SphynxRazorSurpriză, Angus Cloud are o melodie pe albumul sezonului 2 Euphoria

Al doilea sezon alEufories-ar putea să se fi încheiat, dar fanii își vor putea retrăi toate momentele pline de capul lor preferate cu lansarea albumului de partituri ale sezonului 2, care conține câteva cameo surprinzătoare din distribuția serialului.EuforieCompozitorul lui, Labrinth, a dezvăluit lista de melodii a albumului marți, 5 aprilie, confirmând data lansării care se apropie rapid și caracteristici, inclusiv Zendaya, Dominic Fike și Angus Cloud. Nu este surprinzător să-i vezi pe cântăreții Zendaya și Fike pe lista de melodii, darEuforieAlbumul sezonului 2, care include o melodie Angus Cloud, a fost ceva ce fanii nu au văzut că vine.

Labrinth a împărtășit titlurile celor 22 de piese prezentate pe albumul de partituri din sezonul 2 cu câteva săptămâni înainte de lansarea sa pe 22 aprilie. FYI, acest album de partituri estenula fel ca coloana sonoră a emisiunii , care conținea piese noi de Lana Del Rey și Tove Lo, împreună cu hituri recunoscute din trecut și prezent. În schimb, partitura prezintă toată muzica nouă compusă de Labrinth care a jucat în timpul scenelor esențiale din sezonul 2. Printre remarcabile se numără „Elliot’s Song”, pe care personajul lui Fike, Elliot, a cântat pentru Rue în finalul sezonului, și „I’m Tired”, noua piesă Zendaya care a fost redată peste creditele finale ale finalului.

Întrucât acestea au fost cele mai mari două melodii originale prezentate în sezonul 2, era de la sine înțeles că melodiile lui Zendaya și Fike vor fi incluse pe albumul de partituri. Cu toate acestea, o a treia stea face și o apariție surpriză. Labrinth a spus că a inclus o piesă a lui Cloud, care joacă Fez în emisiune, din cauza solicitărilor fanilor. Piesa lui Cloud se numește „Fez’s Interlude”, ceea ce face să sune că Cloud va vorbi în caracter, mai degrabă decât să cânte, dar acest lucru este încă neclar înainte de lansarea albumului.

Labrinth a mai spus că ambele versiuni ale „I’m Tired” vor fi pe album - versiunea sa mai lungă și versiunea mai scurtă a cântecului a lui Zendaya. Ultima adăugare solicitată de fani pe care a inclus-o a fost „Skeletons”, care a apărut în Episodul 6.


Deși albumul are o listă de melodii destul de extinsă, nu a inclus fiecare piesă muzicală pe care fanii hardcore și-au așteptat-o. Secțiunea de comentarii a fost plină de fani care deplângeau două melodii rămase în afara albumului: „I’ve Never Felt So Alone” și „Left Behind”.

Poti precomanda acum albumul , sau așteptați să îl transmiteți în flux când va fi lansat pe 22 aprilie.