” al unui bărbat.

După ce faceți, va fi de obicei mult mai ușor să spuneți dacă vă place, așa că faceți clic aici pentru a afla cum.

Într-adevăr, probabil că veți vedea mult mai multe dintre indicatoarele prezentate mai jos ...

Înainte de a sări la concluzii și de a presupune că nu-ți place, citește ghidul meu despre limbajul corpului masculin și află ce semne să cauți pentru a înțelege dacă tachinează sau dacă îți place.

Cuprins

 • 1 limbaj corporal masculin - contează?
 • 2 Îmi place mie? Semnele limbajului comun al corpului
  • 2.1 Winks
  • 2.2 Arată
  • 2.3 Elevii dilatati
  • 2.4 Semne faciale
  • 2.5 Zambeste
  • 2.6 Voce
  • 2.7 Membre
  • 2.8 Postura
 • 3 Îmi place mie? Gesturi comune de căutat
  • 3.1 Își atinge părul
  • 3.2 Își atinge barba
  • 3.3 El îi atinge urechea
  • 3.4 Își ating buzele
  • 3.5 Îi atinge gâtul
  • 3.6 Își atinge crotul
  • 3.7 El se uită la gura ta
  • 3.8 Se joacă cu cravata
 • 4 Îmi place mie? Semne că El nu
  • 4.1 Își atinge nasul
  • 4.2 Își zgârie capul
  • 4.3 Și-a mușcat unghiile
  • 4.4 El nu te privește în ochi
 • 5 Îmi place mie? Cântă să spună dacă este îndrăgostit
  • 5.1 Verifică modul în care te privește
  • 5.2 El este întotdeauna acolo
  • 5.3 El te ascultă
  • 5.4 El este considerat
 • 6 Linia de jos

Limbajul corpului masculin - contează?

Să fim sinceri pentru o clipă. Femeile pretindem independente, dar până la urmă, căutăm cu disperare și inconștient bărbatul potrivit. Nici măcar nu trebuie să fie un prinț în armură strălucitoare. De cele mai multe ori, ne stabilim doar pentru un suflet amabil care trimite un mesaj simplu de bună dimineață sau noapte bună.

Adevărata problemă se lovește când ați întâlnit pe cineva care vă place, dar care acționează indiferent. Îți dorești ca el să se apropie de tine, dar nici nu pare să vadă că ești acolo.

Acum, problema bărbaților este că își manifestă rar sentimentele încă de la început. Da, există tipul îndrăzneț care ar veni să se prezinte, dar acești bărbați sunt rari. Dacă trebuie să aveți de-a face cu tipul mai sfios, să înțelegeți dacă vă place sau nu este o chestiune de interpretare corectă a limbajului său corporal.

Să știi să detectezi semnele inconfundabile de angajament este util și atunci când te-ai întâlnit cu cineva de ceva vreme, dar el nu a făcut niciodată relația ta formală.

Într-un astfel de caz, a determina dacă îi place sau nu te poate ajuta să decizi dacă merită să investești timp și energie într-o relație sau dacă mergi mai bine.

Potrivit psihologilor, este nevoie de 90 de secunde până la 4 minute pentru a înțelege dacă te place cu adevărat. Și nici nu trebuie să vorbească. Deci, „Îmi place de mine”? Iată care sunt semnele de căutat.

Îmi place mie? Semnele limbajului comun al corpului


Știind să interpretezi limbajul corpului masculin îți permite să înțelegi care sunt adevăratele intenții ale celui din fața ta. Fie că te-ai întâlnit pe un site de întâlniri online sau într-un pub, semnele de căutat sunt aceleași.

winks

Nu vorbesc despre el, trimitându-ți ochi virtuali pe platforma preferată de întâlniri. Dacă v-ați întâlnit doi și v-a dat cu ochiul, poate este unul dintre primele semnale care vă place.

În limbajul corpului masculin, ochiul este un fel de cai de lucru pe care bărbații le folosesc ca canal pentru a trimite un prim mesaj elocvent care corespunde cu „Te-am observat”.

Aparențele

Înțelegerea aspectului unui bărbat este mai ușor decât pare. Dacă observi că nu-și poate scoate ochii de la tine, probabil că te place. Acum, nu te aștepta ca el să te privească. Asta ar fi nepoliticos sau l-ai putea greși pentru un psiho. Doar să fiți atenți la acele priviri care durează mai puțin de o fracțiune de secundă, dar se repetă din nou.

