SphynxRazorThe Temple Fade: Cum să-l porți ca un campion

Decolorarea tâmplei este mai mult decât un simplu apel înapoi la începutul anilor '90, este un exercițiu de individualitate prin încorporarea formei unice a tâmplelor pentru aspectul final al acestei coafuri. Nu există două decolorări ale tâmplelor create egale și, așa cum vom vedea în aceste fotografii următoare, singurul lucru care vă limitează creativitatea este imaginația.

După ce a fost făcută infamă de DJ-ul Pauly D din Jersey Shore, fade-ul templului a fost odată retrogradat la marginile lumii moderne de coafură ani de zile, doar pentru a fi încoronat rege și apoi rapid detronat din nou într-un sezon de televiziune. Da!

Să aruncăm o privire la câteva cazuri în care această coafură a fost purtată corect!

1/35

@kolt_cutz
Top și barba echilibrate cu părțile decolorate

Decolorarea templului este menită să acționeze ca o punte între păr și barbă. Legătura este foarte bine definită, deoarece vedem că templul este decolorat, dar leagă rapid părțile laterale și barba. Volumul aici este concentrat sus și jos. Partea superioară este periată lateral subtil.

2/35

@domthebarberian


Neat Temple Fade cu Side Swayed Top

Acest stil următor este grozav pentru fanii rockabilly din întreaga lume. Așa cum rockabilly trece uneori în lumea punk, funcționează și pentru fanii punk care se află la etapa soției sau soțului și a celor doi copii din viața lor.

Din rebeli și punks cu neliniștea adolescenților față de roțile din mașină, când rămânerea acasă și culcarea devreme au devenit obiective în loc de pedepse?


3/35

@cresswellbarberco

Sneaky Undercut Temple Fade

Unul dintre cele mai neobișnuite templu se estompează aici, cu o tăietură grea, este ceva pe care nu l-am văzut destul de des. De sus și laturile sunt ondulate groase cu mirişte densă de jur împrejur pentru acel aspect echilibrat.

4/35

@barberinspirations

Neaest Temple Fade cu Short Brush Up

Decolorarea templului face cu adevărat diferența în crearea unui spațiu îngrijit pentru tăiere. Poate ridica o tăietură simplă în ceva elegant, la fel ca acesta. partea de sus nu este deloc strigătoare, doar o scurtă perie dar decolorarea templului scoate tot ce e mai bun din ea.


5/35

@seuelias

Afro Temple Fade cu Sharp Line Up

Volumul și modul în care este controlat sunt două lucruri de remarcat în acest stil. Partea superioară este o pelișană cu volum mare, cu părțile conice, cu tample joase, cu amestec în barbă. Aceasta face ca o cool afro shag pentru a legăna cu barbă .

6/35

@rpb_nq

Top ondulat cu templă dispărută

Bucle dense iar menținerea întregului vibe casual este cel mai bun lucru de făcut. Varful este ondulat cu unele produse pentru păr pentru a-l menține umed. Asta nu este, se estompează templul îl face doar la modă și laturile fiind conice face la partea cea mai concentrată.

7/35

@joshconnollybarber

Templu Fade sau Mullet, Ambele Vă rog

Se spune că chefalul este retro, dar acesta dovedește că este greșit, Ăsta are tot ce se poate cere, a top cu perie cu fante rasă laterală împreună cu templul decolorat . Toate acestea cu un drept și ușor ondulat chefal. Întregul aspect poate funcționa pentru o petrecere, dar o situație formală.

8/35

@mozambeak

Templul meu este pierdut

Templul se estompează devine popular în zilele noastre și un lucru bun este că fade-ul este destul de versatil. Acesta este un lucru foarte formal, coafura clasica de gentleman cu pompadour și volum bun, totuși estomparea tâmplei îl face să arate uniform mai elegant .

