SphynxRazorTop 30 de coafuri pentru bărbați asiatici la modă 2022

Țările asiatice, cum ar fi Coreea și Japonia, sunt de ultimă oră în ceea ce privește coafuri noi și mode uimitoare. Dacă vrei ca părul tău să fie „la punct” - așa cum se spune acum și în zilele noastre - aruncă o privire la aceste cele mai bune coafuri, care variază de la unic și sălbatic la pop coreean la modă.

1/56

@stiew_hair_studio

Coafura Afro Feel ondulată

Aceasta este o interpretare destul de unică a coafurii asiatice, unde vedem o multă influență afro cu părul ușor ondulat și decupat pe laterale. Excesul de volum se adaugă stilului acestuia, unde se răspândește în toate direcțiile.

2/56

@ renjworld
Low Key Subtil Fade

Nu există cu adevărat nimic discret în aspectul acestui tip. Inelul din nas țipă băiat rău, în timp ce fade-ul arată tatuajul de pe partea laterală a capului.

3/56

Shutterstock


Parte laterală îngrijită

Laturile extra lungi sunt cele care dau acestei coafuri asiatice un aspect clasic. Deși veți avea nevoie de puțin mai mult timp pentru a vă pregăti dimineața, veți avea un stil formal garantat pentru a impresiona chiar și pe cel mai pretențios șef!

4/56

chinellatophoto / Shutterstock.com


Cultură medie și partea laterală a lui Zhang Kai

Un smoking pentru un eveniment formal poate face orice bărbat să strălucească. Aici, Zhang Kai arată jucăuș, cu un decupaj mediu firav pentru a se potrivi cu partea lui laterală, menținând-o vesel-casual, în același timp, oferind un aspect incredibil de sofisticat.

5/56

@andrewdoeshair

Blow Out Brush Up

La ce ne uitam? Linia maxilarului, linia părului sau acea perială îngrijită . Stilul suflat al acestui look este foarte la modă, tâmpla fiind decolorată și apoi decolorată în general. Atingerea plăcută a miriștilor subțiri este îngrijită.

6/56

@stiew_hair_studio


Impletituri sau Dreads? Ambele Vă rog

Impletituri combinate cu dreadlocks faceți un aspect foarte unic ca cel pe care îl vedem aici. Decupajul în aceste stiluri este inevitabil, deoarece asta face totul destul de îngrijit. Conicitatea controlată pe părțile laterale este doar o atingere dulce.

7/56

@dencioagular

Părul aspru împins înapoi

Perie rulată este tendința domnilor. Puful este prin uscător de păr cu ceva produs. Fade-ul conic este destul de elegant, iar fade-ul templului spre sfârșit este doar o abordare cu aspect curat. Se potrivește perfect cu aspectul de bărbierit curat.

8/56

@kevinluchmun

Niște subtonuri de Burgundy și Mullet

Cum să nu avem chefal , de asemenea, acesta nu este cel obișnuit, cu atât mai lung și textură mai groasă îl face unul atât de mai elegant, cu părțile laterale drop fade cu siguranță adăugați acel strat suplimentar. Mai mult, cel cultura franceza deasupra cu acel visiniu vopsea low key , face întregul aspect de zece ori mai bun.

9/56

@chadius_maximus

Cultură franceză nivelată

Laturile sunt conicitatea s-a estompat cu drop fade face totul mai bine. În continuare, vârful este cu părul subțire și are un linia părului în retragere . The cultura franceza scurta textura îl face perfect cu o barbă având grijă de restul feței.

10/56

@kaidenfayhair

Scăpat de Tapering cu Templă decolorată

Este aceasta o pompadour sau a cifă sau a periaj ? Dacă aș spune că este un amestec dintre cele trei și chiar mai bine cu asta decolorare mare cu ușoară drop fade sides . Mai mult, dacă vezi templul este decolorat și foarte subtil alinierea are o textură groasă, prea mult pentru a se descurca ha!

