SphynxRazorCarnea de vită a lui The Weeknd și Justin Bieber este pe cale să devină și mai reală

Cioc cioc.

Cine e acolo?

India.

India cine?


vânzare indiană Sfarsitul de saptamana câștigă Top Artist la Billboard Music Awards pe 21 mai Justin Bieber va fi forțat să rivalizeze cu propria sa tristețe actuală cu o tristețe și mai profundă.

Așa e, nebuni de dramă: The Weeknd și JB sunt concurând înverșunat pentru premiul Top Artist, în ciuda faptului că amândurora s-ar putea bucura să fie Bottom Artist dacă ar fi suficient de bărbați pentru a încerca.


Chiar dacă The Weeknd (alias Abel Tesfaye) pierde în fața lui Bieber sau a unuia dintre ceilalți nominalizați — Adele, Beyoncé, The Chainsmokers, Drake, Ariana Grande, Shawn Mendes, Rihanna sau Twenty One Pilots — el are o nouă huiduială pe Selena Gomez pentru a-l menține simțit. validat.

Între timp, Justin va trebui să stea pe locul lui alocat lângă unul dintre Chainsmokers (pe care tustiuamândoi încă poartă D&G Light Blue) în timp ce el îl privește pe fostul său ghemuindu-se lângă noul ei bărbat.


Ce?! Selenei iubește un falsetto bun!

În ultimul timp, Abel și Selena au fost văzuți ca fiind moale și adorabili aproape peste tot, cunoscute de oameni, deși o mare parte din afecțiunea lor a fost surprinsă de paparazzi.

Ieri, însă, Abel a distribuit o poză pe Instagram care va servi ca o declarație de iubire necondiționată pentru eternitate (sau până când se vor despărți și el își șterge socoteala). Îmi pare rău, Justin.

În apărarea lui Justin, are și el un fel de situație amoroasă intamplandu-se. Un fel de.


Luna trecută, paparazzi l-au surprins pe candidatul Billboard încercând să se arunce în stil Dementor asupra unei femei misterioase pe bancheta din spate a unei mașini, în fața Hotelului Fasano.

Este cam același lucru cu o relație oficială pe Instagram, nu? Tot ceea ce. Nu există o modalitate corectă de a fi fericit.

Câștigând un premiu Billboard probabil că nu strica, totuși.

Ascultați transmisiunea live a ceremoniei duminică, 21 mai, la 20:00 ET, pentru a vedea dacă unul dintre acești băieți frumoși își ia acasă microfonul de aur, cu o față pe el, pentru că, nu glumesc, așa este un Billboard Music Award. este modelat.

Citate: ȘI!