SphynxRazorLindsay Lohan este noua doamnă Whistledown în acest show de întâlniri din Regatul Unit

Când vine vorba de povești de dragoste, nimic nu este mai dramatic decât o pasiune de liceu. De la notițe în clasă la dansuri incomode de la școală, liceul poate fi un câmp minat total când vine vorba de întâlniri, iar spectatorii vor putea reexperimenta acele înalte euforice și deznădejdi înfiorătoare în noua serie de competiții de întâlniri de la Prime Video.Lovestruck High. Și pentru a face spectacolul și mai iconic, regina comediei romantice pentru adolescenți, Lindsay Lohan, va fi la bord pentru a supraveghea toate mișcările din liceu. Iată cândLovestruck Highva începe semestrul său inaugural și toate celelalte detalii despre data lansării, distribuție și trailer pe care fanii ar trebui să le cunoască.

Premisa deLovestruck Higheste totul despre a retrăi acele îndrăgostite incomode ale adolescenților pentru a găsi perechea perfectă. Seria cu sediul în Marea Britanie va introduce 15 persoane singure într-un mediu de liceu, unde își vor întâlni colegii de clasă în speranța că îl vor găsi pe „cel pe care îl vor găsi”. Dar întâlnirile nu vor fi singurul lucru în mintea lor – finalul va încorona și „Prom Royalty”, care vine cu un mare premiu de 100.000 USD , conformMetroul.

Supraveghând totul este Lohan, care își împrumută vocea competiției de întâlniri în calitate de naratoare. Având în vedere decorul din Marea Britanie și tot scandalul care va izbucni, rolul de voce off al lui Lohan sună ca o versiune modernizată aBridgertonbârfei obsedată de romantism, Lady Whistledown. Desigur, Lohan nu este străină să dramatizeze viața de întâlnire la liceu - pe la mijlocul anilor 2000, ea a fost regina genului de comedie romantică pentru adolescenți, jucând în hituri precumVinere ciudată,Fete rele, șiConfesiunile unei regine a dramei adolescentine.

Clasa este pe cale să fie în sesiune, pentru căLovestruck Highîși deschide porțile primilor săi studenți foarte curând.
Lovestruck HighData de lansare

Prime Video a confirmat implicarea lui Lohan prin împărtășirea unei fotografii din culise a actorului într-un studio de înregistrări, marți, 5 aprilie. Legenda Instagram a confirmat că serialul va avea premiera pe 18 mai.

Lovestruck HighDistribuție

Distribuția emisiunii nu a fost încă dezvăluită, dar Prime Videofăcutconfirmă că vor fi 15 concurenți care vor concura pentru dragoste și bani în sezonul de debut.


Lovestruck HighRemorcă

Lovestruck Higha împărtășit o primă privire asupra seriei într-un scurt clip Instagram. Scurtul videoclip a arătat academiei falnice în care are loc spectacolul și a tachinat rolul de voce off al lui Lohan.

Aflați cine este rugat să participe la bal cândLovestruck Highva avea premiera pe Amazon Prime Video pe 18 mai.