SphynxRazorTipuri de estompare pentru gentlemanul modern

Un fade este mai mult decât un simplu accesoriu pe care îl adăugați, cum ar fi un ceas sau o pereche drăguță de cizme. O decolorare dictează limitele părului tău, atenuează detaliile pe care le dorești și le înmoaie pe cele pe care le-ai prefera să nu le arăți pe o scenă deschisă până la o șoaptă.

Aceste fotografii următoare prezintă câteva dintre modalitățile mai recente prin care puteți stila un fade pentru a scoate în evidență întregul potențial al stilului dvs.

1/32

@markthebarber

Aliniere și estompare medie

O coadă în lumea modei nu este atunci când o grămadă de suspecți ajung în fața unui panou reflectorizant de sticlă pentru a fi examinați de cei mai buni din LA. În lumea părului, o linie este de a crea o graniță de tranziție ascuțită între o zonă de păr plin și un loc fără.
2/32

@ javi_thebarber_

Periaj casual cu decolorare scăzută

Aspectul de periaj este un aspect care are ca obiectiv principal să întoarcă capetele. Acestea fiind spuse, dacă sunteți în căutarea unei versiuni mai subtile și mai atenuate, atunci această variantă mai scurtă ar putea fi cea potrivită pentru dvs.


Echilibrat frumos cu o decolorare medie, proiectează aceeași senzație, doar puțin mai casual.

3/32

@z_ramsey


Burst Fade și Blow-Back

Coafura cu suflare in spate poate fi la fel de dramatica pe cat iti doresti sa fie atata timp cat ai lungimea parului si fixativ pentru a o sustine!

4/32

@charliegray248

Templă conică subtilă cu șuvițe lungi ondulate

Să presupunem că se întâmplă să fii binecuvântat cu părul lung și curgător și că ai dori să știi cum să-l ții departe de față fără a fi nevoit să-l tunzi, atunci următoarea decolorare ar putea fi arma secretă de care ai nevoie în arsenalul tău.

Această decolorare a tâmplei asigură că părul este împins înapoi doar suficient pentru a rămâne în afara drumului dvs., permițându-i în același timp să curgă liber și să se răsucească în vânt, la conținutul inimii.


5/32

@ kipp_hair

Decupare scurtă și estompare medie

Această decolorare medie lovește și tâmplele, modelându-le împreună cu el. O tunsoare simplă, cu păr ondulat, devine o modalitate de întreținere foarte redusă de a rămâne în zbor.

6/32

@_techneek_

Decupare scurtă și estompare în rafală

Dacă ai ceva pentru linii definite, această linie de unghi dur este pentru tine. Asociați-l cu o decolorare super netedă și vă veți simți la fel de mulțumit de el, pe atât de satisfăcător de privit pentru toți cei interesați de tunsoare.

7/32

@snutko

Burst Fade și Bucle

Buclele arată extrem de cool dacă sunt tăiate într-un șoim fals sau o picătură se estompează, așa cum fac aici.

Este adevărat că trebuie să luați în considerare cantitatea de volum cu care doriți să vă ocupați pentru a alege o lungime, dar lăsarea ei mai scurtă în spate se face destul de des pentru această coafură.

8/32

@menshairstyletrends

Fade conic fin cu templă tăiată

Această decolorare sub tăietură, o decolorare a tâmplei arată super cool atunci când este asociată cu acestea, deși vopsite, lovituri de gri. Cine spune că trebuie să aștepți să te vezi ca o vulpe cenușie?

9/32

@ kipp_hair

Dezordonat franceză și decolorare a pielii

Forme mai noi ale culturii franceze au avut loc peste tot și sunt aici pentru asta. Îl poți revizui și obține ceva destul de interesant, cum ar fi această textură dezordonată și pielea perfect netedă se estompează.

10/32

@ barbaruivabr

Fade mediu și valuri grele

Aceste valuri grele îmi dau toate vibrațiile corecte! Îmi place să văd părul gros coafat corespunzător și cu o parte subțire și tare ca asta se estompează mediu poate fi apreciat corespunzător.

