SphynxRazorPregătiți-vă să vă leșinați peste aceste detalii Bridgerton din sezonul 3

Drama de perioadă romantică a NetflixBridgertona devenit un fenomen global când sezonul 1 a sosit în ziua de Crăciun în 2020. Cu acest nivel de succes, nu este o surpriză că serialul a fost deja reînnoit pentru încă trei sezoane (și probabil mai multe după aceea). Sezonul 1 acoperitDucele și cu mine; Sezonul 2 a acoperit cartea a doua,Vicontele care m-a iubit. Este de la sine înțeles că cartea a treia,O ofertă de la un gentleman, este următorul pentruBridgertonSezonul 3.

Atenție: spoilere pentru Bridgerton Urmează sezonul 2. Bridgertonse bazează pe seria de dragoste cu același nume a autoarei Julia Quinn și se așteaptă ca fiecare sezon al serialului să adapteze unul dintre romanele ei, care spune povestea de dragoste a fiecărei surori Bridgerton. Sezonul 1 a urmat-o pe fiica cea mai mare a lui Bridgerton, Daphne (Phoebe Dynevor), în timp ce a început o poveste de dragoste cu minunatul Duce de Hastings (Regé-Jean Page). De asemenea, sezonul 2 este centrat pe fratele cel mai mare al lui Bridgerton, Anthony (Jonathan Bailey), când planurile lui de a se căsători cu Diamantul Primului Apă, Edwina Sharma, sunt schimbate, deoarece el se îndrăgostește de sora mai mare a Edwinei, Kate (Simone Ashley).

Deși Netflix nu a confirmat încă acest lucru, majoritatea fanilor presupun că sezonul 3 va adapta al treilea roman Bridgerton,O ofertă de la un gentleman, care îl urmărește pe Benedict Bridgerton (Luke Thompson) în timp ce găsește o poveste de dragoste în stil Cenușăreasa cu o servitoare pe nume Sophie Beckett.

Iată despre ce știmBridgertonSezonul 3 până acum.


BridgertonActualizări de filmări din sezonul 3

Distribuția lui Bridgerton.

Netflix

După doi ani sub îndrumarea veteranului Shondaland Chris Van Dusen ca showrunner,Bridgertontrece mâinile. Noul showrunner pentru următoarele două sezoane va fi Jess Brownell. Brownell a lucrat intens la seria Shondaland, inclusivBridgertonSezoanele 1 și 2,Inventând-o pe Annași serialul ABC al lui Rhimes,Scandal.


Se crede că o parte din motivul mișcării noului showrunner a fost ca producția să poată începe în noile sezoane în timp ce sezonul 2 era încă în post-producție . Având în vedere cât de mult a durat filmarea sezonului 2 (o sarcină îngreunată de închiderile de la Hollywood și blocările din Marea Britanie din 2020 și 2021), speranța este că Sezonul 3 va fi filmat în curând.

BridgertonDistribuția sezonului 3

Familia Bridgerton din Bridgerton.

Netflix


Pentru sezonul 3, fanii se pot aștepta ca ansamblul familiei Bridgerton să revină. Acesta îl include pe Luke Thompson (Benedict), care se așteaptă să devină următorul lider al seriei. Probabil că și restul familiei se va întoarce, inclusiv Jonathan Bailey (Anthony), Luke Newton (Colin), Phoebe Dynevor (Daphne), Claudia Jessie (Eloise), Ruby Stokes (Francesca), Will Tilston (Gregory), Florence. Hunt (Hyacinth) și Ruth Gemmell (Lady Violet).

Se așteaptă ca Julie Andrews să continue ca voce pentru Lady Whistledown, iar atât Adjoa Andoh, cât și Golda Rosheuvel ar trebui să revină ca Lady Danbury și, respectiv, Regina Charlotte.

Featheringtons ar trebui să se întoarcă, inclusiv Polly Walker (Lady Portia), Bessie Carter (Prudence), Harriet Cains (Phillipa) și Nicola Coughlan (Penelope). Să sperăm că Rupert Young (Jack) nu este, fără supărare pentru actor.

Rămâne de văzut dacă Simone Ashley (Kate) iese din line-up așa cum a făcut Regé-Jean Page după dragostea sa cu Daphne. Cu toate acestea, este posibil ca răspuns covârșitor de negativ la ieșirea lui Simon ar putea inspira producția pentru a menține Ashley, Charithra Chandran (Edwina) și Shelley Conn (Lady Mary) într-o anumită calitate. La urma urmei, regina Charlottefăcutpromit să o prezinte pe Edwina prințului Frederick la sfârșitul sezonului 2, așa că poate Freddie Stroma va avea și o logodnă de întoarcere.


Apropo de noua distribuție, marea întrebare pentru sezonul 3 (cum a fost și pentru sezonul 2) va fi noua eroină. Sophie, fiica unui conte redusă la servitute, va fi un personaj interesant pe care serialul se va adapta, iar fanii vor trebui să vadă cum decurge castingul pentru rol.

BridgertonIntriga sezonului 3, bazată peBridgertonCartea 3

Adjoa Andoh ca Lady Danbury în Bridgerton.

Netflix

O ofertă de la un gentlemanPovestește povestea Cenușăresei, în timp ce Benedict se îndrăgostește de o tânără fermecătoare la balul mascat al familiei sale. Fără să știe el, ea este fiica unui conte pe nume Sophie, care este forțată să lucreze ca servitoare. Eșuat la o carieră artistică și cu puțină stimă de sine, Benedict își petrece nopțile visând la fata misterioasă, poftind fără să știe acest servitor pe care îl vede zilnic. Titlul, „O ofertă de la un domn”, ar trebui să fie un indiciu despre cum crede el că poate să-și ia prăjitura și să-l mănânce și el.

Dar dacă spectacolul urmează această poveste rămâne de văzut.BridgertonSezonul 1 a schimbat seria generală fără să se încurce cu romantismul lui Daphne, păstrând chiar structura tipică genului de romantism Regency, căsătoria ajungând la jumătatea cărții. Sezonul 2, pe de altă parte, a devenit mai mainstream și a adus modificări drastice romanului, modificând totul, de la poveștile de fundal ale personajelor principale până la ritmul relației principale. Sezonul 3 poate face același lucru pentru Benedict, deoarece cartea are tropi oarecum problematici care decurg din inegalitatea relației slujitor-stăpân.

BridgertonData lansării sezonului 3 și predicții pentru trailer

Luke Thompson ca Benedict Bridgerton în Bridgerton.

Netflix

CuBridgertonSezonul 2 a ajuns, toți privirile se îndreaptă spre sezonul 3. Filmările nu au fost încă anunțate, așa că nu există încă un trailer, dar fanii speră să dea știri în curând. În ceea ce privește data lansării, Sezonul 1 va veni de Crăciun 2020 și Sezonul 2 va fi lansat în martie 2022, fanii se pot aștepta ca sezonul 3 să sosească în jurul verii 2023.

BridgertonSezoanele 1 și 2 sunt transmise în flux pe Netflix.

Acest articol a fost publicat inițial pe 27.04.21