SphynxRazorInstagram tocmai a lansat atât de multe funcții DM noi - Iată cum să le încercați

Alunecarea în DM-urile Instagram a devenit mult mai distractiv. Pe 31 martie, Instagram a lansat o serie de funcții noi de mesaje directe, cum ar fi capacitatea de a partaja muzică, de a crea un sondaj în chat-uri și de a răspunde în timp ce navighezi - toate pentru a face mesajele cu DM-uri mai fluide, mai eficiente și mai plăcute pentru toată lumea. Iată ce trebuie să știi despre noile funcții DM ale Instagram, astfel încât să poți impresiona chatul de grup cu un sondaj secret sau să faci prima mișcare cu pasiune cu o melodie specială.

Noile îmbunătățiri ale DM-urilor nu ar trebui să surprindă. În decembrie 2021, Șeful Instagram Adam Mosseri a postat un Reel în contul său personal unde a anunțat obiectivele companiei pentru 2022, inclusiv un plan de a se concentra pe îmbunătățirea mesajelor. Mosseri a spus că Instagram trebuie să „îmbrățișeze” DM-urile ca formă principală de comunicare, iar acum că noile funcții sunt aici, se pare că compania începe să își respecte promisiunea.

Schimbarea din 31 martie vine cu șapte noi funcții DM :

  • partajați muzică prin două servicii de streaming (cu al treilea pe drum)
  • creați un sondaj doar pentru chatul dvs. de grup DM
  • răspunde la DM-uri în timp ce navighezi în feed
  • partajați rapid postări prietenilor în DM
  • trimite mesaje silențioase
  • vezi cine este online
  • o nouă temă de chat lo-fi

Funcțiile au fost lansate pe 31 martie în anumite țări și există planuri de extindere la nivel global în lunile următoare.
Înainte de a putea începe să trimiteți spam celor mai buni cu funcții, trebuie să știți mai întâi cum funcționează. Iată o descriere a tuturor noilor modificări aduse căsuței dvs. de e-mail DM.

Distribuiți muzică în DM

Dacă sunteți Amazon Music sau Apple Music abonat, puteți partaja o previzualizare de 30 de secunde a melodiei pe care ați ascultat-o ​​în mod repetat prin mesaje DM IG pentru a le oferi celor mai buni o gustare direct din chat. Și dacă ești un încercat și adevărat Abonat Spotify , nu vă faceți griji, deoarece funcția va fi integrată și în Spotify în curând.


Creați un sondaj DM

Cu noua funcție de sondaj DM, puteți obține sfaturi de la cei mai apropiați prieteni permițândnumaiei votează dacă ar trebui sau nu să-ți cumperi pantof nou preferat în trei culori diferite (recunoaște, ai făcut-o și tu). Sondajele DM permit utilizatorilor să voteze direct într-un fir de discuții DM, astfel încât tu și cei mai buni tăi să poți afla unde și când te întâlnești pentru brunch într-un singur loc. Și îi poți lăsa să voteze și pentru ținuta ta.

Noile funcții DM ale Instagramului includ răspunsul în timpul navigării, partajarea muzicii în chat-uri și multe altele.

Prin amabilitatea Instagram


Răspundeți la DM-urile în timp ce navigați în feed

Conceput ținând cont de multi-tasker-ul modern, funcția de răspuns pe măsură ce răsfoiți vă permite să răspundeți la DM-uri din feedul dvs., astfel încât să nu fie nevoie să comutați în continuare între căsuța de e-mail și derulare.

Partajați rapid postările din feedul Instagram către DM

În plus, veți putea, de asemenea, să partajați conținut cu prietenii dvs. mai rapid decât înainte, doar atingând și ținând apăsat butonul Partajare (pictograma avionului de hârtie). În cele din urmă, pentru a face experiența de chat și mai eficientă, utilizatorii vor putea să spună cine este online și gata de chat datorită listei de utilizatori disponibili din partea de sus a căsuței dvs. de e-mail, ceea ce înseamnă că nu veți avea scuze pentru a nu aluneca în DM-urile lor mai.

Noile funcții DM ale Instagramului includ răspunsul în timpul navigării, partajarea muzicii în chat-uri și multe altele.

Prin amabilitatea Instagram

Trimite DM-uri silentioase

Fusele orare sunt un lucru foarte real, la fel și programele încărcate. Noua funcție silențioasă a Instagram îți permite să trimiți un mesaj fără să-ți anunți prietenii imediat, astfel încât aceștia să-l poată citi dimineața după o noapte întreagă de odihnă. Pentru a evita zgomotul de temut de la 2 a.m., tot ce trebuie să faceți este să introduceți „@silent” în mesajul dvs.


Vedeți cine este pe IG în DM-urile dvs

În timp ce sunteți în DM-urile dvs., aruncați o privire la prietenii dvs. de sus în căsuța dvs. de e-mail și oricine are un punct verde este în aplicație. Deci, verde înseamnă să mergi mai departe și să strecori în mesajele respective sau pur și simplu discutați cu prietena ta. Într-adevăr, depinde de tine.

Noua temă de chat Lo-Fi DM

În cele din urmă, noua temă de chat vibey „lo-fi” a Instagram adaugă un element relaxant conversației tale pentru atunci când trebuie să începi să rezolvi lucrurile.

Între a vota ceea ce tu și prietenii tăi ar trebui să faci în acest weekend și a făcut prima mișcare cu o melodie pentru pasitul tău, noile funcții DM ale Instagram ar putea să te țină în aplicație și mai mult acum.