11/56

@kieronthebarber

Drop Fade

Decolorarea pielii face furori acum în Asia. Această picătură se estompează merge pe la jumătatea capului și își ia câțiva ani de vârsta.

12/56

@lukedbeaumont

Triunghiular Brush Up

Coafurile bărbaților asiatici se referă la a lua obișnuitul și a le face un pic fancy. Peria triunghiulară din față face exact asta.

13/56

@ renjworld

Laturi conice rapid cu partea superioară măturată

Bărbații asiatici sunt cunoscuți de multă vreme că au părul subțire. Acest aspect, cu vârful gros măturat în lateral și părțile conice, face părul acestui tip foarte plin.

14/56

@wahlprosea

High Taper Low Faded Chill Coafura

Lungimea medie este foarte atractivă atunci când este legănat perfect. Părțile laterale sunt conice înalte, cu decolorări scăzute. The alinia aici este foarte ascuțit și asta aduce mai multă atenție la detalii. Acestea fiind spuse, partea superioară este așezată drept într-un mod foarte rece.

15/56

@ renjworld

Templu subțire, linie ascuțită

Tâmpla subțire de aici, cu perciunea mereu atât de ușoară, plus o linie în spatele urechii, este foarte șold în punctele fierbinți din Asia. Topul cu volane și mustața subțire ca un creion sunt, de asemenea, accesorii frumoase.

16/56

@ jediclippertricks

Curățare Taper Fade cu Straight Top

Părul pe moarte cu un pic de blond și maro este foarte popular acum pentru bărbații asiatici. Cu strâmtul aproape perfect fade conic, top drept și cercel, acest tip știe că va atrage puțină atenție.

17/56

@xbigwesx

Tăiat și tăiat ciuperci în stil stradal

Tatuajele erau înainte doar pentru gangsteri în Asia, dar acum este greu să găsești pe cineva sub vârsta de 30 de ani fără câțiva. Această ciupercă tăiată deasupra și pielea dedesubt se potrivesc perfect cu atitudinea rebelă a acestui bărbat.

18/56

@alan_beak

Croială clasică conică

Perierea unui echipaj tăiat în față este o modalitate ușoară de a crea atmosfera franțuzească de decupare în tunsori mai scurte și ne place cum arată cu aceste laturi tăiate, înguste.

19/56

de @travisanthonyhair

Stil dezordonat cu o tăietură de deconectare

Acest stil sălbatic, dezordonat, cu încuietori lungi deasupra este perfect pentru mulțimea mai tânără. Laturile tăiate ajută la obținerea maximă a unei forme simple a feței.

20/56

@jin.bts

Părul dezordonat al lui Jin

Chiar dacă membrul BTS poate fi notoriu pentru vopselele sale colorate de păr, îl vedem aici cu un aspect mai natural și mai rezervat, care îi favorizează trăsăturile.

21/56

@kevinluchmun

Cultură franceză texturată cu conicitate

Această cultură franțuzească clară funcționează perfect cu un bărbierit curat pentru a crea coafura supremă pentru băieți asiatici. Conicitatea înaltă o ridică și ea cu adevărat.

22/56

@cullencharlie17

Cultură franceză cu breton drept

Iată o altă recoltă franceză în acțiune - doar de data aceasta puțin mai liberă. Laturile și partea superioară dezordonate, neîngrijite fac din acesta un stil mai ușor de realizat zi după zi.

23/56

@kings_of_the_underworld

Spate Slick Clasic conic

Acest stil clasic ar trebui să se încadreze în repertoriul de coafuri clasice al oricărui băiat asiatic. Indiferent dacă este pentru club sau biserică, depinde de tine, dar cum vei aranja părțile laterale?

24/56

@mikeyyyyyy_

Slicked Back Undercut

Cine spune că legendarul undercut nu poate funcționa pentru băieții asiatici? Acest stil cu grijă este foarte cool și cu siguranță nu prea greu de realizat!

