SphynxRazorPrințesa Eugenie a împărtășit o poză drăguță cu soțul și fiul ei pentru Ziua ei B

Pentru a sărbători împlinirea vârstei de 32 de ani, Prințesa Eugenie a ținut totul simplu: a făcut o plimbare cu familia ei. Pe 23 martie, Eugenie a distribuit o fotografie pe Instagram cu soțul ei Jack Brooksbank și fiul lor în vârstă de 13 luni, August Philip Hawke.

Trio-ul a fost cu spatele la cameră, în timp ce Eugenie și Brooksbank și-au ținut fiii de mâini și l-au plimbat pe o potecă de pământ. „Ce zi de naștere să sărbătoresc în parc cu băieții mei. Mulțumesc Xx ”, a subtitrat ea fotografia.

Familia s-a îmbrăcat în haine casual în ceea ce părea a fi o zi frumoasă de primăvară. Eugenie, care este singurul membru al monarhiei britanice cu un cont personal de Instagram , a purtat o superbă rochie florală și adidași albi. Soțul ei a îmbrăcat un hanorac verde-albastru-verde, o pereche de blugi și pantofi sport cu rame albe. Cât despre fiul lui Eugenie, August Philip ( care poartă numele străbunicului său, Prințul Philip ), l-au îmbrăcat într-un tricou portocaliu drăguț și pantaloni cu dungi.

Postarea lui Eugenie vine la doar câteva săptămâni după ce ea și Brooksbank au sărbătorit prima zi de naștere a lui august, pe 9 februarie. Eugenie, care este a doua fiică a Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson și sora mai mică a Prințesei Beatrice, a marcat această ocazie prin distribuirea a două fotografii de familie pe Instagram.


Prima postare îl prezenta pe cuplul cu fiul lor în vârful unui munte înzăpezit, în timp ce a doua fotografie îl înfățișa pe băiatul de naștere purtând o etichetă pe spate în timp ce se juca cu jucăriile.

„La mulți ani micuțului nostru erou Augie”, a scris Eugenie, dezvăluind porecla ei adorabilă pentru copilul mic. „Ești un suflet atât de special care luminează fiecare cameră cu zâmbetul și undul tău. Ne-ai făcut atât de mândri. Te iubim! .'


Eugenie și Brooksbank l-au întâmpinat pe August, primul lor copil, în februarie anul trecut. Acesta a fost la trei ani după ce cuplul s-a căsătorit în octombrie 2018 . Ocazional, Eugenie oferă urmăritorilor săi o privire asupra vieții de zi cu zi a familiei ei, postând fotografii pe IG. Cu toate acestea, ea ascunde în mod obișnuit fața fiului ei pentru a-i păstra intimitatea.

Judecând după cea mai recentă fotografie de familie a lui Eugenie, se pare că micul August crește atât de repede!