11/32

@z_ramsey

Clasic Brush Up și Burst High Fade

Fade-urile înalte în rafală pot fi super distractive de combinat cu aproape orice decupare din partea de sus. În acest caz, cu periajul și textura, decolorarea a ridicat aspectul.

12/32

@z_ramsey

Picătură ascuțită Fade și Decupare medie

Drop fades poate varia în modul în care alegeți să-l aruncați (vedeți ce am făcut acolo?) și în acest caz, forma de V „ascuțită” merge în conformitate cu tipul de styling făcut aici.

Vezi cum există o situație de coadă de rață se întâmplă în spate? Obținerea corectă a acestor forme!

13/32

@z_ramsey

Blond și maro High Fade

Un contrast de nuanțe și un contrast de estompări; aici vedem cel mai ascuțit pot fi cei doi, albiți de soare din vara lui ’69. Indiferent dacă cereți un fade chel sau o conicitate înaltă de la frizerul dvs., ambele se potrivesc bine cu acest look.

14/32

@ kipp_hair

Templul Fade și Front Brush Up

Peria din față în sus reușește să arate ca un val super cool în partea de sus. Partea grozavă este că poți decide cine devine mare valul în funcție de cât timp vrei să-l lași să crească. Capacitatea fade-ului de a se potrivi cu orice va ajuta foarte mult.

15/32

@ barbaruivabr

Burst Fade și Curly Top

Un design de linie rasă este tușa finală pentru această tăietură foarte deconectată. Dacă aveți părul cret strâns, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a obține o textură similară este să vă pieptănați buclele!

16/32

@z_ramsey

Balayage și Temple Fade

Tehnica balayage este grozavă dacă ai părul mai lung, doar pentru că stilistul are mai mult spațiu pentru a lucra. De aceea, este o idee atât de grozavă să urmați cu un fel de estompare mai scurtă, precum fade-ul templului.

17/32

@ gabriele_iervolino

Decolorare mare și spate cu perie cu volum mare

Acesta este un fade destul de îngrijit! Cu o decolorare veți dori consistență și această coafură este totul despre asta.

18/32

@ gabriele_iervolino

Fade mare și parte deconectată

Păstrarea lucrurilor destul de proaspete și fără agitație ar putea fi calea potrivită pentru tine! Uitați-vă la această decolorare mare și la felul în care se potrivește perfect cu acest tip de stil al părții!

19/32

@z_ramsey

Lineup și Low Fade

Dacă coafura ta are multe lucruri de făcut, atunci decolorarea scăzută ar putea fi arma preferată. Într-o decolorare scăzută , părțile laterale se vor înclina mai mult în jos, atrăgând atenția uniform pe întregul look și oferindu-ți acea aură specială de la distanță.

20/32

@ kipp_hair

Decolorare medie și crop superior conic

Cu părul mai subțire ca acesta, un conic poate obține absolut o acțiune de mișcare acolo. Părul mediu face întotdeauna o impresie mai mare atunci când lucrează cu o decolorare mai scurtă a pielii.

21/32

@mattjbarbers

Pompadour ondulat cu Drop Mid Fade

Un pompadour, mai ales tăiat această lungime poate deveni perechea perfectă pentru aproape orice! Modul în care se desfășoară această decolorare a picăturii este perfect.

22/32

@jenny_theyyyy

Decolorare medie ascuțită cu vârf gros

Decolorarea mijlocie ne aduce atenția pe măsură ce observăm mai mult spre vârf, subliniind coafura deasupra tâmplelor. Drept urmare, puteți crea un contrast modest între partea de jos și de sus a aspectului dvs.

Acest aspect se pretează foarte bine pentru accesorii precum ochelari de soare, cercei și în era Flashdance... bentite!

23/32

@corneliucrihan

Crisp Undercut cu Brush Up Top

Periază și peria jos! Acesta este un mod destul de minunat de a coafa o coafură, altfel destul de standard, în zilele noastre.