9/35

@jasonfiorentino

Fumatul ucide dacă este aprins

Fumatul sigur ucide dar chefal nu o face niciodată. Să ne concentrăm pe coafură și să ignorăm restul așa cum este vârful ușor ondulat cu laturile fiind conice şi s-a estompat dar volumul este dens cu chefalul fiind tot întreținut și lung.

10/35

@patty_cuts

Neat Temple Fade cu curly top

Woah, pielea tâmplei s-a estompat totuși părțile laterale fiind conice subțiri. The textura părului subțire face această coafură și mai bună. În plus, partea de sus este dens ondulată cu alinierea fiind scurtă, dar ascuțită . Nu uita decolteul fiind toate fanteziste să facă tatuajul să arate bine.

11/35

@ virgiltb

Unde s-a dus Templul?

Aceasta este o coafură excelentă, cu aproape orice, se estompează , fante ras, colorant , și ce altceva s-ar putea cere? The templul este decolorat cu o fantă rasă. Nu este asta, părțile sunt undercut conic cu vârful fiind un clasic pocky perie cu un colorant foarte neobișnuit, poate fi mai funkiar?

12/35

@futurethebarber

Rusty And Mai Long Buzz Cut

Erupțiile nu sunt neobișnuite, dar Tuns zero combinate cu exploziile sunt uimitoare. Cheia este să o păstrați scurt și să trageți totul în spate pentru acel aspect îngrijit. În plus, părțile laterale sunt conice, iar apoi tâmpla s-a decolorat pentru acel aspect extra îngrijit.

13/35

@lieanne_

Temple Fade și Tapered 'Fro

Acest stil următor a fost purtat de nimeni altul decât cel mai mare Muhammad Ali din box. Deși, în general, Ali și-a păstrat părțile un pic mai mult decât vedem în acest exemplu.

Conicitatea și decolorarea mai puternice îl fac să pară puțin mai modern, rămânând totodată la fel de atemporal ca un Rolex Submariner.

14/35

@skinfadepost

Decolorarea templului cu cheie redusă cu partea superioară împinsă înapoi

Jessie James (designerul de biciclete personalizate, nu haiducul) a popularizat păr alunecat pe spate cu aspect de tatuaje în ultimii ani. A devenit aspectul de motociclist Nuvo și un frate cu celălalt aspect de biker cu păr lung, care a fost mai cunoscut de mulți ani.

Aici vedem că adăugarea unei fade templu poate curăța puțin aspectul, menținând totuși o persoană exterioară dură.

15/35

@yourbarbergigi

Textură ondulată cu estompare blândă a templului

Pentru cei dintre noi care nu sunt deosebit de pasionați de coafuri cu contrast ascuțit, această decolorare a templului se naște dintr-un gradient mai moale. Contrastul mai gradual se pretează la un aspect mai natural aici.

Spun natural, dar dacă te trezești blocat pe o insulă pustie ani la rând, cred că îți vei găsi părul natural mai mult ca părul lui Tom Hanks în Castaway și mai puțin așa. Nu uitați să mulțumiți stilistului dvs. data viitoare când le vedeți.

16/35

@rancejohn

Neat Line Up și Temple Fade

Mentine stilul tău curat te deosebește de alți bărbați. Se spune că te iei în serios și fii atent la detalii. Acest templu se estompează adaugă la coafura lui, luând un aspect deja curat și făcându-l să pară și mai curat.

Amintiți-vă că nu este nimic greșit în a încerca întotdeauna să arăți cât mai bine, asta arată că recunoști că ceilalți te vor aprecia atunci când te prețuiești pentru prima dată.

17/35

@benji_thebarber94/Instagram

Templu Fade cu vârf ondulat

O decolorare a templului cu un vârf scurt și ondulat ar putea fi cel mai cunoscut aspect al lui Justin Timberlake. A purtat acest stil ani de zile în timpul lui Nsync.

