SphynxRazorCronologia relației dintre J. Lo și Ben Affleck este în pregătire de zeci de ani

„Bennifer” este dovada că într-adevăr nu s-a terminat până nu se termină. După aproape două decenii de distanță - și mai multe alte nunți, divorțuri, nașteri și despărțiri - Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck sunteți logodit și bucuroși că și-au reaprins dragostea.

În anii care au urmat despărțirii lor inițiale în 2004 – ceea ce avea să devină una dintre cele mai discutate dureri de inimă de la Romeo și Julieta – fiecare jumătate a celebrei perechi a trecut de mai multe ori. Printre alte relații, Lopez s-a căsătorit cu cântărețul și compozitorul Marc Anthony și a divorțat în 2014, apoi s-a întâlnit și s-a logodit cu Alex Rodriguez, membru al sălii de faimă de baseball de aproape patru ani. Affleck căsătorit cu Jennifer Garner în 2005 înainte de a divorța în 2018 și mai târziu s-a întâlnit cu actrița Ana de Armas în 2020. Dar de atunci S-a zvonit că Affleck l-a vizitat pe Lopez la casa ei din L.A. în aprilie 2021 , învierea lui Bennifer i-a făcut pe fani să cerșească mai mult.

Dar mai întâi, să revenim. Pentru a înțelege Bennifer 2.0, trebuie să dăm înapoi ceasul cu 20 de ani — până la început. Citiți mai departe pentru tot ce trebuie să știți despre cronologia relației dintre Lopez și Affleck de decenii: maximele romantice, minimele devastatoare și tot ce se află între ele.

2001: Bennifer se întâlnește pe platoul de filmare al Crinii

Ben Affleck și Jennifer Lopez sosesc la premiera filmului Gigli. (Fotografia de Frank Trapper/Corbis v...

Frank Trapper/Corbis Entertainment/Getty Images


Totul a început pe platoul de filmare alCrinii, o comiție romantică cu Lopez și Affleck, care a fost lansată în 2003. Când cei doi s-au cunoscut, Lopez era încă căsătorit cu dansatorul Cris Judd , cel de-al doilea soț al ei. (Prima ei căsătorie a fost cu actorul Ojani Noa în 1997.) Divorțul ei de Judd nu avea să fie finalizat până în 2003, după ce ea și Affleck au făcut public relația lor în curs de dezvoltare.

Ani mai târziu, în 2016, Lopez a vorbit cuoameni despre primele zile ale lui Bennifer. — Nu am făcut-oîncercapentru a avea o relație publică', a spus ea. „Tocmai s-a întâmplat să fim împreună la nașterea tabloidelor și a fost ca „Oh, Dumnezeule”. A fost doar multă presiune. În același interviu, Lopez a fost sinceră cu privire la sentimentele ei pentru Affleck. „M-am simțit ca... „OK, asta este”, a spus ea despre prima ei impresie despre actor. „[Dar] uneori simt că ceea ce crezi tu că sunt oamenii și felul în care îi vezi când îi iubești este diferit de când ei dezvăluie mai târziu.”


2002: Affleck apare în videoclipul lui Lopez pentru „Jenny From The Block”

Aproape nimic nu este mai iconic timpuriu decât cameo-ul lui Ben Affleck în Clipul muzical „Jenny From The Block”. — deși blonda groasă a lui Lindsay Lohan evidențiază în remake-ul din 2003Vinere ciudatăsunt o secundă apropiată. Videoclipul prezintă o mulțime de PDA (strigări la bikiniul roz al lui J. Lo), plus imagini cu camerele de supraveghere și instantanee ale cuplului de la paparazzi - un semn de cap către nebunia culturală din jurul relației lor.

Din nou, ani mai târziu, Lopez a vorbit despre presiunea la care se afla cuplul, de data aceasta asupraEmisiunea Graham Norton. „ iubesc , el este un tip grozav, dar a fost foarte mult pentru amândoi să fim sub acest tip de asediu timp de doi ani consecutiv', a spus ea în 2010. „Am fost pe coperta fiecărei reviste, în fiecare săptămână, a fost doar un lucru ciudat. … Relația noastră, cred, a avut de suferit din cauza asta.


