SphynxRazorStilurile noastre preferate de barbă – tipuri de barbă pentru fiecare bărbat

Dacă ai o barbă, atunci știi importanța coafei acesteia. Alegerea stilului potrivit de barbă este la fel de importantă ca și alegerea coafurii potrivite. Ai nevoie și de inspirație pentru barbă? Atunci verifică aceste bărbi elegante.

1/32

@patty_cuts

Părți curate și bărbie densă

Aspectul mai curat este un semn al unui domn adevărat, dar aici se face de două ori, o dată la tâmplă și apoi bărbierit. Prin urmare, de două ori domnul. Vârful este subtil, dar rece cu a chif ondulat iar barba este o barbă franțuzească cu aspect foarte curat pe laterale și una groasă la bărbie.

2/32

@unitedbarbers.spain
Barbă decolorată și mustață groasă

Woah, ai cuvinte pentru a descrie asta? Pentru că nu mai am cuvinte aici, vreau să spun doar uită-te la mustața înaltă în picioare, cu o barbă decolorată. Părțile laterale sunt decolorate pentru a se amesteca cu tâmpla, făcându-l un stil elegant. Mustaţa şi barbie aduce densitate și echilibru aspectului.

3/32

@patty_cuts


Afro Temple Blend

Când vrei să faci curat, un amestec de templu este ceva ce cauți. Laturile devin curate cu mirişte pe laterale cu suvita densa de barba spre barbie. Gâtul este păstrat curat și ușor bărbierit pentru a menține totul la loc. Acest aspect este completat de partea superioară, care este în mod similar sub control, dar destul de elegant.

4/32

@blackfishbry


Top măturat lateral cu barbă vikingă

Acest aspect este multifațetat, partea de sus este destul de elegantă cu o măturare laterală elegantă și o parte dură cu o decolorare scăzută. Acum, asta se schimbă total pe măsură ce coborâm, deoarece acesta este a barba aspră vikingă cu șuvițe mai lungi și axate pe mustață. Amestecul templului aduce totul împreună.

5/32

@ beardinberlin

Barbă de Moș Crăciun cu mustață

„Pentru asta am venit!” Barba legitimă de Moș Crăciun, cu șuvițe groase și textură lungă, este ceea ce o face pe aceasta să fie un opritor de spectacol. Legănați-l oriunde vă va aduce aspectul.

6/32

@ itsbatur


Periați și barbă întinsă

O regulă generală este că dacă părul este mac și tot periat , păstrați barba puțin jos pentru a evita divizarea atenției către ambele. Dar barba de aici ancorează aspectul atât de bine, deoarece este la fel de densă ca și vârful, cu o linie foarte abruptă a obrajilor și o tâmplă conectată, nu aș putea cere mai mult.

7/32

@ ethosofbeard

Barbă decolorată

Volumul este cheia în această coafură. The partea de sus este periată cu o perie laterală. Barba este aceeași cu mai mult volum spre fund și mai puțin pe obraji. Barba decolorată este ceea ce o face distractiv.

8/32

@b.a.r.b.e.i.r.o.s

Barba Doamne, tu esti?

Dacă cauți ceva subtil, dar dens, acesta este aspectul pe care ar trebui să-l alegi. Vârful este aproape a zumzet gros cu părțile decolorate și bărbierite. Acesta este apoi amestecat în barbă cu părțile decolorate și apoi conice. Crește treptat dens la fața inferioară, ceea ce ajută la ancorarea aspectului.

9/32

@b.a.r.b.e.i.r.o.s

Issa Barba groasă

Poate o barbă să fie mai groasă decât aceasta? Nu mă îndoiesc că panacheul de aici este impecabil. Barba este ușor conică pe părțile laterale pentru distracția ei, dar este ținută destul de densă la bărbie pentru a face mustața să pară rece. Ca să nu mai vorbim, totul echilibrează vârful cu a textură groasă și măturare laterală lungă .

10/32

@napolesbarbershop

Barbă decolorată laterală

Dacă te uiți atent, părul și barba sunt simetrice, ambele sunt decolorate pe părțile laterale, iar partea de sus și de jos sunt menținute toate dense și groase. Părul este mai mult tipuri de periaj în timp ce barba este mai texturată în miriște, dar groasă la cel mai de jos.

11/32

@anthonythebarber916

Oldie Frizzy Beard cu partea laterală

Barba încrețită este destul de rece, dar se concentrează pe mustață în timp ce este concentrată pe barbie. Partea laterală de sus face totul destul de îngrijit măturarea laterală făcând totul plin de o atmosferă retro.

12/32

@ the_bloody_butcher

Partea laterală a părului subțire cu părți subtile conice

Bărbilele multicolore sunt mereu la modă, mai ales cu acest stil de șuviță mai lungă și mai groasă. The partea de sus este părul subțire și despărțit lateral cu mai puțin volum pentru toată acea atenție față de barbă.

13/32

@ petko.andonov_buddubbaz

Păr gros Barbă densă

Cine spune că ai nevoie de un se estompează templul sa incepi barba? Uită-te la această barbă independentă cu fire de păr mai lungi și mai groase, care fac ca acest aspect robust să pară atât de ușor. Cheia este să periați lungimea pe măsură ce coborâți pentru a avea o densitate maximă la bărbie, de asemenea, un Tuns zero merge destul de bine!

14/32

@ bonsmenshair

Shag creț dens cu barbă de lux

Acum acesta este stilul anului, sau cel puțin o nominalizare bună. The partea de sus este un tuf dens cret cu acea barba care se îmblânzește și se coafează cu volum la mustață. Poate cineva să greșească acest aspect, cel mai probabil nu!