Oricât de iconic a fost cu acel look, în ultimii ani a trecut la un slick back top iar miriştele legănătoare. Indiferent, simțim că încă își are locul în istoria coafurii.

18/35

@we_married_hair

Top ondulat periat cu Templu Fade

Dacă ești un fan al benzilor desenate, și anume Superman, acest stil următor servește ca un mare omagiu adus alter ego-ului blând al omului de oțel, Clark Kent.

Indiferent dacă participați la rețele sociale sau la întâlniri de afaceri de pe planeta zilnică, acest templu fade vă va menține aspectul cât mai curat și vă va asigura că nu vă veți supăra redactorul-șef.

19/35

@menspireacademy

Pompadour pufos cu Templu Fade

Decolorarea templului ajută cu adevărat la amplificarea vârfului și a părților laterale, la fel ca în această coafură. Blatul este periat lateral și cu un pompadour pufos arată minunat . Laturile sunt conice pentru un aspect mai curat.

20/35

@anthonythebarber916

Latura ascuțită măturată cu decolorare a templului Undercut

Aici vedem două lumi ciocnindu-se, stingerea templului subcutând laturile mai lungi. Este un aspect foarte curat, delicat lucrat, care vă pune în evidență abilitățile frizerului și vă transformă într-o capodopera.

Se potrivește bine fie cu o barbă zdravănată, fie cu o barbă tunsă frumos, prima arătând contrast, în timp ce cea din urmă arată lumii că fiecare centimetru pătrat al acestei fațade a fost sculptat în mod intenționat.

21/35

@ urednistvo.pricesk.robert

Top scurt cu franjuri scurte

Dacă Norman Reedus ar fi avut o decolorare a templului în Boondock Saints, ar fi avut un aspect similar cu acesta (cu excepția inelului din nas).

După cum am mai spus, o decolorare a tâmplei bine plasată poate transforma o coafură ocazională de fashionistă într-un aspect mai sportiv cu două locuri, cu vârful în jos.

22/35

@kaisbarbershop

Șuvițe lungi măturate lateral

Șuvițe lungi măturate lateral au făcut furori printre adolescenții anilor 1990, doar uitați-vă la Edward Furlong din filmul Terminator 2.

Dacă ți-ai dorit întotdeauna să arăți acest aspect, dar nu vrei să arate atât de învechit, poți încerca să ornați părțile inferioare cu o decolorare pentru a-l face să arate mai mult 2020.

23/35

@ urednistvo.pricesk.robert

Chefin creț cu top casual

Acest stil este un amestec de alte look-uri și coafuri. Pe față scrie afaceri, pe spate să petrecem ca în 1979. Pe părțile laterale scrie „domnule, da, domnule”, în timp ce părul facial țipă „Vin oamenii de Nord!”

Nu există o singură vibrație care să descrie acest aspect, ci o serie de mai multe sentimente înșirate și postate pe un panou publicitar. Dacă ești un vorbitor, atunci acest stil va atrage cu siguranță atenția pe care o dorești.

24/35

@joshconnollybarber

Mi-ai văzut templul?

Așa arată casual la apogeu, cu un vârf de bling, textura generală mic de statura și creț totuși este plin de viață cu vopseaua iar luciul. Acestea fiind spuse, the templul este decolorat cu decolorare foarte scăzută . În cele din urmă, decolteul este realizat în mod deosebit, toate aceste detalii îl fac să arate stilul perfect.

25/35

@domthebarberian

Top casual cu Templă Taper Faded

Am atins pe scurt subiectul tunsorilor militare în ultima fotografie. Și în timp ce diferite ramuri au cerințe diferite, în toate ramurile serviciilor armate există consens că părul nu poate atinge urechile, sprâncenele sau gâtul unui militar în serviciu.

Această coafură ar fi un plus grozav la acea linie, atâta timp cât partea superioară este menținută mai scurtă de 4 inci (o cerință pentru unele ramuri ale armatei).