25/56

Băiat de facultate

Aceasta este una dintre coafurile mele preferate pentru bărbați asiatici. Cu o decolorare de lungime medie, cu un vârf lung și părți extrem de scurte, această coafură va atrage cu siguranță atenția persoanelor potrivite. Nu uitați să periați partea superioară a părului în lateral (care este foarte asemănătoare cu o tăiere) pentru a-i oferi un aspect suplimentar.

26/56

Copil salbatic

Dacă ți-ai dori ca părul tău să nu fie atât de simplu, ci să fie puțin mai nervos, atunci această coafură este cea perfectă pentru tine! Această coafură ascuțită și ciudată, cu părțile scurte și drepte, va fi cea mai tare din 2017. Un exemplu perfect este starul coreean Kim Sung-Kyu, care face stilul fără niciun efort.

27/56

Franjuri unghiulare

Franjuri unghiular este una dintre coafurile noastre mai lungi preferate, mai ales pentru băieții asiatici. Este ușor și pare distractiv - ce nu-ți place?

28/56

@shawnscheepers

Side Swept cu Taper Fade

Mătură orice tunsoare în lateral și va arăta bine. Aici, totuși, quiff-ul este proiectat cu atenție pentru puncte de stil suplimentare!

29/56

@jelle.vissers

Partea de mijloc evidențiată

Niciodată nu am văzut atât de multe panache retro totul într-unul singur, partea de mijloc strictă menține ambele părți separate cu părul subțire pocky perie stă înalt și rigid. Din acea rigiditate vine produse pentru par și asta colorant în că a doua jumătate a șuvițelor face ca totul să funcționeze bine.

30/56

@luckycatbarbershop

Decupare scurtă în partea superioară și subdecupare

Aceasta este una dintre cele mai iubite coafuri militare pentru că bifează toate căsuțele, are o textură subtilă blatul este dur și gros , părțile laterale sunt incredibil de controlate și detaliilor sunt acordate atenție; cel alinierea este ascuțită și întunecat cu tâmple pocky. În cele din urmă, peria laterală este perfectă.

31/56

@cuttyfresh

Top Knot și Low Fade

Pe acesta îl putem vedea mai ales la băieții musculoși cu aia slabi man bun deasupra, cu tot părul legat strâns de el. Laturile sunt undercut conic de obicei, dar aici este slab estompat până în punctul în care templul nu există. The rândurile sunt clare și ascuțit, nu încurca acele rânduri.

32/56

@did_by_kid

Burst Fade cu franjuri laterale

Nu putem trece niciodată peste asta cu asta partea laterală decupată cu decolorare la mijloc . The se estompează templul face laturi cu volume groase. În plus, partea de sus este măturat lateral cu o textură groasă. Toată această coafură este destul de sănătoasă și acea barba de mirişte face ca fața să pară versatilă.

33/56

Mediul dezordonat

Coafura Messy Medium este aspectul tradițional japonez/coreean de licență. Este o coafură dezordonată de lungime medie, care are mult jazz. Folosind câteva produse, cum ar fi ceara de păr Gatsby, este complet esențială pentru a obține aspectul de școlar cu această coafură.

34/56

@collinanthonyhair

Mullet periat lateral cu linie decolorată

Niciuna dintre coafurile tale asiatice obișnuite. Acesta are multă perspectivă retro. Partea superioară este stratificată cu multă perie laterală. S-ar fi putut ține înapoi, dar are o mulțime de puf. The aliniamentul conic îl face mai elegant si mai distractiv.

35/56

Amazingmikael / Shutterstock.com

Partea de mijloc ușoară

Par lung zile întregi, asta direct textura subtire este mai mult decât ce surferii visează pentru că, este cel mai casual pentru declarația formală cu acea parte mijlocie obraznică. În plus, puneți o palmă pe un aspect curat sau a barba densa să-l echilibreze uşor şi vopsește luminile , poate fi vreodată mai bine decât asta?

