SphynxRazorTunsoarea cortină – Explozie distractivă din trecut sau gafă infamă?

În zilele întunecate ale Macarena, Furby și zgomotele enervante ale apelurilor AOL, tunsoarea perdelei despărțite în centru domnea supremă. Leonardo, Brad, JTT și Robbie Williams au purtat unul. A fost o abordare neamenințătoare, suburbană drapa lungă a surferului relaxat. Dar, la fel ca trupele de băieți preambalate și blugii spălați cu acid, stilul părea să piardă din grație la începutul anilor 2000, apărând doar pe capetele unor gogoși insuportabile precum Prințul fermecător al lui Shrek și Jaime Lannister, pre-răscumpărare (sezonul 8 nu contează) .

Recent, aspectul pare să revină, deși de obicei cu modificări subtile. Iată câteva exemple din exemplele trecute și câteva interpretări moderne ale acestei coafuri infame.

1/10

@Torigill_barber

Curtain-Mushroom Ombre Hair

În era brățărilor palme și discmen portabili, se pare că fiecare băiat și-a dorit să fie David Beckham și fiecare fată a vrut să se întâlnească cu Nick Carter. Niciun megastar cu părul de in nu părea să desprindă cortina precisă în formă de ciupercă la fel ca ei. Cei cu părul mai închis dintre noi pot obține un final similar cu o colorare subtilă sau ombrită cu ajutorul decolorării părului, un alt element de bază al anilor 90. Dați-i o întorsătură modernă, renunțând la părțile conice și luați-le aproape până la piele ca un undercut.
2/10

DFree / Shutterstock.com

Părul dezordonat al lui Johnny Depp

Johnny Depp a legănat cortina dezordonată de atât de mult timp, încât este un exemplu grozav al aspectului atât al școlii vechi, cât și al modernului. În calitate de misterios inimă indie al anilor '90, l-a purtat lung și relaxat. Acum l-a actualizat cu o lungime mai scurtă, încorporând adesea o tăietură și menținându-l încrețit și ciufulit, potrivit spiritului său sălbatic și ciudat.


3/10

@jodytaylorhair

Retro Long

Amintește de scena grunge mohorâtă și îmbibată de ploaie din Seattle, această perdea lungă este în mod ideal redusă. Suficient produs de styling pentru a menține șuvițele jos și aproape de scalp, dar nu atât de mult încât să îl facă plat și lipsit de formă. Lăsați puțină buclă să treacă spre capete pentru a modela un cadru frumos pentru față, mai ales dacă acea față are pomeți puternici. Acest stil de întreținere redusă sugerează un temperament artistic și chibzuit.


4/10

@cutscoolcats

Curtain-Flow Messy

Când rockerii din anii '90 precum Oasis și The Verve au îmbrăcat pentru prima dată acest look, era deja retro de zeci de ani, până la Kieth Richards la sfârșitul anilor '60. Este o așteptare constantă pentru cei care se află în scene oarecum mai nervoase. Deși pare sălbatic și neîmblânzit, este de fapt puternic stilat și stratificat pentru a obține acea siluetă dezordonată iconică. emană o atitudine foarte interesantă.

5/10

@rpb_nq

Ginger Flow cu breton de perdea

O altă perdea dezordonată populară încă din anii șaizeci, acest coif creează un volum subtil cu șuvițe și valuri sălbatice, ciufulite. Preia natura complexă, multi-nuanță a părului roșu natural stratificat și îl pune la maximum. Dacă celor precum David Bowie, Ed Sheeran și Domhnall Gleeson nu le este rușine să fie „sărutați de foc”, nici ție nu ar trebui.


6/10

@jodytaylorhair

Franjuri super ușoare

Dacă vrei o atmosferă din anii ’60 sau ’70, încearcă acest stil retro de perdele. Amintește de mop-top-ul Beatles, dar cu breton de perdea.

7/10

presslinephotos / Shutterstock.com

Părul blond cortină al lui James Van Der Beek

Această tăietură mai scurtă de perdea a fost deosebit de populară în rândul bărbaților cu plete blonde nisipoase. Un look american de băiat de alături, purtat de fiecare vedetă adolescentă de pe The WB în perioada sa de glorie. În timpurile moderne, popularitatea sa a devenit internațională, de exemplu fiind adoptată nu de unul, nu de doi, ci de trei frați Hemsworth (da chiar sunt trei). Se asortează deosebit de bine cu o linie a maxilarului destul de pătrată.

8/10

@Torigill_barber

Breton de perdea împins laoparte

Similar cu perdeaua ciupercă blondă, această versiune a fost un mare succes pentru bărbații bruneți ai vremii (gândiți-vă la Brendan Fraser, mai ales în The Mummy). Puțin mai scurtă și mai puțin stilată, această croială nu a dat prioritate bretonului perfect drept, răzind lungimea superioară în capete mai aspre, pentru o atmosferă mai relaxată

9/10

henningstad / Shutterstock.com

Păr conic de perdea

Se părea că toți bărbații noștri de frunte preferați aveau tunsoarea acestui Erou. De la Zach Morris la Will Hunting, această perdea conică a fost un titan pentru protagonistul anilor '90. Lăsați bretonul lung și natural dezordonat cu un volum voluminos conic stratificat. Chiar și o fază post-mullet unchiul Jesse a intrat în acțiune, adăugând un avantaj de tip cool. Vedeți sumbru Captain America al lui Chris Evans în Infinity War pentru o interpretare modernă a stilului.

10/10

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com

Părul cortina lui Louis Hofmann

Această perdea de pe Louis Hofmann arată ca un stil atât de ușor - perfect pentru acele zile în care nu te deranjează să fii îngrijit perfect înainte de a ieși pe ușă. Deși casual, cu siguranță arată elegant.

Ultima moda