Dar povestea arată cu totul diferit dacă ai fost introdus. Dacă de fapt vorbești cu el și tipul tău pare încântat să te privească, este cu siguranță interesat.

Dacă alte semne se adaugă la o privire fixă, cum ar fi sprâncenele ridicate sau nările lărgite, probabil că este complet îndrăgostit.

Pupile dilatate

Ochii sunt o poartă către suflet, așa că acordă o atenție deosebită schimbărilor în mărimea elevului său. Elevii dilatați desemnează curiozitatea și exprimă un interes fizic mare. Cu toate acestea, elevii dilatați ar putea însemna, de asemenea, că vrea doar să se conecteze.

Semne faciale

Fața lui poate da un răspuns clar întrebării dvs. „Îmi place de mine”. Când un bărbat este atras de o femeie, el își va atinge nervos buzele, obrajii, urechile sau bărbia. Aceasta indică dorința de a fi sărutat și poate fi un indicator clar al lui în tine.

Zâmbet

Zâmbetul este unul dintre semnele primordiale ale atracției. Deci, dacă vorbești și zâmbește, acesta este un alt indicator pozitiv care îți place.

Un bărbat interesat de un singur stand de noapte poate să nu aibă un zâmbet de curtoazie, chiar dacă este amabil.

Voce

Bine, vocea lui nu poate fi exact un semn de limbaj corporal, dar totuși te ajută să îți dai seama care este interesul lui.

Dacă observi că ridică tonul vocii, înseamnă că vrea să comunice clar și să stabilească un canal exclusiv cu tine.

membrele

De sus în jos, ceea ce face cu membrele sale comunică intențiile sale clare și clare. Observați, de exemplu, picioarele lui. Dacă sunt încrucișate, s-ar putea să nu te intereseze, deoarece picioarele încrucișate simbolizează o atitudine de închidere. Dimpotrivă, dacă sunt deschise și bine plantate pe pământ, înseamnă că vrea să vă atragă atenția.

De asemenea, brațele încrucișate comunică închiderea în timp ce brațele deschise pot comunica interes. Cu toate acestea, respectarea brațelor este mai dificilă. Unii oameni se simt confortabil stând cu brațele închise chiar și atunci când sunt interesați de cineva.

Dar, dacă brațele sunt dificil de înțeles, mâinile vă pot oferi o imagine mai clară. Dacă își pune mâinile în buzunare sau în spatele capului, înseamnă că este confortabil în jurul tău, ceea ce este un semn clar că îți place.

Dacă joacă cu obiecte circulare, cum ar fi un pahar sau o minge mică, înseamnă că este atras fizic, dar nu este neapărat interesat de mai mult de un stand de o noapte.

Apoi, există și limbajul picioarelor. Dacă își îndreaptă picioarele spre tine, înseamnă că este atras de tine.

Postură

Un bărbat interesat de femeia din fața lui tinde să stea drept și cu spatele în picioare, împingând pieptul înainte.

Îmi place mie? Gesturi comune de căutat


Pe lângă semnele corpului de mai sus, puteți căuta și gesturi comune care să vă spună dacă i-ați atras atenția sau nu.

Își atinge părul

Acest gest este comun atât pentru bărbați, cât și pentru femei. La fel cum i-ai atinge părul când este în preajmă, el îi atinge și părul atunci când este în jurul tău - dacă este cu adevărat interesat, adică.

Cu toate acestea, unii bărbați își ating și părul, pentru că le place senzația. Cel mai bun mod de a spune care este cazul este prin observarea comportamentului său cu ceilalți, mai ales atunci când vorbește cu alți bărbați.

Își atinge barba

Când un om își atinge barba când vorbește cu tine, înseamnă că devine conștient de inconștient de cât de frumos ești.

Îi atinge urechea

În limbajul corpului masculin, atingerea urechii atunci când este în compania unei femei înseamnă o conduită sexuală inhibată. Acesta este un lucru bun, deoarece arată că nu vrea să grăbească lucrurile, așa că este probabil foarte interesat.

Își ating buzele

Dacă își atinge constant buzele, fie cu degetele, fie cu limba, este un indicator clar că îți place.

Îi atinge gâtul

Un indicator clar de excitare. Dacă îi atinge gâtul când ești în preajmă, abia așteaptă să te vadă gol.

