SphynxRazorOooh, Susie a intrat în DM-urile lui Clayton după despărțirea lor dezordonată de licență

Clayton Echard și Susie Evans ar fi părăsit Islanda separat, dar despărțirea nu a rămas. În timpul „After The Final Rose”, cuplul foarte mult împreună a dezvăluit că s-au reunit după ce spectacolul a terminat filmările. Deci, um, cum s-au întors Evans și Echard împreună după dezordinea lorBurlacdespărți? De fapt, Evans a fost cea care a declanșat reunirea - și ea a făcut-o cu un slide DM.

Într-un episod din 15 martie al podcastului lui Nick ViallDosarele Viall, Evans a dezvăluit cum s-au reconectat , și s-a întâmplat aproape imediat. „Mi-am primit telefonul înapoi, mi-am sunat părinții [și] DM-ed Clayton”, a explicat ea. Evans nici măcar nu a așteptat să ajungă primul acasă; ea a trimis acel prim mesaj în timp ce era încă la aeroportul din Newark.

„Nu i-am trimis un DM cu intenția de a începe o relație”, a adăugat Evans, „dar am spus: „Ești bine?” Și „Voi respecta limitele, oricare ar fi acestea. Dar dacă doriți să mai aveți o conversație sinceră, iată numărul meu de telefon. Suna-ma.''

La început, Echard nu prea a crezut că era Evans care a trimis DM . „Tocmai mă derulam prin DM-urile mele pentru că de fapt încă mă întorceam... și dintr-o dată, i-am văzut numele și mi-am spus: „Acesta trebuie să fie un cont fals care încearcă să mă prindă, ca și cum sunt încercând să strice deja finalul'”, a explicat elHappy Hour pentru licențăpodcast pe 16 martie. „Așa că a trebuit să dau clic pe și a trebuit să fac niște recunoașteri și am văzut că contul era legitim.”


Susie Evans și Clayton Echard s-au întors împreună după despărțirea lor de licență.

ABC/Craig Sjodin

În aceeași zi, au vorbit la telefon timp de cinci ore și au început să aibă telefoane zilnice lungi. Potrivit lui Evans, „Stăteam la telefon, de exemplu, cinci ore în fiecare noapte timp de săptămâni, vorbind fără așteptări, fără „ce este asta?””. În schimb, ei au vorbit despre „ce căutăm în viitor [și] ceea ce căutăm la un partener.”


După „aproximativ o lună” de discuții, Evans era gata să oficializeze lucrurile. Se pare că a dat seama că „Uau, bărbatul ăsta mă iubește”. Ea a adăugat: „L-am rugat pe Clayton să fie prietenul meu pentru că, după un anumit moment, ne-am gândit: „OK, ce facem? … Vom urmări ceva?’”

Și au trăit fericiți până la urmă de atunci - pe lângă faptul că, desigur, au trebuit să urmărească sezonul lui Echard explodând complet. Din fericire, se pare că sunt mai puternici pentru asta. În sfârșit, o căptușeală argintie (sau de culoarea trandafirii)!