SphynxRazorPrimul IG al lui Clayton după finală este despre a fi „testat” și „norocos”

Ridică mâna dacă încă te simți răvășit de sezonul 26Burlacfinal. a ta e treaz? Al meu cu siguranță este. Prin fiecare conversație emoționantă și confruntare puternică, mă întrebam ce i-ar fi putut trece prin capul lui Clayton Echard. Pe 16 martie, a venit cu o legendă lungă pe Instagram reflectând asupra experiențelor sale cu spectacolul.

El a început prin a încuraja fanii să „ți urmeze inima” pentru că „te va duce exact acolo unde trebuie să fii” și a scris despre numeroasele suișuri și coborâșuri ale ~călătoriei sale~. „Nu pot să cred ce s-a întâmplat în ultimele șase luni. Sunt atât de multe pe care le-am învățat și sunt recunoscător că le-am experimentat. Am făcut o mulțime de greșeli, dar mi-am făcut timp să mă auto-reflectez și să mă dezvoltăm de la fiecare.”

Și doar pentru tine, creșterea lui nu s-a încheiat cu trandafirul final. „Mai sunt încă atât de multe în față care mă vor provoca să fiu un om mai bun”, a scris el. „Dar așa cum stau lucrurile astăzi, sunt fericit. Fericit pentru că am fost testat dincolo de limitele mele și sunt mai bine pentru asta. Fericit pentru că am văzut și experimentat lucruri pe care nu le-aș fi avut niciodată dacă nu aș profita de această ocazie.”

Desigur, i-a dat și un strigăt major Susie Evans, care acum este iubita lui. „Dar cel mai important, fericit pentru că am întâlnit cea mai incredibilă femeie care în fiecare zi mă face să realizez cât de norocoasă sunt că sunt alături de ea.”


El și-a încheiat postarea cu un semn din cap către fanii săi, scriind: „Mulțumesc tuturor celor care s-au angajat în această călătorie cu mine. A fost cel puțin sălbatic.” Sigur are!

Spectatorii nu au avut ocazia să vadă cum aceste două păsări de dragoste și-au găsit drumul înapoi una la alta, dar ei au explicat cum totul a mers pe două podcasturi. Pe 15 martie, a spus EvansDosarele Viall, că a alunecat în DM-urile lui Echard de îndată ce avionul ei a aterizat din Islanda. „Nu i-am trimis un DM cu intenția de a începe o relație”, a adăugat Evans, „dar am spus: „Ești bine?” Și „Voi respecta limitele, oricare ar fi acestea. Dar dacă doriți să mai aveți o conversație sinceră, iată numărul meu de telefon. Suna-ma.''


A doua zi, Echard le-a împărtășit partea lui a poveștiiHappy Hour pentru licențăpodcast. „Tocmai mă derulam prin DM-urile mele pentru că de fapt încă mă întorceam... și dintr-o dată, i-am văzut numele și mi-am spus: „Acesta trebuie să fie un cont fals care încearcă să mă prindă, ca și cum sunt încercând să strice deja finalul.Așa că a trebuit să dau clic pe și a trebuit să fac niște recunoașteri și să văd că contul era legitim.”

După ce a răspuns la mesajul ei, au vorbit la telefon timp de cinci ore. În curând, au avut conversații maraton în fiecare zi. „Stăteam la telefon cam cinci ore în fiecare noapte timp de săptămâni, vorbind fără așteptări, nu „ce este asta?””, a spus ea. În schimb, au vorbit despre „ceea ce căutăm în viitor [și] ce căutăm la un partener”. Au devenit iubit și iubită „aproximativ o lună” după ce filmarea s-a încheiat.


Pentru Echard, toate acele teste din sezonul său par să merite până la urmă.