Noiembrie 2002: Affleck îi propune lui Lopez

La sfârșitul anului 2002, Affleck i-a cerut lui Lopez în căsătorie cu un inel cu diamante roz care i-a adus înapoi 2,5 milioane de dolari.

LOS ANGELES - 9 FEBRUARIE: Actorul Ben Affleck (l) și logodnica lui actrița/cântăreața Jennifer Lopez sosesc...

Kevin Winter/Getty Images Entertainment/Getty Images

Ianuarie 2004: își anulează logodna

În toamna lui 2003, cuplul a lansat o declarație comună cu doar câteva zile înainte de ceea ce ar fi fost ceremonia de nuntă. S-a citit:

„Datorită atenției excesive din presă în jurul nunții noastre, am decis să amânăm data. Când ne-am gândit serios să angajăm trei „mirese momeală” separate în trei locații diferite, ne-am dat seama că ceva nu era în regulă. Am început să simțim că spiritul a ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața noastră ar putea fi compromis. Am simțit că ceea ce ar fi trebuit să fie o zi plină de bucurie și sacră ar putea fi răsfățată pentru noi, familiile noastre și prietenii noștri.”


Dar până în ianuarie a anului următor, cei doi au renunțat, după cum a raportat MTV . „Confirm că Jennifer Lopez și-a încheiat logodna cu Ben Affleck”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Lopez pentru MTV. „În acest moment dificil, vă rugăm să-i respectați intimitatea.”

2004-2014: Lopez merge mai departe cu Marc Anthony

În iunie 2004, Lopez s-a căsătorit cu prietenul ei de multă vreme, cântărețul și compozitorul Marc Anthony, la doar șase luni după logodna ei ruptă. În 2008, Lopez a născut gemenii lor, fiica Emme Muñiz și fiul Max Muñiz. PePagina șase , Lopez a apelat la Anthony pentru mângâiere în cele mai întunecate zile ale ei după despărțirea ei de Affleck – o experiență pe care a descris-o în cartea ei din 2014 intitulatăDragoste adevărată.

„Eu și Ben ne-am despărțit în momentul în care am crezut că ne angajăm unul față de celălalt pentru totdeauna, a fost prima mea durere de inimă adevărată, am simțit că inima mi-a fost smulsă din piept”, a scris ea,Pagina șase. „Am căutat confort la o altă persoană, am încercat să găsesc pe cineva care să mă facă să mă simt iubită și dorită în cea mai singură oră a mea. … Marc a revenit în viața mea la trei zile după ce ar fi trebuit să fiu la altar și să spună „Da” unui alt bărbat”.

LOS ANGELES, CA - 23 MAI: Marc Anthony și Jennifer Lopez sunt văzuți în timpul ceremoniei vedetei Simon Fuller...

Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images

2005-2017: Affleck merge mai departe cu Jennifer Garner

Dar, desigur, nu doar Lopez părea să se fi vindecat. Affleck s-a căsătorit cu actrița Jennifer Garner în 2005, cu care ar avea trei copii: fiicele Violet și Seraphina Affleck și fiul Samuel Affleck. În 2017, cuplul a cerut oficial divorțul, care a fost finalizat în toamna lui 2018.

2017-2021: Lopez și Affleck se întâlnesc cu Alex Rodriguez și Ana de Armas, respectiv

După fiecare dintre divorțurile lor foarte publice, atât Lopez cât și Affleck au început să se întâlnească cu alte celebrități îndrăgite. În 2017, Lopez și fostul New York Yankee Alex Rodriguez a început o relație care s-a încheiat în aprilie 2021 cu o logodnă ruptă. În perioada 2020-2021, Affleck s-a întâlnit cu actrița Ana de Armas.

Actorii Ben Affleck și soția sa Jennifer Garner ajung la Vanity Fair Oscar Party la Sunset Towe...

alianță imagine/alianță imagine/Getty Images

Aprilie 2021: Zvonurile Bennifer încep să se răspândească

Când o sursă a dat bacșișPagina șaseoprit despre vizitele „platonice” ale lui Affleck la casa lui Lopez din Los Angeles, oamenii au început să speculeze că acele scântei stinse anterior începeau să zboare din nou. Despre întâlnirile lor misterioase, sursa a spus: „Sunt prieteni. Nu au fost niciodată.

