SphynxRazorAliniați-vă tunsoarea: definiți-vă stilul cu cele 20 de exemple unice ale noastre

Dacă sunteți după o coafură super curată, luați în considerare tunsoarea în aliniament pentru următorul lucru. Numit și formă în sus sau margine în sus, stilul a câștigat popularitate în rândul bărbaților de culoare, deoarece se potrivește în special tipurilor de păr afro-americane.

Tunsoarea aliniată este ușor de identificat după marginile ascuțite și rase ale părului. Fie mașinile de tuns cu o dimensiune de protecție extrem de scurtă, fie un aparat de ras drept produc un aspect ultra-definit. Rezultatul este un aspect ordonat, aproape geometric, care se concentrează pe linii. Acest lucru este vizibil mai ales la tâmple, unde părul se extinde de la linia părului, formând un unghi de 90 de grade.

Tunsoarea aliniată este o alegere grozavă dacă sunteți în căutarea unui stil ușor avântat, care să accentueze unghiurile naturale ale feței. Funcționează cel mai bine cu forme pătrate sau diamantate.

Piele mijlocie afro cu aliniere

@z_ramsey / Instagram
De ce am nevoie pentru tunsoarea aliniată?

Tunsoarea aliniată de obicei funcționează cel mai bine pentru bărbații de culoare cu părul mai scurt. Dacă aveți deja o tunsoare mai scurtă, cum ar fi o tunsoare crew, Caesar sau un alt tip de tunsoare, sunteți bine pregătit să vă tunsori pe rând. Dacă nu aveți o tăietură mai scurtă, veți dori să obțineți una. Toate tipurile de buzzcuts mai scurte vor funcționa.

Totuși, poți avea totuși ceva volum deasupra, în funcție de stil. Dacă părul tău este ondulat în mod natural, poți păstra buclele deasupra și alinia pe față, pe laterale și pe spate. Linia de „tunsoare” este mai puțin o tunsoare și mai mult o tehnică versatilă pe care o puteți folosi cu aproape orice tunsoare pentru un aspect clar.


Fals șoim precis

@z_ramsey / Instagram

Cum să faci tunsoare la rând

În primul rând, va trebui să vă stabiliți o coafură. Dacă nu sunteți sigur ce să obțineți, informați-l pe frizerul sau stilistul dvs. și puteți lucra împreună pentru a găsi un stil care să se potrivească tipului dvs. de păr, formei feței și stilului personal.


În continuare, este de mare ajutor pentru frizer sau stilist dacă puteți găsi o imagine a stilului de tunsoare pe care îl doriți. Deoarece există multe tipuri diferite de aliniament, o imagine vă va ajuta pe stilistul dvs. să înțeleagă tipul pe care îl căutați.

Stilistul dvs. ar trebui să folosească aparate de tuns scurte pentru a obține efectul de aliniere și un aparat de ras drept pentru a curăța totul și a da un aspect uniform. Pentru partea din față a capului, cereți ca părul de la tâmple să se extindă puțin, formând un unghi de 90 de grade. Linia părului în sine este ceva mai înaltă.

Zona de deasupra și din jurul urechilor trebuie, de asemenea, tăiată strâns și strâns. Această tăiere continuă în jurul spatelui capului, astfel încât decolteul, de obicei blocat sau rotunjit în acest caz, este, de asemenea, tăiat aproape și strâns. Tunsoarea aliniată funcționează bine și cu o decolorare a pielii. Cerul este limita atunci când vine vorba de a-l încorpora în stilul tău existent.

1/23

Top înalt cu aliniere, de @z_ramsey


High Top cu Line Up

O linie poate transforma total coafura într-o operă de artă. Aici, buclele din partea de sus sunt dezordonate, apoi vine linia bruscă a părului plus desenele din lateral. Toți împreună, fac un „do” super la modă!

2/23

@sa__tc.hu

Bucle decupate franțuzești cu linie de decolorare mijlocie

Amestecul de Cultură franceză cu amestecul discret de barbă al lui Drake face ca acest aspect să fie destul de îngrijit la care ar trebui să ai grijă. The laturile decolorate la mijloc adauga un strat suplimentar de curatenie reducand volumul la ambele capete in timp ce impingi panacheul pana sus.

3/23

@tmcuts

Aliniați-vă ascuțit cu acel neat dropped Temple Fade

Partea de sus fiind ondulată, părțile laterale de aici sunt bine conice, cu acea linie ascuțită care nu face decât să îmbunătățească lucrurile. The templu picătură decolorat îl face perfect îngrijit, plus că aspectul ras aproape curat face un stil bun pe care oamenii să-l privească.

4/23

@jayroberts_

Top ondulat ghimbir cu linie decolorată

Ne place cum vârful ondulat sălbatic este în contrast cu o franjuri drepte, apoi cu liniile subtile de la tâmplă. Aceasta este o tranziție perfectă de la vârful dens în jos la decolteul mai curat.

5/23

sursă

Drop Fade cu deconectare Afro

Această margine moale în sus se îmbină bine cu stilul dezordonat al acestui afro. Iar designul deconectat duce întregul aspect la un nivel cu totul nou.

