SphynxRazorMeci vs. POF: Dezvăluirea celui mai bun site de întâlniri din 2020

Meci vs. POF: Dezvăluirea celui mai bun site de întâlniri din 2020

Cuprins

 • 1 La o privire
 • 2 Cum să alegeți un site de întâlnire
 • 3 Disponibilitate
 • 4 Popularitate
 • 5 Proces de înscriere
 • 6 caracteristici
 • 7 Calitatea meciurilor
 • 8 Estetică și interfață
 • 9 Prețuri
 • 10 Pentru cine este?
 • 11 Și câștigătorul este ...

La o privire

Meciul este primul site de întâlniri din lume și, de asemenea, unul dintre cele mai populare. Disponibil în diferite țări și în mai multe limbi, acesta impresionează cu un grup uriaș de utilizatori. Un proces de înscriere mai lung, aprobare manuală și utilizatori mai maturi îl fac site-ul direct dacă căutați relații și căsătorie pe termen lung.

POF a fost de asemenea de ceva vreme, deși este mult mai tânăr decât Match. Acest serviciu de întâlniri online gratuit se adresează unei audiențe vaste, dar atrage o mulțime de membri care sunt mai interesați de întâlniri și conexiuni casual. Aceasta nu înseamnă că nu puteți găsi dragoste adevărată pe ea. Poti; tot ce trebuie este un profil minunat care explică exact ceea ce căutați.

Cum să alegeți un site de întâlnire

Alegerea unui site de întâlnire nu ar trebui să fie luată ușor. Lumea este plină de platforme de întâlnire presupuse serioase, care nu sunt altceva decât înșelătorii.


Căutarea unui nume mare și selectarea unui site de întâlnire care a fost de ceva timp este una dintre principalele condiții necesare pentru a găsi platforma potrivită de întâlnire pentru dvs.

Poate că principalul lucru pentru a decide este dacă ar trebui să plătiți serviciul sau nu.


După cum vă puteți imagina, există o diferență imensă între platformele gratuite și cele plătite.

Pe lângă bogăția de caracteristici și funcționalități pe care le obțineți dacă optați pentru un serviciu plătit, aveți și șanse mai mari de a găsi o potrivire pe un site web pe care îl plătiți.


Motivul este simplu.

Dacă cineva este serios cu privire la găsirea iubirii adevărate, va merge dincolo și dincolo pentru a atinge obiectivul.

Aceasta înseamnă să plătiți pentru un serviciu de întâlniri online.

Dimpotrivă, dacă cineva caută în mare măsură pentru întâlniri sau accesorii casual, probabil că va alege serviciul gratuit.


În acest sens, am decis să încerc să compar două dintre cele mai populare site-uri de întâlniri online. Potrivire și POF.

Primul este cel mai renumit serviciu plătit. Acesta din urmă omologul său liber. Care este mai popular și care are performanțe mai bune? Care recomand? Aflați-o în această competiție din față în cap, care poate avea doar un câștigător definitiv.

Disponibilitate

Începând acest concurs între doi giganți, primul lucru pe care l-am verificat a fost disponibilitatea fiecărui serviciu. La urma urmei, vrei să înoți în iaz cu peștele mare, ca să zic așa.

Meciul a fost în jur de peste 20 de ani, din 1995, și este disponibil în prezent în 25 de țări. Este tradus în mai multe limbi și se adresează unui grup internațional de utilizatori.

POF este mai recent. A fost lansat în 2003 în Canada, de unde a ajuns în 20 de țări. Am putea spune că este impresionant, dar este încă mai puțin decât potrivire. Așadar, meciul câștigă primul nostru tur.

website Disponibilitate Legătură
Meci 25 de țări Citiți recenzia
POF 20 de țări Citiți recenzia

Câștigător: Meci

Popularitate

Plenty of Fish este un site gratuit de întâlniri; s-ar putea să credeți că este extrem de popular și că poate bate cu ușurință un serviciu pentru care plătiți, nu-i așa? Aparent, nu este POF punctaje 3,5 milioane de vizite pe lună. Are mult mai mulți membri, dar mulți dintre ei sunt inactivi.

Spre deosebire de concurentul său, Match se bucură de o vizită lunară de 35 de milioane. Încă un 3 și un 5, dar fără punct pentru a le separa.

Meciul este atât de popular nu numai datorită vârstei sale. Are o mulțime de povești de succes în spatele ei. Multe cupluri declară că au găsit dragoste adevărată în meciul și asta este ceea ce caută de obicei singuri.

POF se laudă cu unele povești de succes, dar se pare că platforma plătită inspiră mai multă încredere. O cerință importantă dacă doriți să aveți succes în lumea întâlnirilor online.

website Vizite / luna Legătură
Meci 35 milioane Citiți recenzia
POF 3,5 milioane Citiți recenzia

Câștigător: Meci

Proces de înscriere

Când vine vorba de înscriere, POF depășește meciul și revendică un punct propriu, datorită înregistrării sale fără restricții.

Nu ai nevoie de nimic pentru a deveni un membru activ pe Plenty of Fish. Trebuie doar să introduceți detaliile, să selectați un nume de utilizator și o parolă, să completați chestionarul scurt și sunteți bine să accesați aproximativ 15 minute. Imediat ce v-ați înregistrat, puteți începe să trimiteți mesageria membrilor și să căutați o dată.

Meciul este mult mai complex. Înregistrarea este necesară până la 60 de minute. Sigur, platforma folosește răspunsurile dvs. pentru a vă găsi o potrivire perfectă, dar totuși. Chestionarul ar putea fi enervant și, după ce ați terminat, trebuie să parcurgeți un proces de verificare manuală care poate dura până la 72 de ore.

