SphynxRazorTunsoarea Mohawk: O aventură îndrăzneață

Mohawk este probabil prima coafură radicală din istoria omenirii. În neolitic, alegerile stilistice ale părului strămoșilor noștri constau în dreadlocks lungi și nu multe altele. Apoi, într-o zi, un om întreprinzător al cavernelor a modelat o piatră de tăiere suficient de ascuțită pentru a rade capul, iar opțiunile de coif ale strămoșilor noștri s-au extins pentru a include chel și nu total. Cel mai ușor stil, nu total chel, a fost mohawk, deoarece este simetric și ușor de făcut singur, cu sau fără oglindă.

De atunci a fost folosit constant de-a lungul veacurilor, de la vechii celți irlandezi până la cazacii ucraineni. Versiunea noastră modernă își ia numele de la tribul omonim Mohawk al Națiunii Iroquois (deși este discutabil că asocierea provine într-adevăr dintr-un vechi western Technicolor din anii 1930, cu Henry Fonda). În mod ironic, este de fapt un trib diferit, Pawnee, al cărui păr tradițional seamănă cel mai mult cu ceea ce noi astăzi numim un mohawk.

1/8

AntonWatman / Shutterstock.com

Mohawk mediu și barbă

Un exemplu de versiune mai atenuată care își menține avantajul. Mohawk este deja un aspect agresiv, o barbă nu face decât să adauge stilului. Părțile laterale de aici sunt pur și simplu bărbierite până la marginile TFT-ului, așa că este foarte fezabil dacă aveți mâinile sigure pentru a-l scoate!
2/8

@barbersinctv

Curly Drop Faded Trendy Mohawk

După cum puteți vedea aici, un mohawk și buclele pot fi combinate într-o coafură super edgy. Și nici nu este nevoie de mult efort - pur și simplu purtați buclele naturale groase și casual în partea de sus, lăsați părțile laterale o decolorare și ați avut un „do” care atrage atenția.


3/8

jackf / Shutterstock.com

Design lung Mohawk

Când privirea a revenit pe scenă în timpul primului val de punk rock din anii 1970, a întruchipat spiritul ideologic al unei generații de tineri frustrați sătui de o societate care dorea ca aceștia să se potrivească în detrimentul oricărei individualități. Asa de și-au crescut părul lung în semn de protest, a tăiat părțile laterale și a transformat centrul lung în vârfuri sălbatice folosind orice a funcționat, de la albușuri la Elmer’s Glue până la fixativ Aquanet. Puncte suplimentare pentru un mini-șoim suplimentar pe ambele părți. Oi! Oi! Oi! Într-adevăr!


4/8

jackf / Shutterstock.com

Roz și dezordonat

Lungimea benzii din mijloc nu trebuie să fie dramatică, poate varia de la scurtă și strânsă la complet încărcată și explodata. În zilele noastre, fotografiile mai moderne pot alege un aspect mai discret, cu un stil natural, care se apropie de formalitate, dar în centrul său stilul este rebel, si asa ii place. Iată câteva exemple care l-ar putea inspira pe adolescentul reprimat din tine să meargă să apuce acele buzzers și să se descurce!

5/8

XiXinXing / Shutterstock.com

Punk fericit

Pentru cei care zâmbesc mereu tip relaxat care este întotdeauna un șofer de încredere pentru următorul concert al trupei tale preferate. Acest vârf auto-încărcat lung și îngust este cam la fel de nervos ca și standul Hot Topic de la


6/8

andersonrise / Shutterstock.com

Punk multicolor

Dacă șoimul în sine nu captează suficient spiritul tău unic, adăugarea de culori fluorescente flamboyante te va face cu siguranță să te evidențiezi printre mulțimea sportivă cu vârfuri din piele și metal.

7/8

@barberbarrass

Mohawk electrocutat

Dacă ești cu totul despre hardcore punk, ai nevoie de cel mai OTT mohawk care există. Acest șoim electrocutat te va face cu siguranță în centrul atenției cu înălțimea sa extremă. Doar asigurați-vă că alegeți cel mai rezistent fixativ pentru păr.

8/8

@ marcovfialho

Mullet Mohawked cu Push Back

După cum știm cu toții, mohawk este o declarație destul de îndrăzneață, dar uneori poate deveni mai subtil atunci când este combinat cu alte elemente. Aici, respingerea generală face totul destul de subtil și strălucitor.