SphynxRazor#ManBraid Alert: Un ghid ușor pentru împletituri pentru bărbați

Se știe că lumea coafurii bărbaților împrumută elemente din tradițiile antice ale părului (cum ar fi cele influențate de samurai). nod de sus ) și chiar din coafuri care au fost în mod tradițional non-masculin (cum ar fi man bun ). În acest articol, vom trece peste un stil care se bazează pe ambele domenii: împletituri pentru bărbați.

Impletiturile pentru barbati sunt relativ noua moda . În timp ce împletiturile pentru bărbați au apărut în istorie, recent hashtag-ul „manbraid” a devenit popular pe diverse rețele de socializare. Bărbații îmbrățișează ideea împletiturii bărbatului într-o varietate de moduri. Nu suntem siguri cum a apărut această tendință de împletitură pentru bărbați – în timp ce unii băieți au experimentat cu părul împletit în ultimii ani, stilul a explodat în ultimele luni.

@patty_cuts / Instagram

Dacă ai părul pentru împletituri și vrei să acorzi acest stil, avem toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți împleti propriul păr în câțiva pași simpli și a ieși cu o împletitură de bărbat elegantă.
De ce am nevoie pentru împletitura de bărbat?

Impletitura de barbat este o coafura care cere o anumita lungime a parului. Ca man bun , împletitura de bărbat este cea mai potrivită pentru părul mai lung. Veți avea nevoie de cel puțin câțiva centimetri de păr pentru a obține o împletitură masculină vizibilă. Cu aproximativ trei sau patru centimetri de păr, poți obține niște împletituri mai mici, iar dacă vrei să mergi pe împletituri super lungi, poți să mergi cât vrei. De cinci până la opt inci de păr va produce împletituri mai lungi și mai dramatice, iar părul mai lung de opt inci va face cele mai extreme împletituri.

Part Man Braid și Pompadour

Pompadour cu împletitură parțială de Credite: Braid Barbers


Impletiturile pentru barbati pot functiona cu majoritatea tipurilor de par deoarece presupun ondularea parului. Părul drept este ușor de ondulat, iar părul creț sau creț se va ondula în mod natural, așa că împletirea este ușoară în ambele cazuri. Părul gros ar putea fi dificil de lucrat.

Când vine vorba de forma feței, anumite coafuri împletite vor favoriza diferitele forme ale feței. Dacă pur și simplu doriți să includeți o împletitură sau două în tunsoarea actuală, atunci nu trebuie să vă faceți griji prea mult cu privire la forma feței. Dacă doriți un stil mai asemănător cu cornrows, în care vă împletiți întregul cap de păr sau cea mai mare parte a acestuia, atunci forma feței contează puțin mai mult. Băieți cu pătrat fețele , triunghiulare, diamante și alungite sunt cele mai potrivite pentru stilurile complet împletite, în timp ce băieții cu rundă formele , ovale și inimii nu sunt la fel de potrivite.


Veți avea nevoie, de asemenea, de câteva echipamente: un pieptene de bună calitate, ulei de păr, benzi mici de păr și o sticlă de pulverizare pentru apă. Benzile de păr sunt singurul instrument absolut necesar, dar, în funcție de tipul tău de păr, ți-ar putea beneficia să ai unele dintre celelalte. Odată ce aveți materialele de care aveți nevoie, sunteți gata să începeți să vă aranjați împletitura.

Impletituri pentru spate

sursă

Cum să modelezi împletituri pentru bărbați

Puteți începe fără nicio pregătire dacă aveți un păr ușor de gestionat, dar dacă părul este mai greu de lucrat, folosiți flaconul de pulverizare pentru a vă pulveriza părul cu apă. Nu doriți ca părul să fie udat – umeziți-l suficient, astfel încât să fie flexibil pentru a lucra. Periați sau pieptănați părul pentru a elimina toate nodurile și îndoirile.

Găsiți zona în care doriți împletitura. Prinde acea secțiune de păr și împarte-o în trei secțiuni. Puteți face acest lucru folosind degetele sau un pieptene.


Începeți prin a lua partea din stânga a părului și treceți-o peste secțiunea din mijloc. Apoi luați secțiunea din dreapta și traversați-o peste secțiunea din mijloc. Continuați în acest mod alternativ până când ați terminat împletitura, care ar trebui să fie destul de strânsă. (De asemenea, puteți împleti începând cu partea dreaptă.)

Odată ce ați terminat împletitura, fixați-o la capăt cu o bandă de păr în același mod în care ați lega o coadă de cal. Ați terminat prima împletitură și acum puteți repeta procesul cu alte secțiuni ale capului. Dacă aveți împletituri mai mici, mai strânse sau dacă purtați împletiturile pentru câteva zile, hidratează-le cu ulei de păr și spală-ți părul bătând șamponul pe cap și masând scalpul pentru a păstra împletiturile intacte. Puteți purta și o plasă de păr dacă doriți; acest lucru minimizează șansele de a desface accidental o împletitură.

