SphynxRazorPăpușa Julian a lui Cheryl a împins „Riverdale” într-un teritoriu foarte bizar

Cheryl Blossom a avut unele dintre cele mai... umm... să spuneminteresantpovestirile peRiverdale, dar episodul din 13 noiembrie a dus drama ei la extrem. Acum că se pare că a renunțat la școală pentru a trăi o poveste întortocheată cu fantome în casa ei, principalii însoțitori ai lui Cheryl includ o păpușă posedată, cadavrul fratelui ei și câteva rude proaspăt sosite. Și vorbind despre primul, fanii se întreabă dacă Păpușa Julian a lui CherylRiverdaleeste de fapt posedat sau nu. Serialul a cochetat cu povești supranaturale în trecut, dar încă nu a apăsat pe trăgaci pentru a deveni complet paranormal. Totuși, totul se poate schimba acum.

Alertă spoiler: această postare conține spoilere pentruRiverdaleSezonul 4, episodul 6, „Ereditare”. La începutul sezonului 4, Nana Rose a aruncat bomba că Cheryl avea de fapt un triplet pe care l-a consumat în uter. Cheryl avea deja o dramă sălbatică a fraților după ce a adus acasă cadavrul fratelui ei Jason și i-a vorbit de parcă Jason ar mai fi încă în viață, dar dezvăluirea despre Julian (numele celuilalt frate al ei aparent nenăscut) a triplat înfricoșarea la Thornhill.

La început, părea că Cheryl era doar paranoică în legătură cu o păpușă înfiorătoare posibil posedată de spiritul lui Julian, dar episodul „Ereditare” părea să confirme temerile fantomatice ale lui Cheryl. Când Cheryl a părăsit-o acasă, a aflat că tânărul ei nepot, Dagwood, s-a înecat cu o minge de ping-pong, apoi a venit acasă pentru a vedea că păpușa Julian s-a eliberat din cercul de sare în care a pus-o. păpușa a ajuns în mod amenințător să stea pe poala cadavrului lui Jason la sfârșitul episodului.

Cheryl crede că frații ei morți Jason și Julian o bântuie în Riverdale.

CW
Episodul părea să confirme cu siguranță că păpușa Julian este într-adevăr posedată, darRiverdalefanii știu prea bine cât de mult îi place spectacolul să sugereze povești supranaturale, doar pentru a scoate covorul în ultimul moment cu explicații aproape fără sens, dar pământești. Sincer, chiar dacă ar fi ridicol, nu ar fi prea surprinzător dacă Nana Rose ar fi fost cea care a mutat păpușa din orice motiv. Apoi din nou, poateRiverdaleîntr-adevăr va deveni supranatural în cele din urmă, iar restul sezonului 4 va fi despre Cheryl care se confruntă cu o casă plină de fantome. Ai auzit deBântuirea Hill House, acum pregătește-te pentru „The Haunting of Thistlehouse”.

Dacă drama de familie a lui Cheryl s-ar fi limitat la fantome. În timp ce păpușa ei posedată era aparent înnebunită în casa ei, Cheryl a trebuit, de asemenea, să respingă un trio de rude Blossom care se găseau prin loc. Mătușa Cricket, unchiul Bedford și un al treilea bărbat fără nume au sosit pentru a încerca să o determine pe Cheryl să vândă afacerea familiei cu sirop de arțar. Curând însă, interesul lor s-a îndreptat spre motivul pentru care Cheryl le-a refuzat atât de vehement accesul la capela familiei, iar Bedford a ajuns să se strecoare în cameră pentru a descoperi cadavrul lui Jason și păpușa Julian. După ce a văzut această priveliște îngrozitoare, Bedford a amenințat că o va ucide pe Cheryl - ceea ce a fost o reacție destul de extremă, dar Blossoms va fi Blossoms - dar Toni a reușit să-și salveze iubita lovindu-l peste cap cu un sfeșnic. (Pentru oricine joacăRiverdaleIndiciu acasă, acesta era Toni Topaz în capela cu sfeșnic.)


Povestea s-a încheiat cu mult mai multe întrebări decât răspunsuri, iar acum Cheryl va trebui nu numai să se lupte cu ambii ei frați care ar putea-o bântui, dar și să ascundă aparenta ucidere a lui Toni a lui Bedford. Vorbiți despre un an superior stresant.

Riverdalese difuzează miercuri seara la 20:00. ET pe The CW.