SphynxRazorTrebuie să vorbim despre orice se întâmplă la școala lui Jughead din „Riverdale”

Sezonul curent alRiverdalea fost o moare până acum pentru Jughead, iar cel mai recent episod a adăugat și mai multă înfiorare poveștii sale. După ce Jughead a cercetat un secret întunecat legat de înființarea noii sale școli Stonewall Prep, ceea ce a învățat părea să fi dus la o moarte (posibilă) total neașteptată. Alertă spoiler: această postare conține spoilere de laRiverdaleSezonul 4, episodul 6, „Ereditare”. Cliffhanger-ul de la sfârșitul episodului i-a lăsat pe fani cu atâtea întrebări: Domnul Chipping este mortRiverdale ? THEa supraviețuit căderii? Și ce l-a făcut să sară pe acea fereastră în primul rând? Să încercăm să despachetăm ce s-ar putea întâmpla cu adevărat la Stonewall Prep.

După ce au fost învăluite în mister în primele episoade ale sezonului 4, secretele lui Stonewall Prep încep în sfârșit să fie dezvăluite. Jughead a reușit să demonstreze că bunicul său, Forsythe Jones I, a fost de fapt adevăratul autor al primeiFrații Baxterroman, dar domnul DuPont și-a luat meritul pentru asta. Potrivit domnului DuPont, Stonewall Prep a fost construit peFrații Baxterserie, astfel încât autorul original este legat și de întemeierea școlii. De aceea, DuPont este considerat atât de mare la școală, chiar dacă bunicul lui Jughead ar trebui să fie cel care primește toate laudele.

La început părea un simplu caz de plagiat, dar la sfârșitul episodului, influența reală a lui DuPont asupra evenimentelor de la Stonewall Prep a devenit înfricoșător de clară. Când Jughead i-a cerut profesorului său, domnul Chipping, să-l ajute să dezvăluie adevărul despre primulFrații Baxtercarte, încuviință Chipping, doar ca să se arunce pe fereastră la începutul următoarei sale ore.

Domnul Chipping a sărit pe o fereastră la sfârșitul celui mai recent episod din Riverdale.

CW
Cu Chipping M.I.A., DuPont a intervenit pentru a deveni noul profesor al lui Jughead, sugerând clar că se afla într-un fel în spatele defenestrarii bruște a lui Chipping. Ceea ce este mai puțin clar este soarta lui Chipping. Deoarece telespectatorilor nu li s-a dat nicio confirmare că Chipping a murit din cădere, împreună cu faptul că nimeni (în afară de Jughead) nu a părut prea zguduit de asta după aceea, se pare că Chipping a supraviețuit și ar putea reveni să fie un aliat pentru Jughead mai târziu în sezon. .

Întrebarea mai mare, totuși, este de ce Chipping ar face asta. Aparent, să se prăbușească printr-o fereastră i s-a părut o decizie mai bună decât să se înfrunte cu DuPont, ceea ce arată cât de multă putere trebuie să aibă DuPont asupra tuturor de la Stonewall Prep. De asemenea, DuPont și-a exprimat vechea ranchiură față de familia Jones, dezvăluind despre modul în care F.P. este un hoț și un vagabond; Dupont a mai sugerat că ar fi putut fi în spatele lui Forsyth I, dat afară din Stonewall.


Toate acestea duc la misterul principal al sezonului 4: Cine l-a ucis pe Jughead Jones? Flashforward-urile de pe tot parcursul sezonului au arătat cadavrul lui Jughead, precum și pe Betty, Archie și Veronica arestați pentru crimă. Majoritatea fanilor au dedus că Stonewall Prep va juca un rol important în acest mister, deoarece este centrul poveștii lui Jughead în acest sezon. Acum că domnul DuPont și-a declarat ura față de Jughead, precum și puterea sa asupra tuturor lucrurilor de la școală, el a devenit cu siguranță principalul suspect din spatele morții iminente a lui Jughead - sau moartea prefăcută , dacă crezi teoriile. Acum fanii trebuie doar să aștepte să vadă cum va merge totul.

Riverdalese difuzează la ora 20:00. ET miercuri pe The CW.