Aveți o mulțime de opțiuni aici – puteți avea o împletitură, două împletituri simetrice și puteți chiar să faceți cornrows folosind această metodă. Cu toate acestea, deoarece cornrows sunt mai complicate și necesită mai multă întreținere și îngrijire, vă recomandăm să vizitați un stilist cu experiență în realizarea cornrows.

Omul Braid Spate

Avertisment: nu împletiți omul prea tare!

Impletiturile pentru barbati sunt cu siguranta un stil la moda, dar pot provoca si rau. Impletiturile extrem de stranse pot provoca alopecie de tractiune, care este caderea parului care apare atunci cand exista prea multa presiune asupra foliculilor de par. Nu strângeți prea mult împletiturile – dacă o împletitură se simte dureroasă, desfaceți-o și reîmpletiți-o până când devine confortabilă.

1/33

@DTownBarbers

Impletituri Hipster Tatuate

Amestecul de undercut la partea tare și conic este destul de exotic. Impletiturile fac doar si mai multa finete. Vopseaua ajută la conicitatea să arate cool cu ​​tatuajele de dedesubt.

2/33

@litunium.snow

Design împletituri pe păr lung și barbă

Ceva pentru cei cu părul lung! Această coafură arată incredibil de nordică și da, prin asta ne referim la viking. Împletește doar câteva șuvițe strategice în diferite stiluri, dându-i un aspect complex.

3/33

@dencioagular

Fine Taper Fade cu impletituri vopsite

Căutați o coafură care să vă întoarcă capul? Aceste împletituri vopsite vor face cu siguranță șmecheria. Contrastul puternic dintre părțile decolorate și împletiturile până la gât este dramatic și atrăgător.

4/33

@kevinluchmun

Mustață Barbă și împletituri

Acest aspect aduce o atmosferă chill-out la masă, care necesită să-l deții. Aceste împletituri lungi versatile nu numai că fac o treabă excelentă în încadrarea feței, dar arată și super cool într-un coc de sus atunci când încerci să-ți scapi de păr.

5/33

@ jose.crespo_

Impletituri pentru lungimea gatului

Dacă ești unul dintre norocoșii care au un păr gros, împletirea asta ar fi un vis! Observați cum împletiturile merg până la capăt, lăsându-le libere la sfârșit.

6/33

@procut.hairstyle /Instagram

Impletiturile au propria lor dispoziție

Cu acest design antic cu aspect grecesc, împletiturile legate în partea de sus arată ca și cum ar putea fi noua activitate a lui Hercule.

7/33

@kennyraystylist

Top împletit decolorat

Cu acest stil distractiv, împletiturile largi și ondulate sunt legate într-un nod în vârful capului, în timp ce el fade pe părțile laterale atrage privirea către împletituri.

8/33

@shawn_barbz

Braided Fun cu Low Fade

Ne place echilibrul pe care aceste impletituri il dau intregului look! Daca esti un cret natural, terminarea împletițiilor mai aproape de craniu și lăsarea ultimului pic nefăcut este o modalitate super cool de a-ți etala buclele!

9/33

@shawn_barbz

Impletit tot drumul

Această variantă simplă, proaspătă și clasică de împletitură poate deveni cel mai bun prieten al tău în lunile mai calde! Alinierea păstrează stilul extrem de îngrijit.

10/33

@bodeguitabs

Anarhie Impletituri Nod

Coafurile sunt adesea folosite pentru a face o declarație, mai ales cele indisciplinate!

11/33

@sam_campagna

Deconectare inversată și împletituri

Cum s-a răsturnat moneda! Acest aspect se referă la formele pe care le creează. Observați cum partea de sus a fost lăsată scurtă cu minimalist detaliile liniei ras, în timp ce împletiturile de jos coboară ochiul. Acesta este un mod de a crea o narațiune cu coafura ta!

12/33

@vthebarber

Colecție exclusivă de împletituri

Ai un top foarte lung, dar nu vrei să-l tai încă? Ce zici să-l transformi într-un milion de împletituri? Indiferent dacă doriți să le lăsați agățate liber sau să le încercați în spate, nu puteți greși acest stil.

13/33

@ natalystyles1

Fantezii laterale cu împletituri până la umeri

Vai, această coafură se întâmplă atât de multe și într-o armonie atât de mare, încât ne bucurăm de această combinație!

Un aspect cheie aici este partea de mijloc în zig-zag, adică cât de bine arată? Puneți împreună cu niște împletituri mai lungi distanțate superb și am obținut un aspect foarte atrăgător!

Pentru a îmbunătăți lucrurile, această împletitură uimitoare a fost completată cu un design remarcabil de decupat de către @rtgtmiami

14/33

@zeke_the_barber

Evidențiat Brained cu modele pe lateral

Părțile de aici fură spectacolul în totalitate, iar vârful în sine este destul de elegant. The nod la locul cocului îi conferă o răsucire foarte artistică cu împletitura acoperind partea superioară a capului. Modelul de pe părțile laterale îi conferă un aspect îngrijit, dar funky.