Mai 2021: Bennifer este depistat în Montana

La șaptesprezece ani de la despărțire, E! Știrile au relatat că Lopez și Affleck au plecat spre Montana , unde au petrecut împreună o săptămână în vacanță. Reduceți frenezia mass-media. E! Știrile au împărtășit informații de la mai mulți oameni din interior care spun: „Jennifer este fericită”. „Este firesc între ei și chimia este ireală”, a spus o sursă. „Au început de unde au rămas ultima dată și se bucură de compania celuilalt chiar acum.”

De la evadarea lor, ambii E! Știri șioamenia raportat că cuplul pare să fie comis, zburând de mai multe ori înainte și înapoi între reședința lui Affleck din Los Angeles și cea a lui Lopez din Miami. — Ben a fost făcând efortul să funcționeze cu programul lor. Chiar depune un efort enorm', a declarat o sursă pentru E! Știri. „J. Lo crede că Ben a făcut un pas cu adevărat și iubește această versiune a lui.

LOS ANGELES, CA - 09 IULIE: Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt văzuți pe 09 iulie 2021 la Los Angeles,...

Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images

Iunie 2021: Sursele încep să confirme un romantism în curs de preparare

Divertisment în seara astaa raportat că Lopez și Affleck sunt „foarte un cuplu și le-am spus prietenilor că sunt împreună”, potrivit unei surse. „[Ei] au vorbit despre trecut și de ce lucrurile nu au mers. Amândoi sunt plini de speranță în ceea ce privește relația lor de data aceasta și depun efortul. Amândoi s-au maturizat și sunt pe aceeași pagină și a fost ușor. Dar totuși, fără declarații direct de la pereche, vedetele i-au ținut pe fani să speculeze despre natura reală a acestei relații reînnoite.

Iulie 2021: Lopez îl face oficial pe Instagram

Adică până în iulie 2021, când cuplul a crescut căldura: Potrivit lui E! Știri, Familiile lui Lopez și Affleck au început să petreacă mai mult timp împreună, împărtășind petreceri aniversare și excursii la Universal Studios. Affleck și-a petrecut chiar și ziua de 4 iulie la casa lui Lopez Hamptons cu gemenii ei adolescenți. Dar cel mai emoționant moment pentru fani a venit sub forma unei postări pe Instagram de la Lopez însăși. Pe 25 iulie, cu ocazia sărbătoririi a 52 de ani de naștere, ea a postat un carusel vaporos de poze cu bikini cu o surpriză zguduitoare îngropată la sfârșit - un smooch Bennifer confortabil și visător.

Septembrie 2021: Lopez și Affleck și-au făcut debutul pe covorul roșu

jennifer lopez ben affleck ultima venecia premiera italia

Stefania D'Alessandro/Getty Images Entertainment/Getty Images

După o poză oficială pe Instagram care i-a înnebunit pe fani, în cele din urmă cei mai mari cupluri a debutat pe covorul roșu la premiera de la Veneția deUltimul Duel, pe care Affleck l-a co-scris și a jucat. Ultimul lor eveniment pe covorul roșu ca cuplu a fost pentruBatmanpremiera filmului vedeteiDaredevilîn 2003, deci asta a fost o problemă, cel puțin. Cei doi au împărtășit o mulțime de priviri dulci pline de ochi în timp ce mergeau mână în mână pentru camere.

Aprilie 2021: Bennifer s-a logodit (din nou)

Lopez a dezvăluit în buletinul ei de știri că dragostea ei Affleck i-a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamante verzi de 8,5 carate în timp ce făcea o baie cu spumă. După tot circul media din jurul primei lor logodne, a doua oară a fost cu siguranță mai liniștită și mai intima. Ea a continuat spunând că sunt „ doi oameni foarte norocoși — care au primit o a doua șansă la dragostea adevărată .”

Se pare că a doua oară e farmecul.

Acest articol a fost publicat inițial pe 27.07.21