26/35

@barberbirdman

Top cu volum mare cu linie îngrijită

Nu toate estompările templului au fost create egale. Această variație mătură în jos pe lângă urechi, dând părului un aspect viguros măturat de vânt.

Deoarece părul din jurul urechilor tinde să crească transpirația, acest stil mai sportiv se potrivește bine pe plajele de nisip și însorite din Cabo San Lucas sau la o competiție regională de finală.

27/35

@ the_bloody_butcher

Templu Faded Beard Blend

Târgul OG se uită chiar aici. Partea superioară și laterală sunt pieptănate cu un produs pentru acea urmă de dinți care trage un aspect atât de finețe. The laturile sunt conice pentru un volum mai fin deoarece tatuajele trebuie să se arate, nu?

28/35

@donnyblends

Top elegant cu neat Temple Fade

Putem vedea în această coafură următoare că epoca lui Elvis, regele însuși, nu a murit. Chiar dacă Nașul rockului nu și-a împodobit barba, nu cred că va fi teribil de jignit dacă alegi.

29/35

@barberinspirations

Top ondulat învârtit cu decolorare a templului vopsit

Volumul este cheia aici, alea semi buclele sunt pur și simplu perfecte pentru a induce puf fără a fi încă prea nebun. Părțile laterale sunt conice și apoi tâmpla s-a decolorat pentru o perspectivă maximă curată. Cu greu se poate greși cu acest aspect.

30/35

@blackriverbarbershop

Undercut Temple Fade Mullet

Nu întâlnim o asemenea minune de tunsoare o dată la două zile. Acesta este destul de elegant cu un chefal și un formație ascuțită . Partea de sus este periată pe spate cu o textură de păr subțire, dar partea din spate este destul de groasă, cu păr texturat.

31/35

@lxbarbers

Afro Temple Fade cu Mid Fade

Eddie Murphy a purtat o coafură similară în Beverly Hills Cop 3, deși vârful nu era atât de lung. Decolorarea mijlocie este o modalitate fantastică de a lua o coafură deja celebră și de a o face mai ascuțită.

Decolorarea părților laterale până pe piele are, de asemenea, avantajul suplimentar de a-l face să arate mai proaspăt, făcându-te să arăți ca un bărbat care nu lipsește niciodată de la întâlnirile sale la frizer.

32/35

@tmcuts

Blob afro întunecat cu Neat Temple Fade

Tu ești Drake? Aspectul este foarte minimal, dar nu mai puțin pe stil. The Buzz cut de jur împrejur este destul de îngrijită totuși foarte elegant. Temple Fade adaugă doar suficient panache pentru a-l scoate de pe pământ, cu acel amestec de mustață și barbă este tonul destul de bine.

33/35

@ john_thewhitebox

Templul Perfect Fade

Topul ondulat este o loterie și mai ales cu părul ondulat scurt textura este perfectă. Părțile laterale s-au înclinat puțin, partea superioară puțin mai lungă. Decolorarea templului aici este minimă, dar la fel este și întreaga abordare.

34/35

@z_ramsey

Templu Faded French Crop

Temple Fade are capacitatea de a avea un aspect foarte îngrijit și de a ridica partea de sus. Textura pocky de deasupra face totul destul de îngrijit cultura frantuzeasca adauga panache la aspectul care îl face la modă.

35/35

@barberiaharo

Neat Side Swept with Faded Temple

După cum am văzut pe această listă, fade-ul templului se împerechează extrem de bine cu un vârf mai lung. Aspectul dezordonat și sălbatic al unui blat mai lung se însoțește cu o decolorare a templului ca untul de arahide și ciocolata.

Poate că este contrastul lumilor, spiritul liber al părului plin de corp cu militantul, întotdeauna înregimentat. Tuns zero a templului se estompează. Un meci făcut în rai dacă a existat vreodată.

Tutoriale