SphynxRazorTunsoarea urechii: un stil suave pentru domnii moderni

Bărbații și-au băgat părul după urechi de zeci de ani, dacă nu de secole. Probabil că ai făcut tuck-ul urechii fără să observi. Naturalitatea și simplitatea acestei idei au servit drept bază pentru multe coafuri de-a lungul anilor , iar acestea sunt unele dintre preferatele noastre.

1/10

@iisakkinummi

Top cu pufă

Aceasta este o alegere excelentă pentru băieții cu păr mai fin care preferă stiluri lungi. Părul este coafat într-o cifă care este periat în lateral, unde este curge în ureche . Acest lucru vă oferă o modalitate ușoară de a obține mult volum natural cu un aspect mai dezordonat.

2/10

Agenție foto Featureflash / Shutterstock.com
Tuckul urechii lui Brad Pitt

Părul până la umeri este la fel de popular ca niciodată. Este ușor să bagi pur și simplu părțile laterale în spatele urechilor, așa cum a făcut Brad Pitt aici. Acest stil subliniază fața și ține părul din drum.

3/10

@spizoiky


Textura rugoasă blondă

Un alt stil lung, acest aspect atrăgător este perfect pentru părul aspru sau aspru. O uşoară parte laterală împarte părul, iar urechile adaugă îngrijire în lateral. Dacă faci sport a barba mai mare , această tunsoare o va echilibra frumos.

4/10

@a.bossbaby


Tuck pentru urechi de lungime medie cu volum mare

Acest stil măturat în spate, cu o plimbare, este un aspect atemporal care funcționează bine pentru situatii formale ca munca si şcoală . Pentru cele mai bune rezultate, utilizați o pomadă cu finisaj mat pe bază de apă alunecă părul pe spate . (Acest lucru va oferi părului tău textura potrivită.)

5/10

@hayden_cassidy

Șuvițe stratificate

Acesta este un alt aspect simplu stratificat cu care nu puteți greși. Ceea ce distinge această tunsoare este decolorarea care se oprește în partea din spate a urechii, unde trece brusc în secțiunea mai lungă. Acest lucru oferă puritate, permițând totuși o înfundare a urechii.

6/10

s_bukley / Shutterstock.com


Long Slick Back și Ear Tuck a lui Brian Presley

Tuck-ul urechii funcționează deosebit de bine cu părul natural rebel. Daca ai păr mai gros și le place să-l păstreze lung , tuck-ul urechii este o idee simplă. În acest fel, părul tău va rămâne îngrijit, fără nicio agitație.

7/10

@ urednistvo.pricesk.robert

Textura ușoară ondulată

Dacă părul tău este pe partea mai ondulată , puteți folosi o ureche pentru a crea un aspect stratificat, așa cum se vede aici. Acest lucru funcționează la fel de bine pentru mai subtire și păr mai gros și reprezintă o alegere solidă pentru orice tip.

8/10

@cutsbycameron

Textura stratificată cu șuvițe lungi

Dacă îți plac stilurile cu multă textură, această tunsoare este pentru tine. Partea din față a părului este pieptănată cu degetul pentru a crea fire lungi ondulate , care sunt apoi ascunse în spatele urechii. Dacă doriți, puteți folosi puțin fixativ pentru a menține firele la loc.

9/10

@hudson.hair

Tuck în formă de semilună

Acest stil inspirat din anii 90 pune accentul pe tunsul urechii mai mult decât orice altă tunsoare de pe această listă. Părul este modelat în jurul urechii, creând o formă de semilună satisfăcătoare. Rezultatul este o croială distractivă, relaxată.

10/10

@hudson.hair

Periaj lung

Iată un alt stil care funcționează bine pentru părul fin. Fața este periat și spatele, iar părțile laterale sunt menținute mai mult timp pentru a menține plenitudinea părului. Această tunsoare nu necesită mult stil fie, așa că poți să-l periezi puțin și să fii gata.