SphynxRazorWonderfully Wispy: Cele mai bune 7 stiluri de evidențiere ale noastre

Chiar dacă cele mai importante elemente moderne au apărut încă din anii 1900, se crede că grecii antici în jurul anului 4 î.Hr. au fost primii care au început să-și schimbe culoarea părului ; pe atunci, o parte a procesului includea starea la soare pentru perioade lungi de timp. Astăzi avem patru tehnici de bază pentru a le realiza: Vopsirea părului/Balayage, Foil Highlights, Chunking și Frosting. Din fericire, de dragul pielii noastre, nici una dintre aceste metode nu include expunerea la soare pe termen nelimitat.

Urmează pașii civilizațiilor vechi și lasă-ți părul să strălucească în mai mult de un ton!

1/8

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Tonurile calde și reci ale lui Jennifer Aniston

Luați o pagină din cartea emblematică a lui Jennifer Aniston și rugați-i pe hair stylist-ului să aducă mai multă profunzime coamei tale, amestecând și experimentând cu diferite tonuri de blond. Este o brunetă naturală și putem vedea cât de bine l-au folosit pentru a-și scoate în evidență trăsăturile într-o tranziție lină.


2/8

Alone / Shutterstock.com

De culoare brună până la blondă într-un coc

Repere, indiferent de ce fel, ar trebui să arate grozav oricum le aranjați. Unul dintre lucrurile noastre preferate este cocul dezordonat, a ajuns pe lista noastră datorită modului său foarte lejer de a arăta treaba grozavă pe care a făcut-o stilistul tău, precum și de a ține părul de pe față, totul în timp ce arată incredibil de drăguț.


3/8

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Repere înghețate ale lui Jlo

Atunci când alegeți nuanțele de iluminare, asigurați-vă că consultați un profesionist cu experiență. Nu numai subtonurile pielii sunt deosebit de relevante pentru modul în care vor fi aplicate luminile, ci și ele trebuie luate în considerare atunci când vine vorba de alegerea paletei de culori. Pe aspectul lui Jlo, putem vedea că au profitat de nuanțele ei calde și le-au contrastat cu blonde mai geroase. Este îndrăzneț și suntem obsedați de aspectul ei, dar cine nu este obsedat de Jlo?


4/8

Tinseltown / Shutterstock.com

Repere în fața blondă a lui Abbey Lee

Modelul australian și „Icoana industriei” Abbey Lee ne oferă look-uri blonde de când a pășit pe o pistă. Evidențierile ei de încadrare a feței accentuează cel mai bun aspect al structurii feței, împreună cu valuri ușoare făcute straturilor ei. Simetrie la maxim!

5/8

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Logan Browning Dreads subțiri cu lumini

Cine a spus că dreadlock-urile nu pot fi condimentate puțin? Aici Browning demonstrează că, cu tonurile potrivite, îți poți face încuietorile să arate ca un milion de dolari! Ea alege o nuanță de caramel care iese chiar în evidență față de bruneta ei naturală întunecată, e bine!


6/8

Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Subculoarea verde a lui Abbey Lee

Nu ne săturam de Abbey! De data aceasta ne place să arate nuanțe verzi neconvenționale în partea inferioară a părului, acest look este perfect pentru micul rebel din interiorul tău care vrea să iasă la iveală. Pariez că și acestea ar arăta uimitor trase sus într-o coadă de cal, nu crezi?

7/8

Alone / Shutterstock.com

Toate luminile blonde

Aceste lumini duc blondul la nivelul următor, el fiind cea mai mare parte a culorii de pe capul tău. În acest caz, rădăcinile și alte câteva șuvițe de păr cele mai apropiate de scalp sunt aduse la un blond-brun cenușiu care este de nerăbdare și baza perfectă pentru a scoate în evidență aceste străluciri blonde superb făcute.

8/8

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Repere sub acoperire ale Oliviei Wilde

Vrei să faci tot ceea ce evidențiază, dar să nu fii super-mai evident? Olivia Wilde a făcut-o! Acest tip de colorare vă permite să vă jucați cu accentele dvs. în ceea ce privește stilul. Cred că arată super drăguț într-o coadă de cal.