15/32

@ rl.barbearia

Barba cu barbie extinsa

Părul gros din barbă are întotdeauna un avantaj, deoarece poate fi coafat în multe moduri diferite. Acesta este concentrat pe bărbie, cu părțile laterale rafinate pentru toată focalizarea către partea de jos mai lungă.

16/32

@santanaalisson

Barbă îngrijită și organizată până sus

Organizarea este cheia și aici este un spectacol atât de mare de întreținere îngrijită și de brio. Barba este în mod clar conectată la vârf, care este un alt stil foarte îngrijit cu ea par subțire pompadour .

17/32

@barberinspirations

Barbă blondă strălucitoare, robustă, cu vârf încrețit

Barba este simbolul a fi dur și acesta este un exemplu excelent al aceluiași lucru. The partea de sus este blonda incretita în timp ce barba este o blondă strălucitoare, cu șuvițe destul de lungi care coboară, făcând-o să arate destul de dură.

18/32

@kochifaraj

Gentlemen Side Brush Up

Bărbile groase au nevoie și de un volum bun de echilibrare în partea de sus. The periaj lateral este ceva cu volum bun care compensează un aspect bun în ansamblu. Nu există decolorare pentru a evita acel aspect îngrijit și pentru a avea un aspect mai robust.

19/32

@barberinspirations

CE-UN-OM

Acum, aceasta este o combinație cu mai mult de trei elemente majore; pentru început, cel partea de sus este periată cu acea parte subțire care o face foarte gentleman-ish. Barba este foarte îmblânzită cu acel bărbierit elegant pe lateral.

20/32

@travisanthonyhair

Barba decolorată este un lucru

Bărbile decolorate sunt un lucru real și iată dovada. Ei bine, nu este chiar atât de ușor pe cât pare. Decolorarea templului este cheia la bărbi decolorate, în timp ce le fac loc, dar le mențin conectate la vârf și nu le separă.

21/32

sergey causelove/ Shutterstock.com

Bărbie densă Barbă groasă

Această barbă sculptată și îngrijită este cu siguranță semnul unui gentleman. A crescut suficient pentru a avea o cantitate suficientă de greutate, dar este ținut sub control cu ​​o tăiere atentă.

22/32

@anthonythebarber916

Barbă înclinată în formă de formă, cu partea superioară pe spate

Creșterea bărbii este un lucru, dar menținerea ei este calea de urmat. Acesta este un exemplu de creștere și apoi păstrare într-un mod îngrijit. Gâtul și pomeții au fost ras curat, vârful fiind umflat alunecat pe spate pentru acel aspect general îngrijit.

23/32

mimagephotography/ Shutterstock.com

Trim uniform

Gândește-te la asta ca la o tăietură Caesar pentru barba ta. Lungimea este aceeași peste tot, oferindu-i un aspect clar și uniform.

24/32

@ cutjunkies

Mustache Pompadour este un lucru?

Echilibrul este ceva care arată destul de bine. The pompadour deasupra cu șuvițe mai lungi lângă bărbie este ceva pentru care să te străduiești. Laturile sunt mai subțiri spre tâmplă și mai groase pe măsură ce coboară. Gâtul este curat pentru acel aspect reușit, vezi și asta barbă amestecată , cu siguranță este un aspect de CAPRĂ.

25/32

@hayden_cassidy

Barbă clasică decolorată, dar densă

Iată unde a se estompează obraznicul templului intră în joc care ajută o barbă groasă să se strecoare înăuntru. Părțile barbei sunt ușor conice, în timp ce bărbia și barba sunt menținute foarte groase pentru a aduce volumul către gură. Gâtul este împietrit și se păstrează același volum pentru acel echilibru îngrijit pe care îl căutăm.

26/32

@ barbarian.beard

Barba robustă de inspirație vikingă

Acest aspect este unul foarte ancorat din cauza barbii, plus firele mai lungi il fac atat de dens. Mustața îi adaugă un plus de fler cu o textură mai groasă. The părul este ondulat îl face să aibă un aspect sănătos, mai ales prin densitate similară. Părțile laterale ale bărbii sunt, de asemenea, bine întreținute și tunse pentru o abordare mai îngrijită.

27/32

@ kevo.sullivan / Instagram

Combo clasic de mustață și barbă

Mustața încovoiată este un aspect unic. Arată grozav dacă ai o barbă mai scurtă (cum se arată aici) sau una mai lungă.

28/32

@z_ramsey

Barbă alungită cu decolorare medie

Pentru băieții cărora le place să poarte barbă mai lungă, acest aspect alungit este o alegere solidă. Chiar dacă este lung, este totuși foarte ordonat datorită unei tăieturi experte.

29/32

@ambarberia

Barbă dens populată

Dacă barbii îți place să crească în grosime, poți profita din plin de asta. Acest stil drop-down menține întreaga barbă destul de densă (dar nu prea lungă).

30/32

Matusciac Alexandru/ Shutterstock.com

Barbă aproximativ conică

Pentru un aspect mai natural și mai neîngrijit, ați putea încerca acest stil. Este încă foarte plin, dar nu este la fel de bine tăiat sau conic.

31/32

FXQuadro/Shutterstock.com

Pereche de mustață și barbă încrezătoare

Acest stil stufos este modelat după aspectul hipster – are chiar și o mustață ondulată. Este un stil mai lung, așa că dacă doriți să experimentați cu lungimea, acesta este un bun punct de plecare.

32/32

@adribarbeiro

Ești o barbă decolorată?

Barba este o artă, ceea ce avem aici este opera unui artist. Arcul uimitor de bărbierit este perfecțiunea pură, împreună cu acea decolorare lină pe obraz, îl face foarte unic, dar cu totul elegant.