6/23

@jayroberts_

Top acumulat cu linie scurtă

Acum, iată un avantaj care face mai multă declarație decât majoritatea. Franjuri și colțurile solide de pe acest stil fac cu siguranță o ramă unică pentru față.

7/23

de @travisanthonyhair

Decolorare scăzută cu bucle scurte și aliniere

Iată un alt exemplu de afro cu o aliniere. Marginile curate formează un chenar frumos în jurul acelor bucle.

8/23

@barbersandbrews

Volum dens cu decolorare luminoasă scăzută

Este o idee bună să echilibrați volumul dens cu linii curate. Cei doi fac o combinație grozavă mai ales atunci când sunt împreună cu o barbă la fel de atrăgătoare.

9/23

@z_ramsey

High Top Afro cu Fade

Chiar și cu înălțimea acestui afro, nu credem că ar arăta la fel de impresionant fără aliniament. Marginile ascuțite adaugă cu siguranță o lustruire perfectă oricărei coafuri.

10/23

@eddie_rtb

Top îngrijit și elegant cu decolorare medie

Un afro perfect modelat are nevoie de mai mult decât de o tăietură bună în partea de sus și din spate. Nu vă neglijați linia părului - vedeți cât de impresionant arată cu acele margini ascuțite?

11/23

@ marcovfialho

Semi Curl Brush Up Top

Unul dintre scopurile decolorării templului este de a face stilul să arate mult mai curat. The periaj dens ca păr subțire face totul atât de distractiv. Părțile laterale sunt decolorate și asta face ca templul să se estompeze mai proeminent.

12/23

Pomp it Drop Fade

Acest stil este cu siguranță tot felul de cool, cu pensula înaltă și marginile îngrijite. Partea grea adaugă un alt element remarcabil.

13/23

sursă

Sharp Line Up

După cum puteți vedea aici, cu cât marginea este mai ascuțită, cu atât coafura este mai atrăgătoare. Iar barba perfect tunsă adaugă o doză suplimentară de dinamism.

14/23

@v.hugostyles

Stil rapper Drop Fade Buzzed Top

Această coafură este o oală de diferite elemente de styling, cum ar fi tunsoare buzz cu crop franțuzesc în față. Părțile laterale sunt estompate cu siguranță, dar nu este decolorarea dvs. obișnuită. The drop fade se adaugă la flerul distracției.

15/23

Top scurt texturat cu o linie, de @conortaaffehair

Top scurt texturat cu o linie

Când aveți o textură dezordonată, ondulată în partea de sus, un chenar ascuțit oferă un contrast frumos și oferă un aspect mai izbitor.

16/23

Aliniați-vă cu Pompadour, de @anton_marchenko_

Aliniați-vă cu Pompadour

Curățarea liniilor este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți nu numai coafura, ci și forma feței. Oferă vârfului văduvei tale un aspect elegant și subliniază chipul tău în formă de inimă.

17/23

Design de păr, de @barber.josh.o.p

Fade pielea deconectată

Evident, ai nevoie doar de un mic element la fel de izbitor ca această deconectare pentru a avea cea mai tare coafură de pe planetă. Marcați acest lucru pentru următoarea călătorie la stilist.

18/23

@tonisaura_barbershop

Parte laterală subțire cu decolorare medie

Dacă nu ești în tendința M-am trezit așa, aceasta este tunsoarea pentru tine. Atât de impecabil încât pare să vină cu un model, acest stil prezintă linii atent sculptate și un aspect impecabil de la partea superioară voluminoasă la decolorare.

19/23

Decolorarea pielii + coafura pe spate, de @javi_thebarber_

Skin Fade + Coafura slicked back

Dacă aveți un pompadour la fel de perfect ca acesta, este bine să îl încheiați cu o linie la fel de perfectă. Acesta este cu siguranță un aspect proaspăt de la frizer.

20/23

Coafura dezordonată cu aliniere, de @criztofferson

Coafura dezordonată cu aliniere

Iubește combinația de texturi din acest lucru: vârful dezordonat, apoi linia părului mai subțire și marginea curată.

21/23

@barberiaharo

French Curly lung cu design lateral

Aici, aliniamentul este îmbunătățit și mai mult cu un design de linie orizontală, făcând ceea ce altfel ar fi fost o simplă trunchie franțuzească un aspect super trendy.

22/23

@jayroberts_

Decolorare medie curată și ascuțită cu partea superioară scurtă

Dacă aveți o tunsoare scurtă cu o decolorare medie, puteți îmbunătăți aspectul curat și elegant cu o aliniere. Acesta este un aspect simplu, dar elegant, mai ales când liniile au ecou în barbă.

23/23

High Fade Crew Cut + Line up, de @javi_thebarber_

High Fade Crew Cut + Line up

După cum puteți vedea aici, aliniații fac o treabă excelentă de a spori eleganta unei croiuri de echipaj. Aceste margini fac cu siguranță un aspect elegant și mai clar.