36/56

@russ_thebarber

Decolorare ridicată a pielii

Păr subțire cel mai bun lucru este ceva ce ai spune după ce te-ai uitat la coafura pe tine, taper estompează părțile laterale dar nu uitați să utilizați mașini de tuns mărimea 0 lângă templu, așa că arată aproape ca un bărbierit, dar fără a fi un bărbierit. Următorul, alinierea nu este unghiular, ci este rotund cand ai vazut asta ultima data?

37/56

Coafura K-Pop

Această coafură bărbătească asiatică este similară cu o tunsoare Justin Bieber (când și-a început prima carieră muzicală, adică.) Are păr foarte stratificat, cu părțile îndreptate. Aceasta este foarte asemănătoare cu coafura cu franjuri unghiulare cu părțile ras, care a devenit recent populară în K-Pop.

38/56

@barber_djirlauw

Cultură franceză simplă cu mini franjuri

Topul drept așezat este perfect pentru păstrați volumul si mai mult, cel laturile sunt conice cu decolorare scăzută . The templul este de asemenea estompat făcându-l mai elegant, iar partea superioară având o textură redusă, cu șuvițe pocky, o face doar mai bună. Utilizare unele produse pentru păr pentru a păstra acest vârf.

39/56

Denis Makarenko / Shutterstock.com

Parte centrată cu păr mai lung

The mijlocul părţii amestecat cu tunsoare cu perdea face din aceasta o tunsoare foarte matură. Dar nu este deloc ușor, părțile laterale sunt ușor conice cu straturi. Șuvițele care cad pe frunte fac ca acesta să fie unul perfect, un vârf de tac, lăsați-l să curgă pentru ocazii formale , și de îndată ce îl legați, devine potrivit pentru condițiile informale.

40/56

@cutsbycameron

Cultură franceză ondulată

Cea mai bună parte a a avea par cret este că pot fi lungi și nu vor arăta atât de lungi, dar vor avea acea circumferință care o va face să pară groasă și acesta este un exemplu în acest sens. Laturile, insa, sunt direct decolorat și rânduri sunt scurtate. De asemenea, acelea franjuri se ridică perfect pe frunte.

41/56

@nomadbarber

Silent Taper Fade

Vorbind despre coafuri mai scurte, periate, acest clasic conic este o coafură de băiat asiatic ușor de care să te îndrăgostești. Arată cu adevărat cât de puțină textură poate ridica orice stil vechi!

42/56

@ ghostbarberjv

Coc sub decupat cu linie de fantă

Do bucle scurte te mai bine cu această cantitate de panache? Se întâmplă atât de multe, părțile sunt decolorat la mijloc cu rânduri avand ras cu fanta. Alinierea este la fel de ascuțită ca o lamă și man bun a sta deasupra e pur si simplu perfect. Unul ar avea nevoie de un decupat rece pentru a face acest lucru să aibă un top manevrabil.

43/56

@ renjworld

Păr crepus subțire Perie înaltă

Acest lucru ar putea fi numit și aspectul „tocmai m-am ridicat din pat”, chiar dacă nu este chiar atât de ușor. Cu uscător de păr și puțină mousse, periaj îl face pe tipul ăsta să pară cu ani mai tânăr.

44/56

@ fleetwoodthebarber

Păr periat pe lateral cu grijă, cu părțile slab decolorate

Uneori, gelul este cel mai bun prieten al unui bărbat din Asia. Părul periat cu grijă de deasupra va rămâne pe loc cu o bucată sau două din el. Decolorarea pielii adaugă dimensiune feței bărbatului.

45/56

@johnny_snips

Top cu șuruburi cu părți conice

Pentru fețele alungite, uneori simplu este mai bine. Aici, partea superioară cu șuruburi cu o ușoară conicitate pe laterale și ochelari arată inteligența și inteligența bărbatului asiatic modern.