Linia dură rasă îi adaugă o altă dimensiune prin separarea acestui uimitor decolorare medie a pielii.

24/32

@jasonfiorentino

Elegant High Fade cu Tapered Line Up

Compoziția de aici a stilului rămâne destul de conservatoare în ceea ce privește tipul de estompare pe care o are, dar dacă întorci puțin capul, vei vedea cele două lovituri puternic ras.

Ras barba în acest mod joacă, de asemenea, un rol important în completarea aspectului. Vedeți cum urmează liniile sale și finalizați calea fade-ului.

25/32

@jakfinchhair

Top cu șuvițe lungi cu decolorare conică

Acest stil are senzația de „M-am trezit așa”, dar fade-ul conic ia coroana. Tehnica excelent executata.

26/32

@henlo_

Periaj cu păr subțire cu templă decolorată

Aspectul periat este un aspect pe care mulți concurenți și băieți răi le place să-l sporte, chiar și încă din anii 1950, cu James Dean în rebel fără motiv.

Este nevoie de muncă pentru a menține și cantități generoase de gel de păr pentru majoritatea, dar dacă reușiți să-l scoateți, este un aspect foarte elegant și masculin. Fade-ul mijlociu este modalitatea perfectă de a echilibra focalizarea între partea superioară și părțile laterale.

27/32

@jayroberts_

Partea superioară îngrijită cu volum scăzut, cu Taper Fade

Dacă descoperi că însăși ideea de a putea număra toate firele de păr de pe cap devine din ce în ce mai mult o faptă realizabilă, atunci s-ar putea să vrei să ia în considerare un top cu volum redus.

Părul mai plat și mai puțin volumetric este un aspect grozav dacă vă confruntați cu căderea părului, deoarece face căderea părului mult mai puțin vizibilă. Adăugați un fade conic pentru un aspect și mai curat, mai profesional.

28/32

@meha_barber

Pieptene lateral dezordonat și estompare conică

Aspectul curat, cu pieptene lateral a fost un stil care a inaugurat o nouă eră a Americii corporative (cel puțin în SUA). Fanii seriei Mad Men își vor aminti coafura din anii 50 a lui Don Draper.

Așteptați până astăzi, iar o variație nu atât de curată a acestui stil adaugă un amestec de retro clasic și avangardă nouveau.

29/32

@peteyrock_thebarber

Aliniați și drop Fade 'Fro

După cum s-a spus mai devreme, dacă vezi mai mult de o singură linie dură, deliberată, atunci știi că te uiți la cineva care se află pe nume cu stilistul său; Un adevărat cunoscător de coafuri.

Aici vedem o decolorare a tâmplei înalte, cu o linie care marchează sfârșitul decolorării pielii. O linie este o modalitate de a obține un aspect și mai curat, prin crearea unei linii artificiale în loc să permită liniilor naturale ale părului să dicteze vârfurile.

30/32

@nunez.the.barber

Bucle libere și Burst Fade

O estompare în explozie este atunci când linia de estompare urmează curba craniului tău; se îngustează în jurul liniei urechii și în josul capului. Acest lucru este grozav pentru a urma direcția de un mohawk sau fro-hawk, dar, în general, îl puteți folosi pe orice coafură doriți, așa cum putem vedea în acest exemplu bun.

31/32

@Brothers_Game

Designer Faded Beard și Pompadour

După cum vedem cu acest aspect, estompările nu sunt limitate doar la vârf și pot fi aplicate și pe barbă. Deși mai mult de un design franjuri, uneori, a fi îndrăzneț și a încerca stiluri de idei noi poate duce la un aspect fantastic, cu adevărat original.

Fii mereu un trendsetter și îți vezi ideile imortalizate în aspectul iconic care definește un deceniu; Forma supremă de lingușire este o imitație.

32/32

@fleetwoodthebarber

Casual Taper cu Brush Up Top

Conicitatea este ca vărul mai conservator al lui Fade în cea mai mare parte. Mulți oameni le place să conecteze linia părului cu barba, decolorând-o împreună.

Se estompează