Deși calitatea meciurilor este mai mare la meci, este posibil să preferați în continuare înregistrările rapide oferite de POF. Deci POF marchează un punct.

website Proces de înscriere Legătură
Meci 60 minute Citiți recenzia
POF 10-15 minute Citiți recenzia

Câștigător: POF

Caracteristici

Continuând cu concursul nostru din cap, Match își recuperează poziția și impresionează cu o mare varietate de funcții la care POF poate doar visa.

Întrucât este un site plătit, meciul trebuie să atragă utilizatorii cumva. Și o face cu o multitudine de funcții concepute pentru a vă ajuta să-l găsiți.

Poate că cea mai atractivă caracteristică este cea de potrivire care vă trimite zilnic meciuri selectate doar pentru dvs. În fiecare zi, vei primi aproximativ 10 meciuri zilnice direct în căsuța de e-mail, astfel încât să îți poți găsi mai ușor adevărata iubire.

Site-ul are, de asemenea, un joc atractiv, cald sau nu, și o varietate de opțiuni de căutare pe care le puteți utiliza pentru a găsi un partener pe baza celor mai detaliate criterii.

Mai mult, vă puteți alătura chiar și evenimentelor live pentru a vă căuta sufletul pereche în viața reală, mai degrabă decât online.

POF, pe de altă parte, are caracteristicile obișnuite de mesagerie pe care le așteptați de la un site de întâlniri, dar nimic fantezist. Chiar și versiunea plătită are caracteristici rare și aș sfătui cu fermitate să nu plătiți pentru acest site web.

website Caracteristici Legătură
Meci O largă varietate de caracteristici Citiți recenzia
POF Funcții multiple Citiți recenzia

Câștigător: Meci

Calitatea meciurilor

Nu este prea puțin de discutat aici. Meciul are o calitate de membru mai mare, deoarece cei care nu sunt foarte serioși cu privire la jocul lor vor plăti cu greu pentru un abonament. Site-ul web se adresează single-urilor din toate domeniile vieții și orientării sexuale și este foarte primitor atât pentru comunitatea dreaptă, cât și pentru comunitatea LGBT.

POF are mulți membri, dar unii dintre ei pot fi escrocherii sau persoane care nu sunt interesate de ceva grav. Mai mult decât atât, site-ul nu este tocmai LGBT-friendly.

website Calitatea meciurilor Legătură
Meci Excelent Citiți recenzia
POF Bun Citiți recenzia

Câștigător: Meci

Estetică și interfață

Din punct de vedere estetic, Match iese în evidență pur și simplu. Este creat pentru desktop, dar vine cu o estetică proaspătă, contemporană, care o face demnă de un premiu de design. În comparație, POF pare puțin învechit.

Cu toate acestea, rețineți că meciul este puțin mai greu de navigat. Nu din cauza designului său, ci din cauza multiplelor caracteristici pe care le oferă, ceea ce poate crea o oarecare confuzie. Îmi place în continuare estetica meciului mai bună decât POF; astfel, meciul susține și această rundă.

website Estetică și interfață Legătură
Meci Vizuale frumoase Citiți recenzia
POF Interfață intuitivă Citiți recenzia

Câștigător: Meci

Prețuri

Este destul de nedrept să compari un site web gratuit cu un serviciu plătit. Cu toate acestea, POF are și un membru premium.

Dacă încercați să decideți între Match și versiunea actualizată a POF, aceasta din urmă este mai ieftină. Diferența de preț nu este substanțială dacă optați pentru perioada minimă, dar dacă doriți să economisiți o sumă, POF este calea de urmat.

Meci Lungimea abonamentului Pret / luna POF Lungimea abonamentului Pret / luna
Citiți recenzia Trei luni 19,99 USD Citiți recenzia Două luni 19,35 USD
Șase luni 16,99 USD Patru luni 12,75 USD
12 luni 15,99 USD Opt luni 10,18 USD

Câștigător: POF

Cine este pentru?

Atât site-urile de întâlniri se adresează drept, cât și persoanelor LGBT - cel puțin în teorie. Când vine vorba de fapte, POF este puțin primitor pentru comunitatea LGBT. Site-ul nu și-a actualizat opțiunea de abonament și nu a făcut nimic în ultimii ani pentru a face ca lesbienii, gayul și persoanele cu puncte de vedere sexuale să se simtă confortabil aici.

Meciul definește, de asemenea, sexul doar bărbați și femei, dar este mult mai prietenos față de comunitate decât POF.

website Cine este pentru Legătură
Meci Bărbați și femei drepte + persoane LGBT Citiți recenzia
POF Bărbați și femei drepte Citiți recenzia

Câștigător: Meci

Si castigatorul este…

În cazul în care nu v-ați dat seama deja, coroana de aur va merge la potrivire. Acest site de matrimoniale le are pe toate. Este mai popular, acoperă mai multe țări, are o serie de caracteristici interesante, membri de calitate superioară și este prietenos cu comunitatea LGBT.

POF, pe de altă parte, lasă mult de dorit în aceste sectoare. Are prețuri mai mici, dar plata unui abonament premium nu merită.

În cele din urmă, însă, decizia finală este pe baza ta.

Ați merge pentru un serviciu plătit sau încercați mai întâi site-ul gratuit?

Spune-mi într-un comentariu de mai jos; Mi-ar plăcea să aud de la tine.

Și înainte să plecați, nu uitați să împărtășiți acest articol cu ​​prietenii voștri singuri. S-ar putea să le placă și ei.