46/56

s_bukley / Shutterstock.com

Conic clasic

Un stil simplu conic va funcționa pentru oricine. Aici, un pic de gel este folosit pentru a crea un plus de volum și curbe ceva mai interesante, dar te poți juca cu această tăietură cum vrei.

47/56

@xbigwesx

Fringe medie agitată și estompare medie

Din ce în ce mai mulți bărbați asiatici devin modele, iar părul dezordonat împins înainte cunoscut și sub numele de franjuri medii este în prezent look-ul. Fade mediu arată, de asemenea, mult stil aici.

48/56

chinellatophoto / Shutterstock.com

Fringe și barbă măturată lateral a lui Chuck Chae

Chuck Chae îl pune pe director să se uite în jos. Cu al lui părul desfăcut în lateral iar țacul ușor, pare că deține ferm controlul, indiferent dacă se află pe covorul roșu sau în spatele camerei.

49/56

@zeke_the_barber

Parte laterală pufoasă cu decolorare scăzută

The volumul aici este protagonistul cu peria laterală care are acel puf este adevăratul hoț de spectacol. Conicitatea laterală este suficientă pentru a menține spectacolul. Partea subțire de aici definește clar partea de sus în lateral.

50/56

@cutsbycameron

Textura țepoasă strivită

Am văzut vreodată acel franjuri? Mixul de cultura franceza cu franjuri face asta noua cu top aruncat cu părul subțire aduce volum . În continuare, cel laturile sunt conice . Ca să nu mai vorbim de barba franțuzească cu asta barbă buzunar o face perfectă și echilibrează fața.

51/56

@did_by_kid

Franjuri unghiulare texturate cu decolorare conică

Acest stil de cocktail este făcut din mohawk ușor cu peria Pocky textura cu a fade direct la mijloc cu se estompează templul . The franjuri pocky că caderea pe frunte îl face să arate ușor informal, dar merge bine și în condiții formale. Stare brută rânduri conice sunt un lucru acum.

52/56

@pjabreu

Pieptănat cu Undercut Taper Fade

Să începem cu partea de sus, the undercut cu acel mohawk texturat pompadour măturat lateral este ceva ce nu este destul de obișnuit să apară. Următorul, decolorarea mijlocie la se estompează templul aduce toată distracția în vârf cu asta Gama Pocky , iar a avea unul decolorat îl face pur și simplu mai bun.

53/56

@the59tattoo

Pompadour pieptănat

Cine spune linia părului în retragere nu arata bine? Dacă este deloc, făcut bine, pare o finețe totală. The pompadour pieptănat este cel pe care îl vezi în acele filme cu James Bond cu asta pufă pe vârf care face ca fața să pară lungă. The alinia Datorită liniei părului se adaugă la estetică și îl face să pară mai plin.

54/56

@cutsbycameron

Dape franjuri unghiulare cu vârfuri texturate

Acesta este unul dintre cele clasice unde păr neclar subțire face ca textura aruncată cu fruntea, având acele franjuri de rechini, face totul perfect. În continuare, cel sleek mid fade cu scădere ușoară decolorare face să pară echilibrat și să nu uităm de rânduri scurte .

55/56

Samurai Bun

Cu popularitatea extremă a coafurii coc de bărbat, este corect dacă mergem direct la origini! Această variație a stilului prezintă un coc de bărbat legat în partea de sus, la fel ca un nod de sus . Cocul de samurai poate fi cu adevărat un aspect uluitor, mai ales dacă aveți trăsăturile faciale unghiulare pentru a o scoate.

56/56

@hugolartiste

Straturi Pocky cu vârf vopsit

De culoare neon păr vopsit a fost întotdeauna punk rock, iar acum s-a ajuns la coafuri asiatice. Adăugați straturile de buzunar pe părțile laterale care sunt bâzâiate și ne-zâmbite în unele locuri și veți avea o privire al naibii.

Ultima moda