Își atinge împletitura

Oricât de penibil ar părea, aceasta este cea mai înaltă formă de atracție pe care un om o poate arăta. De multe ori acesta este un gest inconștient, dar nu înseamnă că vrea să se căsătorească cu tine. Înseamnă doar că te găsește interesant sexual.

El se uită la gura ta

Acum dragul meu, dacă un bărbat se uită la buzele tale semnalul este clar. Vrea să te sărute. Așa că așteaptă doar momentul să se întâmple.

Se joacă cu cravata

Dacă îl vezi jucând cu cravata, imaginează-ți că joacă cu cele mai intime părți ale sale. Acest semn înseamnă o atracție sexuală puternică.

Un alt lucru de observat este felul în care merge. Dacă se plimbă unul lângă altul, deschide ușa pentru tine și te lasă să mergi în fața lui, îți place. Dacă încearcă să meargă în fața ta, încearcă doar să se arate în fața celorlalți.

Îmi place mie? Semne că El nu


Toate semnele de mai sus sunt indicatori clari că îi plac sau cel puțin au un interes pentru tine. Dar dacă aveți de-a face cu un om extrem de timid, aceste semne ar putea fi mai dificile, dacă nu imposibil de observat. Deci, cum să-i spui dacă este pur și simplu timid sau dacă nu-ți place? Iată ce să caute.

Își atinge nasul

Nasul este centrul neplăcutului, așa că, dacă își zgârie în mod repetat nasul în timp ce vorbiți, probabil că nu este interesat. Cu toate acestea, acest gest ar putea fi declanșat de un subiect care provoacă tensiune.

Își zgârie capul

Un alt semn că nu-i place de tine sau că ceva face ca situația să fie incomodă pentru el.

Își mușcă unghiile

La fel ca cele două semne de mai sus, înseamnă că el nu-ți place.

El nu te privește în ochi

V-am povestit deja despre aspectele din paragrafele de mai sus. Trebuie să se holbeze. Dacă nu o face, probabil că nu este interesat.

Îmi place mie? Cântă să spună dacă este îndrăgostit

Până acum știți dacă vă place sau nu. Dacă ați descoperit că așa face și dacă sunteți într-adevăr confortabil în jurul lui, cum să vă spuneți dacă doar te place sau te iubește? Iată ce să caute.

Verifică felul în care te privește

Privirea unui bărbat îndrăgostit este inconfundabilă. Dacă te privește direct în ochi, atât când vorbește, cât și când ascultă, este probabil îndrăgostit de tine.

El este întotdeauna acolo

Un bărbat îndrăgostit vrea să fie alături de tine 24 de ore și 7 și chiar când nu este în preajmă, își face simțită prezența. Dacă îți trimite un text în timp ce lucrezi doar pentru a-ți spune că se gândește la tine, este îndrăgostit.

El te ascultă

Dacă omul cu care te întâlnești te iubește, el este mai mult decât o simplă întâlnire. El acționează ca cel mai bun prieten și ascultă întotdeauna ceea ce ai de spus.

El este considerat

Dacă bărbatul tău acordă atenție comportamentului tău, învață ce îți place și ce îți place, te surprinde cu lucruri mărunte și acționează impecabil în fața prietenilor și familiei, el este îndrăgostit cu disperare de tine.

Linia de jos

Acum ar trebui să poți spune dacă îți place sau nu. Dar doar un sfat dacă nu o face. Lumea este plină de oameni minunați și este inutil să-ți pierzi timpul și energia pe cineva care nu te va privi niciodată așa cum vrei.

Dacă nu-i place de tine, mergi mai departe. Ieșiți acolo, distrați-vă, faceți-vă prieteni noi și nu vă concentrați prea mult asupra întâlnirii. Mai devreme sau mai târziu, vei întâlni doar omul visurilor tale.

Sau, dacă aveți nevoie disperată de un cuvânt amabil și un sărut, chiar dacă știți că probabil nu va dura, încercați întâlniri online. Acest mod versatil de a întâlni oamenii te va ajuta să te conectezi cu alți oameni singuri care caută același lucru ca și tine.

Dar, indiferent de alegerea dvs., amintiți-vă doar că meritați mult mai mult decât o privire scăzută din partea unui om care nu vă merită. Credeți în tine, ieșiți acolo și cuceri lumea.