SphynxRazorAm lansat cu adevărat o vodcă inspirată de aromele tale preferate de Hard Seltzer

Cu adevărat Hard Seltzers au făcut furori în ultimii ani, dar, desigur, există unele ocazii în care ați putea căuta o opțiune non-seltzer. Aici intervine Truly Flavored Vodka. Este un nou spirit inspirat de îndrăzneț și fructat Arome cu adevărat Hard Seltzer , dar fără bule. Puteți alege dintre arome precum Strawberry Lemonade și Wild Berry pentru a amesteca un cocktail care vă va oferi vibrații de seltzer, cu o întorsătură. Dacă doriți să vă înseninați căruciorul de bar și aveți 21 de ani sau mai mult, iată de unde să cumpărați Vodcă cu aromă cu adevărat.

Cu adevărat a colaborat cu marca de băuturi spirtoase Beam Suntory pentru a lansa noul său produs de vodcă și este prima lansare de vodcă premium de la Truly. Produsul este inspirat din cele mai populare varietăți ale colecției preferate de fani Truly, așa că veți recunoaște pe deplin aromele. Vodka cu adevărat aromată trei oferte dacă ești fan OG. Există Strawberry Lemonade, care are note de căpșuni și limonadă pentru un combo dulce și acru; Wild Berry, care combină mure, zmeură și căpșuni; și Pineapple Mango, care este cel mai bun amestec tropical al lui Truly.

Puteți cumpăra Vodcă cu aromă cu adevărat de la comercianții cu amănuntul selectați din întreaga țară și veți dori să verificați Localizatorul de magazine Truly pentru a afla mai multe detalii despre o locație din apropierea dvs. aprovizionată cu băuturi. BTW, sorbiturile sunt disponibile în patru dimensiuni de sticle: 50 de mililitri, 375 de mililitri, 750 de mililitri și 1 litru.

Toate cele trei băuturi spirtoase conțin vodcă triplu-distilată și sunt făcute cu zahăr din trestie de zahăr pentru un ABV de 30%, făcându-l opțiunea perfectă atunci când doriți să vă bucurați de aromele preferate de seltzer tare într-o înghițitură mai puternică (pentru a vă oferi un comparaţie, Cu adevărat Hard Seltzer prezintă un ABV de 5% per cutie).
Înainte de a ieși din magazin pentru a vă aproviziona cu Vodcă cu aromă cu adevărat pentru o întorsătură de băutură a spiritului OG, nu uitați să verificați Ghidurile CDC pentru cele mai actualizate reguli de sănătate .