15/33

@tonisaura_barbershop

Impletituri evidentiate

Impletiturile sunt destul de neobișnuite, așa că de ce să nu le împerechezi cu alte elemente neobișnuite? Poate că veți copia acest stil vopsindu-vă împletiturile și adăugând un design ras pe lateral.

16/33

@did_by_kid

Impletituri de paianjen

Este ușor de înțeles de ce acest stil și-a câștigat numele! Această tunsoare vă va oferi o atmosferă nervoasă (și poate chiar înfricoșătoare).

17/33

@ryan_davieshall

Impletituri cu filet undercut

Ai niște cerneală pe care ai vrea să o arăți? Acesta ar putea fi stilul perfect pentru el! Ne place că au decis să folosească un strop de culoare pentru a completa în continuare întregul aspect.

18/33

@ îmbunătățește

Dreadlocks în miniatură îngrijite și subțiri

Un aspect ras curat poate fi un șasiu grozav dacă este făcut corect. Acesta este doar un aspect elegant. Impletiturile sunt destul de scurte si subtiri, ceea ce nu este cazul, dar aici este perfect logic. Un lucru de remarcat, împletiturile merg până la capăt, de asemenea, tâmpla.

19/33

@velascopeluqueros

Impletituri vopsite cu Tiny Pony deasupra

Contraste de culoare care tin ochiul ocupat! Leagă totul într-o coadă de cal și combinat cu acest clasic high fade, vei avea o coafură excelentă, versatilă.

20/33

@horatiuthebarber

Impletituri subțiri cu partea de mijloc

Partea de mijloc este ceva de care am fost conștienți cu toții, dar aceasta este una dintre cele mai interesante interpretări ale stil retro clasic . Partea de sus în lateral este destul de lipită în jos pentru cel mai bun lucru, doar pentru a menține un aspect elegant.

21/33

@crispy_jeannie

Impletituri innodate stranse

Faceți niște împletituri, legați-le în nod. Uşor! Această coafură nu consumă deloc timp după ce faci împletiturile.

22/33

@kalin_barber

Impletituri de paianjen vopsite

Nu te sfii când vine vorba de a experimenta culori pentru a-ți complimenta împletiturile. Acesta este un colorant destul de standard, dar scrie uită-te la mine!

23/33

@did_by_kid

Impletituri gemene

Ne iubim atât de mult acești gemeni. Au pus jocul în ludic în ceea ce privește aspectul și o subdecupare este o modalitate perfectă de a lăsa aceste împletituri să strălucească.

24/33

@v.hugostyles

Alinierea decolorată cu împletituri împletite

Vorbiți despre modele complexe curate! Acest stil este definit de utilizarea volumului împletiturii, care începe subțire și se îngroașă treptat. O decolorare bună a templului concentrează atenția asupra părții superioare, care este exact acolo unde ar trebui să fie.

25/33

Răspuns către @B_78ngQFTlb

Fade-ul X Fade

Aceste împletituri super strânse ar putea trece ca o împletitură cultura franceza pentru forma pe care o au, dar credem că este absolut genial modul în care le-au combinat cu un design ras minimalist.

26/33

@zana_thebarber

Partea superioară împletită și partea decolorată

Nu lăsați numărul de împletituri să vă sperie, această coafură arată incredibil de bine combinată cu orice fel de decolorare!

27/33

@ natalystyles1

Impletituri stranse cu laturile zumzaite

Ce combinații grozave sunt alinierea și acest design de împletitură! Creează o simetrie perfectă și despre asta se referă acest aspect.

28/33

@nastybarbers

Coc împletit și Fade

De dragul lui Swag, această coafură a lăsat câteva împletituri atârnate în față, dacă ceva de la distanță lângă fața ta este o problemă, considerăm că ai putea încă pune aceste împletituri în o a doua chiflă sau top knot!

29/33

@mintbarbershops

Top împletit cu laturi proiectate

Care este un mod simplu de a-ți face împletiturile să apară? Da, adaugă un nod de sus și o subdecupare, pentru un plus de flare, adaugă un design la decolorarea ta și ai stăpânit acest aspect de băiat rău.

30/33

@artoffades407

Curățați Fade și Aliniați

Distractivă și casual, această coafură cu împletitură este simplă, dar elegantă. O decolorare uniformă și o linie completează aspectul.

31/33

@did_by_kid

Top Knot cu Taper Fade

Iată o variantă unică a popularului stil topknot. Laturile decolorate subliniază împletiturile duble care duc la nodul mic din spatele capului.

32/33

@yakuzabarber

Impletitură lungă sub tăietură cu parte subțire

De unde începem? Vârful este destul de multe elemente amestecate. Partea subțire care acționează ca un undercut cu impletitura care atrage toată atenția cu chefalul și părul lung face ca această coafură să fie unică.

33/33

@kolt_cutz

Top de ponei împletit cu părți decolorate

Impletiturile cu păr gros arată foarte îngrijite, așa cum vedem aici, partea superioară este împletită sub tăietură, cu părțile conice decolorate. Gama completează linia părului care merge cu templul care este estompat în barbă.